Zbicniev Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Czy lista jest jeszcze otwarta? Mam wielką ochotę na wyjazd motocyklowy, kierunek też jak najbardziej mi odpowiada, więc chętnie dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoner Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Miejsc noclegowych brak ? mogę zapytać kolegów z Kresowego Bractwa Motocyklowego co by się tam znalazło.Mario podpytaj jak możesz, może coś znają?Jak nie to piszę się na pierwszą wartę w Zamościu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 ujmij nas Tomeszku w planach... Miłka + moto Street + moto jest duza nadzieja :icon_biggrin: tylko wiesz jako EKG to potrzebujemy hoteli **** i luxusow pelnych :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 PAN BARYŁA DOSTAŁ URLOP ;) :biggrin: Cudownie. (...) Kolega Marek Marunio M. z Teamu raczej odpada bo ma egzamin...APELUJĘ do mających przenośne CB aby zabrali ze sobą bo z walkie talkie może być średnio z zasięgiem. Jak sobie Kamandir zażyczy mogę Mu sztuke pożyczyć...Marek jest brzydki...Jedno radio poproszę. Blokady to raz. Dwa to dłuższe łańcuchy do spięcia kilku moto razem (może być po 2 łańcuchy). Trzy - to moim zdaniem muszą być warty niestety - zawsze i wszędzie, w tym nocne (zawsze po dwie osoby). Miejsc noclegowych brak ? mogę zapytać kolegów z Kresowego Bractwa Motocyklowego co by się tam znalazło.Warty będą wystawiane obowiązkowo. Na odprawie rozpiszemy grafik służb. Kto nie był w wojsku zasmakuje służby wartowniczej :icon_eek: O noclegi zapytać - ofkors. Czy lista jest jeszcze otwarta? Mam wielką ochotę na wyjazd motocyklowy, kierunek też jak najbardziej mi odpowiada, więc chętnie dołączę.Zostajesz dopisany. Jeżeli nie będziesz głosił haseł abstynenckich i anarchistycznych - masz szansę na przetrwanie w grupie :) ujmij nas Tomeszku w planach... Miłka + moto Street + moto (...)Jeżeli będzie zgoda Majeczki - jedziecie :cool: Buziaki dla Niej. Kto z obecnych chętnych, zarezerwował sobie pokój w Koronie w Zamościu?Odprawa będzie tam, bo ja nie będe ruszał tyłka gdzie indziej - kaprys mam. Brać namioty i śpiwory! Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Kto z obecnych chętnych, zarezerwował sobie pokój w Koronie w Zamościu?Odprawa będzie tam, bo ja nie będe ruszał tyłka gdzie indziej - kaprys mam. Brać namioty i śpiwory! UUUUUUUUUU widze ze komandir stzrela focha a czy ten foch jest z przytupem :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Mówisz ... masz. Ze Spławikiem jak z dzieckiem: za rączke i do baru. W zestawie jest ładowarka 220v + na gniazdko samochodowe oraz mikrofon+słuchawki po kask... Taki wypas ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) Koledzy-przyjaciele z KBM podpowiadają nam co do noclegów, jak kto jeszcze nie ma: Warto zadzwonic do osrodka Duet, to znajomy Wielkiego Brata (edit: jeden z członków/liderów KBM), sa tam domki i zamykany teren dla motocykli: http://www.duet.virgo.com.pl/ Jak to jeszcze będzie za mało - dawać znać, koledzy z KBM pomogą. Ja raczej śpię u rodziny - ale do zebranka organizacyjnego się dostosuję. Kamandir a jakieś zebranie organizacyjno/towarzyskie jeszcze PRZED wyjazdem, na terenie m. stołecznego Wawy to może by się zdało co ? Czy się wcinam ? :) Edytowane 14 Maja 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Witam! ...Aktualna lista startowa:- Gerard von Grodzisk- Renata- Wojtasik- Staszek S- Barył- Protencjusz- Oleśka- Medevil von Krakau on Ducati- Mario33- Pierwoszow- Marcysiek- Leszek- Filip1- Kasia Bernowa- Plecak Kasi Bernowej- Andrzej Kamikadze Gwiazda ???- Śmigło- DrSpławik + Spławikowa ?..- Marek Maciaszek- Orzel- Zoner- Magister ?- Vegathedog + Małżowina- Wiroś- Paweł Białostocki- Mariusz Białostocki- Adaś Lovelas Białostocki- Galar + załoga zaprzęgu- Wieczny Student- Robson- Kolega Robsona- moja skromna osoba...Czy kogoś pominąłem?... Nie widzę siebie na liścia, a deklarowałem się, że pojadę :D Na razie negocjacje z szefem o urlop trwają :) Pozdro :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Warty będą wystawiane obowiązkowo. Ja poproszę dyżury z jakąś kobitką albo pijakiem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZrider Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Dla tych, którym nie pasuje termin: jadę na Krym pod koniec czerwca, na 2 tygodnie, po drodze ukraińskie Karpaty. Jak jest ktoś chętny, to niech pisze na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 rewelacyjny wypad z miłą chęcią bym się zabrała z Wami ale niestety robię zdjęcia na ślubach i w tym terminie aż 2 wypadły :( miłej podróży :icon_mrgreen: może innym razem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip1 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Jeśli procedury paszportowe potrwają 3 tygodnie a nie 1 miesiąc to jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 deklarowalem sie wczesniej ze jade totaz stosowne bedzie jesli poinformuje Was ze nie jade. zmienilem prace totez odpada opcja urlopu w najblizszym czasie.milej wycieczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Dla tych, którym nie pasuje termin: jadę na Krym pod koniec czerwca, na 2 tygodnie, po drodze ukraińskie Karpaty. Jak jest ktoś chętny, to niech pisze na priva. Koniecznie to potem zrelacjonuj.. opisz szczegóły, jaka trasa, pułapki, etc... :) Ja się tam wybieram w przyszłym roku :) i wszelkie info przyjmę z wielką wdzięcznością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Drogie koleżanki i koledzy, którzy niestety z jakichś powodów chcieliby ale nie mogą z nami jechać. Nam/mnie też jest żal, że nie możecie, ale bardzo proszę - nie zasmiecajmy sobie wątków tekstami: 'chętnie bym pojechał/a ale nie mogę bo...'. Nie mam nic przeciwko nikomu z Was, proszę się nie obrażać, ale to naprawdę zasmieca wątek i ciężko organizatorom się potem w tym rozeznać i wychwycić tych, którzy chca jechać i trzeba ich uwzględnić...Im bliżej wyjazdu tym mniej czasu na przeszukiwanie wątku. No chyba, że ktoś odwołuje (jak np. guzik - szkoda kolego :) ) swoje uczestnictwo wcześniej oficjalnie zgłoszone to oczywiście wszystko jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi