wieczny student Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Kurde balans motylanoga ja cie kręcę w te i wewte ale bym z wami pojechał :)... Czekam na jakiś pomysł na wakacje. Dalmacja mi się marzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 :P CHYBA JEDZIEMY :( chyba się spakowaliśmy... czyli chyba jedziemy.... Niunia zabiera GS-a w wersji ciężarowej... :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Dla tych co przez Lublin.. dobre i niedrogie żarełko jest w Piaskach za Lublinem - w takim pogieesowskim lokalu - w samym centrum miejscowosci... Okolo 90 km od Zamoscia... Perfekcyjne flaczki... ale nie tylko... pierogi różne wlasnego wyrobu, schabowy... etc... Naprawdę polecam... Wystarczy kogos zapytac gdzie tu flaki dają :icon_razz: Flaki to mają mistrzostwo świata... naprawdę... 6 zł chyba pełny głeboki talerz :icon_mrgreen: Naprawdę dobry jest tez lokal w starej cegielni między Garwolinem i Rykami (w okolicach stacji BP) - od Wawy po lewej stronie (stacja jest po prawej). Dobre 'ludowe' żarełko ale ociupinke droższe... Edytowane 1 Czerwca 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Cóż, takim to dobrze... :evil: Siedziałem cicho od zimy, bojąc się zapeszyć, a i tak praca plany dołączenia do zacnej grupy uwaliła :icon_mrgreen: Na otarcie łez, jutro jedynie widzenie z Kamandirem na Motobajzlu pozostało :icon_razz: Życzę wspaniałego wyjazdu i pokornie proszę o jakieś foto po powrocie :banghead: Niezapomnianych wrażeń! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Naprawdę dobry jest tez lokal w starej cegielni między Garwolinem i Rykami (w okolicach stacji BP) - od Wawy po lewej stronie (stacja jest po prawej). Dobre 'ludowe' żarełko ale ociupinke droższe...Zgadza sie, fajny lokal, dobre zarcie :) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Leje... Trudno... jadę ... Do zobaczenia w Zamościu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Margaret= Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Leje... Trudno... jadę ... Do zobaczenia w Zamościu... Oby niebo się otworzyło i deszczowe chmury się rozstąpiły. Pomyślnych wiatrów życzę Wszystkim wyruszającym :) Vaya Con Dios! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roszkin Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Jak Wam zazdroszcze. Mialem z Wami jechac,ale grypsko mnie polozylo.Po powrocie zapodajcie jakies zdjecia,opisy.Mysle,ze jeszcze gdzies razem pojedziemy.Szerokiej drogi.zera mandatow i szczesliwego powrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Dzwonił Tomek. Dotarli do Zamościa. Przemoczeni. Jutro o świcie rusza grupa pościgowa... a może tylko ja sam. Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwa Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Dzwonił Tomek. Dotarli do Zamościa. Przemoczeni. Jutro o świcie rusza grupa pościgowa... a może tylko ja sam. Trzymajcie kciuki.ja tam trzymam kciuki oczywiście, zazdroszczę jak cholera i tak czegoś żal ale pozdrawiam wszystkich i szerokości dróg ukraińskich życzę, i żeby wszyscy wrócili w komplecie...Tymczasem za wasz zdrowie :icon_mrgreen: . Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Mi się do Zamościa nie udało dotrzeć. Szlif po drodze razem z żoną zaliczyliśmy przy jakieś 70km/hna zakręcie. Dziury woda i żwir z mokrym piaskiem zrobiły swoje. Uślisk przedniego koła i jak po maśle.Duuużo szczęścia mieliśmy. Wywaliło nas na sąsiedni pas i głowami w stronę nadjeżdżającego samochodu z naprzeciwka suneliśmy jezdnią. Samochód w sam czas się zatrzymał i my również jakieś 2m od niego.Straty finansowe niewielkie (głównie pozdzierane przeciwdeszczówki i rękawice dziurawe) za to psychiczne większe. Żonie nic a nic się nie stało. Ja muszę 3 tyg. o kulach dymać. Może trochę mniej.Na szczęście kości całe, A już od października wiedziałem i planowałem że pojadę na Ukrainę z całą tą zacną załogą a tu taki klops. Po prostu nie dane nam było i tyle. Pozdrawiam wszystkich i proszę uważajcie na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 No to powróciliśmy już z Kasią. Zrobione 1906 km.Dzięki Wam wszystkim za to, że byliście. Atmosferę stworzyliście niezapomnianą. Było naprawdę wspaniale. Mam łańcuch i zębatki do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Wrócilimy spokojnie i sprawnie, choć na trzy razy.Gwałty były wielokrotne i perwersyjne, kto nie był niech żałuje. Zgodnie z tradycją, niniejszym nadaję odznaczenia i wyróżnienia: :notworthy: Nominacje do Odznak Kaskadera Amatora otrzymują:- Niunia do Brązowej Odznaki i tytuł Dupy Żelaznej , za całokształt,- Szymon do Srebrnej Odznaki, za odcinek specjalny Przemyślany - Brzeżany . :) Wyróżnienie im. Tadeusza Mazowieckiego "Siła spokoju" otrzymują: - Pierwoszow, którego siła udzielała się mnie w sytuacjach wielu i niewielu, - Bandzior, który swoją siłą podtrzymywał Niunię na motocyklu i moje zachowanie kamiennego spokoju też podtrzymywał... - Renata, za całokształt pełnienia obowiązków żony Gerarda. - Bern i Kasia, za zachowanie niezmąconego spokoju ducha i wyrazu gęby, po pokonaniu Odcinka Specjalnego Endurotest Bandit Stajl, od zamku którego nie było, po drodze której nie ma, do postoju gdzie reszta grupy jednak była... :bigrazz: Mistrzami spostrzeżeń, wniosków, ripost i żaluzji, zostają Wojtasik i Marcysiek. :icon_arrow: Nagrodę "Złote usta + złota czcionka" hurtem, otrzymuje Gerard. Noł koments... Niet razgawora... Niśt szprechen... :icon_arrow: Skierowanie na przyspieszony kurs języków postsowieckich, otrzymują Orzeł i Drzewulec. Odwołanie od skierowania nie przysługuje. :icon_arrow: Tytuł mistrza erotyki werbalnej i paraerotyki niewerbalnej otrzymuje Spławik vel Cezary. "Czy Pani jest wolna? Tak? Oj, to trzeba się szybciutko o męża postarać...." :icon_arrow: Nagrodę Legii Cudzoziemskiej, podpisaną mottem Maszeruj albo giń, otrzymuje Gosia Ducatisti vel conusso on the gross krasnaja maszyna. :icon_arrow: Paparazzi wyjazdu zostaje Artur, notorycznie spóźniony za grupą, walczący ze światłem, sprzętem, Lwowiankami, i inszą materią odwracająca uwagę... :icon_arrow: Atomowym Wzorcem Czasu, zostaje mianowany główny pisarczyk chorągwi pancernej, czyli Mario 33 vel 8 min 15 sek. Rozkaz podpisał: Baaaczność!!! Hetman Kamandir Kulik, st.szer.rez. Spocznij!!! Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Mogłem jechać...Oblałem wszystko, do czego podszedłem w tym tygodniu... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Misiek, Ty mnie nie denerwuj. Przecież mówiłem. Słuchaj starszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi