mc007 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) Witam forumowiczów :-) Ostatnio w Anpolu w Starym Oleśnie zauważyłem moto, któremi się bardzo spodobało ;-) ale nie mam pojęcia jaka to marka i model Może któryś z 4umowiczów wie? :notworthy: Link do zdjęcia: http://img525.imageshack.us/img525/7176/nieznanemotovw4.jpg Jakość słaba, bo foto robione telefonem ;-) Edytowane 4 Maja 2007 przez mc007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 To mi wygląda na jakiegoś customa. Jeśli to custom, to nie ma marki ani modelu. Ktoś dokonał poważnych przeróbek jakiegoś sprzęta, ale nie rozpoznaję na bazie czego.Jeśli jakaś seryjna produkcja, to nie mam pojęcia, co to za maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Na moje oko to VTX, chyba 1300, poznaje po konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 wypasiony motorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Na moje oko to VTX, chyba 1300, poznaje po konsoli.Dokładnie honda vtx po małych przeróbkach. Ale 1300 czy 1800 nie wiem.PS. Prałat jak poznajesz pojemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecek Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Gorszego zdjecia chyba nie mogles dac :/Gdyby chociaz silnik bylo wyraznie widacAle koledzy fachowcy sa mocni jak widac :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Dokładnie honda vtx po małych przeróbkach. Ale 1300 czy 1800 nie wiem.PS. Prałat jak poznajesz pojemność?Zmyliła mnie konsola. Tak, to jest 1,8. A jak już zobaczyłem, skąd jest kupujący, to wiem, że to 1,8. VTX należy do gościa, który pod Brzegiem ma jakieś interesy. Kupił w oryginale i przerabiał. Na żywo prezentuje się znacznie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Qrczę, mam jeszcze drugie zdjęcie, zapodziało mi się w kompie: http://img523.imageshack.us/my.php?image=obrazek51mz3.jpg ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Zmyliła mnie konsola. Tak, to jest 1,8. A jak już zobaczyłem, skąd jest kupujący, to wiem, że to 1,8. VTX należy do gościa, który pod Brzegiem ma jakieś interesy. Kupił w oryginale i przerabiał. Na żywo prezentuje się znacznie lepiej.Taka konsola jest w wersji Retro, czyli z pełnymi błotikami ;) W Custom`ie zegar jest w kierownicy - z tego co ja wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Taka konsola jest w wersji Retro, czyli z pełnymi błotikami ;) W Custom`ie zegar jest w kierownicy - z tego co ja wiem....No masz rację, zresztą ten motocykl był w wersji retro. Nim poszedł do klienta stal w komisie u kumpla w Opolu - sam wypisywałem gadżety w nim zmienione. Jest ładny, trzeba przyznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Oj ludzie ludzie ale żeście tu bajek napisali.:)Ten motocykl to moto kumpla - nie jest on z żadnego Brzegu ani też nigdy sprzęt ten nie stał w żadnym komisie w Opolu. To był kilka lat temu VTX 1800 Retro czyli typowy cruiser z pełnymi błotnikami a jak ktoś tutaj napisał te "małe" przeróbki to zmiana praktycznie całego sprzęta za wyjątkiem ramy i silnika chociaż i tam jakiś power commander by się znalazł.:D Generalnie kolega zakładający temat skoro jest z Olesna to jak by się częściej rozglądał to może i częściej by tego sprzęta widywał.:) A a propo moto - jeżdzi jeszcze lepiej niż wygląda.:)Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Oj ludzie ludzie ale żeście tu bajek napisali.:DTen motocykl to moto kumpla - nie jest on z żadnego Brzegu ani też nigdy sprzęt ten nie stał w żadnym komisie w Opolu. To był kilka lat temu VTX 1800 Retro czyli typowy cruiser z pełnymi błotnikami a jak ktoś tutaj napisał te "małe" przeróbki to zmiana praktycznie całego sprzęta za wyjątkiem ramy i silnika chociaż i tam jakiś power commander by się znalazł.:) Generalnie kolega zakładający temat skoro jest z Olesna to jak by się częściej rozglądał to może i częściej by tego sprzęta widywał.:) A a propo moto - jeżdzi jeszcze lepiej niż wygląda.:)Pozdrawiam.Widocznie są na południu dwa, bardzo podobne sprzęty na bazie VTX 1800 retro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 (edytowane) Generalnie kolega zakładający temat skoro jest z Olesna to jak by się częściej rozglądał to może i częściej by tego sprzęta widywał.:) To też go widuję :) Nawet jak nie widzę, to usłyszeć go łatwo :) Edytowane 5 Maja 2007 przez mc007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 To też go widuję ;) Nawet jak nie widzę, to usłyszeć go łatwo :D już słysze ten dźwięk :smile: :bigrazz: Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 już słysze ten dźwięk Hmm - dodaj do tego co sobie wyobrażasz dużo decybeli i to będzie to.:( Prawdę powiedziawszy głos przy odkręcaniu jest jak trzęsienie ziemi a jeżdżąc tym sprzętem naprawde można poczuć w sobie zwierzę - wiem co mówie - nawet we mnie się obudziło (i nie był to leniwiec:) ). Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi