kapcon Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 powiem ci tyle ze dostac plastiki do ns1, mowiac oczywiscie tylko o tych boczny, graniczy z cudem. kolega szuka juz niemal rok czasu i kupil dopiero jeden, lewy boczek. tylko allegro. pzdr:) no dzieki wielki , a jesli chodzi o zadupki i przedni błotnik?? z tego co widze to tez jest Ciezko dostac;/, w sumie to moze mi sie uda skleic boczne , jak bys cos wiedział o jakiejs ns1 na czesci to napisz ja tylko jestem do wtorku w kraju wiec jak by co to pisz na email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapcon Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 witam niewiecie gdzie mozna dostac przedni błotnik do ns1 no i jeszcze oryginalny lewy kierunek tylni, i prawe lusterko ??czekam na pomoc:D :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 jezeli chcecie to moge dac wam gg kolegi, sprzedal ns1 i zostala my przdnia owiewka z lampą pewno by chcial sprzedac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapcon Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 jezeli chcecie to moge dac wam gg kolegi, sprzedal ns1 i zostala my przdnia owiewka z lampą pewno by chcial sprzedac przednia czache z lampa kierunkami i zegary juz mam, jesli by mial osłony boczne na silnik, przedni błotnik to bym bral od razu wielkie dzieki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 zerkasz czasem na allegro? jest pare NSek na handel w czesciach... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapcon Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 zerkasz czasem na allegro? jest pare NSek na handel w czesciach... pzdr:) no pewnie codziennie po xxx razy juz pokupowałem sobie duzo czesci teraz brakuje mi takich bzdetek jak tylniego kierunka lewego linki do predkosciomierza lusterka oryginalnego prawego no i nieszczesnych plastików błotnika i osłon bocznych na silnik no ale moze ze swoich cos jeszcze posklejam pospawam i moze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) no pewnie codziennie po xxx razy juz pokupowałem sobie duzo czesci teraz brakuje mi takich bzdetek jak tylniego kierunka lewego Podobno do skutera, ale ja dokładnie takie miałem w NS-1linki do predkosciomierza Zobacz mój post tutaj.lusterka oryginalnego prawego Tutaj jest na sprzedaż. Na fotce jest lewe, ale na pewno mają też prawe.no i nieszczesnych plastików błotnika i osłon bocznych na silnik no ale moze ze swoich cos jeszcze posklejam pospawam i moze bedzieNajlepiej pospawaj plastiki w jakimś serwisie i tyle. Chyba, że znajdziesz tanio całe plastiki, ale to problem, taniej raczej wyjdzie pokleić (jeśli uszkodzenia nie są wielkie). Edytowane 2 Września 2007 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapcon Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Podobno do skutera, ale ja dokładnie takie miałem w NS-1Zobacz mój post tutaj.Tutaj jest na sprzedaż. Na fotce jest lewe, ale na pewno mają też prawe.Najlepiej pospawaj plastiki w jakimś serwisie i tyle. Chyba, że znajdziesz tanio całe plastiki, ale to problem, taniej raczej wyjdzie pokleić (jeśli uszkodzenia nie są wielkie). dzieki wielkie linke juz kupilem od mbx-a , a o kierynek własnie sie targuje. A co do plastikow to chyba trzeba bedzie pospawac, pokleic ale chyba samemu. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirooo Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 A cz ma ktoś do sprzedania Moduł Zapłonowy do Hondy NS1, MBX, MTX lub MB 80? prosze pisać na gg 9865260 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian14l Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 od mbx jak się nie myle to ma inna kostkę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapcon Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 witam wszystkich ponownie mam pytanie nie wiecie jaka jest oryginalna żarówka do przodu do Hondy ns-1 ?? chodzi mi o oryginał, mialem przedtem jakąś taka długa tzw. Halogenową, a teraz potrzebuje oryginala jak ktos wie to piszcie POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapcon Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Pora przesiąść sie na cos mocniejszego :) sprzedaje ns1, chodz powiem ze sie przywiązałem to tego małego ale najlepszego w swojej klasie motorku :) Polecam wszystkim początkującym zapalonym motocyklistom:P:D Pora przesiąść sie na cos mocniejszego :) sprzedaje ns1, chodz powiem ze sie przywiązałem to tego małego ale najlepszego w swojej klasie motorku :) Polecam wszystkim początkującym zapalonym motocyklistom:P:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi