wojtasik Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Jakbym był zainteresowany wyjazdem to trzeba jakoś specjalnie się umawiać , czy też wystarczy pojawić się na miejscu zbiórki, w Lublinie znaczy się?...znaczy się w Zamościu :crossy: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 ...znaczy się w Zamościu :) pozdr, w :crossy: Zamościu oczywiście pozdr,Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 :) bez naszej wiedzy zostalismy wpisani na listę ale cóż widać tak miało być :) więc pojedziemy żeby Tomaszkowi nie robić zamieszania :icon_mrgreen: :wink: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Słuchajcie no, Pisarz :D Nie siejcie defektyzmu, bo stan wojenny przeżyliśmy u nas, to i ukraiński zaliczymy.Przede wszystkim, miało byc atrakcyjnie, to będzie - nie po to jedziemy, żeby było nudno :) Zabraniam trzęsenia portkami.HKK Taaaa jest !!! Wstyd mi za siebie... Od dziś tylko micha wszerz ;) jak się pogoda utrzymie to chbyba w t-shircie przyjdzie jeździć ;) Mario33 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i nie siej wrogiej propagadny..... Dziękuję za życzenia :) Edytowane 28 Maja 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Wczoraj wróciłem ze Lwowa i chcę uroczyście przekazać, że żadnego przewrotu nie ma, nikt o niczym nie wie, więc życie płynie po staremu, no może jest jedna różnica - asfalt się topi od upału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) Mając na uwadze to, iż wybieramy się większą bandą oraz fakt, że część z nas będzie jechała w grupie po raz pierwszy, zachęcam do lektury (a znającym przypominam link ;) ):Tutorial jazdy w kupie No i oczywiście zupełnych świeżaków (o ile takowi w ogóle są :wink: ) odsyłam do obwiązkowego tekstu włóczęgi motocyklowegoNo i do zobaczenia już, już... ufff... niedługo ;) PS. Sorki za te moralitety ale reisefieber mi się załączył na maxa :icon_mrgreen: Edytowane 30 Maja 2007 przez MeDeViLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Pierwsza bomba atomowa i wrócimy znów do Lwowa :lalag: :wink: Druga bomba także silna i wrócimy też do Wilna :wink: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Pierwsza bomba atomowa i wrócimy znów do Lwowa :icon_rolleyes: :banghead: Druga bomba także silna i wrócimy też do Wilna :( :lalag:Jak tak dalej będzie to nas wszystkich pozamykają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Jak tak dalej będzie to nas wszystkich pozamykają. I będzie 'zamknieta imprezka' :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 I będzie 'zamknieta imprezka' :biggrin: :) Na kórą pojedziemy w "zamkniętej kolumnie". Lwowianie oszaleją ze szczęścia. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Chol...a przypomniało mi się... Jak jest tam z prawkiem ? trzeba miec to 'miedzynarodowe' specjalne (zielona książeczka) ? czy nasz 'plastik' jest ok ? i jeszcze - czy to graniczne pseudo-ubezpieczenie to jeszcze pobierają ? bo od 2001 roku podobno jest zniesione... ale wiadomo - ze u nich to nic nie wiadomo... Nie zeby mi bylo zal 15 hrywień... Edytowane 31 Maja 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 "Chol...a przypomniało mi się... Jak jest tam z prawkiem " No i wtopę mam. Dzisiaj żona przypomniała :icon_mrgreen: :notworthy: .Urlop zaplanowany, hotelik zarezerwowany, żarówki, świece zakupione ale...Zmieniałem w styczniu miejsce zameldowania a paszport też odebrałem parę dni temu piękny ipachnący ( taki z napisem unia europejska). Wszystkie te dokumenty na nowy adres zameldowania. Pomyślałem, że z prawkiem poczekam (w naszym kraju nie ma obowiązkumieć przy sobie dowodu osobistego i w przypadku kontroli prawko i dowód rejestracyjnywystarczy ).No i tu leży ten pies pogrzebany. Jadąc za granicę potrzebuję dwóch dokumentów(paszport i prawko powinny mieć ten sam adres zameldowania). Dzwoniłem do urzędu komunikacjii dowiedziałem się, że mógłbym mieć dość poważne problemy w przypadku kontroli (generalnie moje prawko jest nieważne). Czy ktoś z was miał może podobne problemy i pojechał bez względu na niebezpieczeństwo ?Żona ma strasznego lęka, bo kontrola jest na Ukrainie chyba nieunikniona. W związku z tymmój wyjazd w tak zacnym towarzystwie stoi pod wielkim znakiem zapytania. :bigrazz: :bigrazz: :bigrazz: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Vegathedog ...gdybym był na Twoim miejscu ...spróbowałbym ...najwyżej Cię nie wpuszczą ...a i prawko nie zawsze na granicy sprawdzają ...tylko paszport i dowód rej. ...ale jak mniemam ...w tym drugim również masz inny niż w paszporcie adres? ...mimo wszystko ...waliłbym na żywioł :biggrin: ...ewentualnie spędzisz urlop w Polszy ...Roztocze jest całkiem ładne ...w Bieszczady blisko ...a i na Słowację właściwie tylko rzut złamaną wykałaczką :flesje: ...możliwości cała masa w tamtym regionie pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 "...ale jak mniemam ...w tym drugim również masz inny niż w paszporcie adres?" Tak jest. Adres w dowodzie rejestracyjnym mam także starego zameldowania (dlatego nie wymieniłem jeszcze prawka, musiałbym też dowód rejestracyjny wymienić ).Siedzę tak i myślę, że do Zamościa i tak pojadę (nigdy nie byłem). Do granicy też. Jak wpuszczą to znaczy, że na granicy były papiery w porządku i może na Ukrainie policja się nie doczepi.Nie znam za bardzo ich języka ale może ktoś będzie znał i wszystko wytłumaczy.Przecież przestępcą nie jestem. :flesje: :icon_eek: Zdjęcie, imię, nazwisko , pesel są te same. To już naprawde jest dużo danych.Żona też może służyć wiarygodnością. :biggrin: Dzięki wojtasik za poprawienie humoru. Nic się jeszcze nie wali. pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Byłem na ukrainie kilkanascie razy i tylko kilka razy sprawdzali prawko jesli bedzie problem to dasz 5 zielonych i po problemie :P :bigrazz: :bigrazz: Wiec niech sie żonka nie martwi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi