Skocz do zawartości

Zlot Forumowy 19-20 maja Koszelówka koło Płocka

Rekomendowane odpowiedzi

Z ostatniej chwili co do Dj i sali na sobotę załatwione składka ok 8,7zł od łba

w cenie jeden drink nawet dość mocny :flesje:

ps.od 20:23 będzie grana muzyka klubowa od 24:00 Disco Polo :icon_question:

Klaudiusz w sobote pijemy od rana :biggrin:

Szanowni Państwo, ja na pewno przyjade w sobote. Pewnie z małżowinką, która namawiam na pozostanie, ale pewnie bede musiał ja odwieść, czy potem powróce w duzej mierze zalezy od jej blogoslawienistawa :bigrazz:

Ew przyjade sam i pozostane, mam nadzieje, ze jakies kojo bedzie wolne ;)

Powiem szczerze ze kuszaca propozycja z ta imprezka.Tak sledze temat i jak dobrze pojdzie moze w sobote zajade do Panstwa jesli nie macie nic przeciwko.W sumie milo by bylo poznac nowe osoby i w realu( nie mylic z marketem :bigrazz: ) a nie tylko z klepania w klawiaturke.Kto wie moze jak by bylo jeszcze miejsce w chlewie to bym przycupnal na noc obok korytka ;)

Szanowni Państwo, ja na pewno przyjade w sobote. Pewnie z małżowinką, która namawiam na pozostanie, ale pewnie bede musiał ja odwieść, czy potem powróce w duzej mierze zalezy od jej blogoslawienistawa :)

Ew przyjade sam i pozostane, mam nadzieje, ze jakies kojo bedzie wolne ;)

:D

...w krótkiej, aczkolwiek bogatej historii EKG ...wystąpił już kiedyś taki przypadek (pozdr. dla MK ;) ) :D ...zakończył się on mało optymistycznie dla głównego bohatera tego epizodu ...nie dość, że szanowna małżonka zakazała mu powrotu na spęd do miasta trupów (czyt. Ciechocinka) ...to kategorycznie zabroniła mu jakichkolwiek kontaktów w przyszłości z hołotą z EKG :D :D :D

pozdr,

w

DOPISANE:

Fabio :) zapraszamy ;)

Edytowane przez wojtasik

:)

...w krótkiej, aczkolwiek bogatej historii EKG ...wystąpił już kiedyś taki przypadek (pozdr. dla MK :D ) :) ...zakończył się on mało optymistycznie dla głównego bohatera tego epizodu ...nie dość, że szanowna małżonka zakazała mu powrotu na spęd do miasta trupów (czyt. Ciechocinka) ...to kategorycznie zabroniła mu jakichkolwiek kontaktów w przyszłości z hołotą z EKG :D :D :D

/quote]

dobre, generalnie gdyby nie jej obrona to na pewno by zostala, motocykle lubi, za kolnierz nie wylewa, troszke za bardzo zazdrosna jest tylko ;) ale na stole lubi zatanczyc :D

Osoby chętne z ostaniej chwili nie pisać tylko przybywać :D :) :crossy:

ps.Jest jeszcze sporo wolnego miejsca na podłodze w domku nr 16 :eek: :eek:

OK, tak tez zrobię. do zobaczenia jutro. Start z wawy w ożarowie na BP o 12.34 aktualny?