Skocz do zawartości

Mam JĄ!!!!!!!!!!!!!!!

Peny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

kupiłem ją... wczoraj u chłopaków z MOTOKUTNO... jeszcze na niej nie jechałem bo dziś rano o godzinie 6 (normalnie wstaje o 10) próbowałem ją odpalić i chyba zalałem bo pokręciła troche i nie odpaliła... teraz dopiero ładuje się akumulator... to mój pierwszy motor wiec zanim ją odpale i pojade troche zejdzie...

no właśnie nie wiem jak ją odpalac bo tamtym z komisu odpaliła za pierwszym razem, a mi sie nie udało, czy ssanie odkręcać na cały suwak, czy na połowę, czy dodać gazu czy nie... i jak ładować akmulator, czy prostownikiem samochodowym, czy kupić ładowarkę do motocykla... ???

jak mozecie doradzcie mi pozdrawiam.

Gartuluje wyboru. Virago to ładny sprzęt. Co do tego odpalania ze ssaniem to musisz sam do tego dojść. Moja Honda lepiej pali na połowie ssania. A co do ładowania to zależy jaki masz aku, czy żela czy kwasiaka.

Ja kwasiaka ładauje samochodowym z podpiętą żarówka. BYł juz kiedys taki temat na forum.

taa musisz do tego sam dojsz, ja jak jest zimno to ssanie otwieram na 3/4

w cieplejsze dni po przerwie na 1/2, a latem w upaly to w ogole ssania nie uzywam

a ako laduje tez prostownikiem samochodowym

to teraz sie pochwal i wklej jakies zdjecia. gratuluje wyboru i powodzenia

pozdr

Nie zapomnij przełączyć tego czerwonego guziczka na kierownicy w pozycje start. Jak masz nieprawidłowo ustawiony to ci nie zapali.

Jak już troche pokręciłeś to napewno zalało świece i musisz je wykręcić i osuszyć.

Powodzenia i gratuluje motorka.

750 to piękny sprzęt.Zresztą jak wszystkie Virago.Teraz nic tylko szukać aftermarketowego wydechu jakiegoś np Cobry:)A co do ssania to gdzieś czytałem że powinno się na pełen gwizdek otwierać.

Edytowane przez Deathraw

chyba się przeziębiłem... dlaczego wcześniej nie powiedzieliście mi że to takie fajne mieć pod sobą cos co waży 200 pare kilo i ropedza sie do takich prędkości ... niesamowite uczucie... to z tym ssaniem to tak, ze ja go wcale nie podkręciłem bo coś mi się pomyliło a było 3 stopnie na plusie... podładowany akmulatorek zaskoczył za pierwszym razem...

fotki niedługo będą tylko musze dojśc jak się je umieszcza tu na forum...

To nie wybierasz sie do Jukeja i nie chciales zobnaczyc mojej Dragusi ??? :)

Ale GRATULACJE z zakupu motra :banghead: :wink: i prosimy o szczególy sprzeta: rok, stan ..... moze cena ?

I oczywiscie, zdjecia :lapad:

ISRA: 27062
SREU: 614

gratulejszyns

kup prostownik to motocykla, wczesniej sprawdz poziom plynow w akumulatorze

odpalaj na pelnym ssaniu, u mnie jest tak ze w chwili gdy zaczyna lapac to odkrecam odrobine manetke i jak juz zapali trzymam jeszcze z 1 sekunde i puszczam

Edytowane przez Unix

To nie wybierasz sie do Jukeja i nie chciales zobnaczyc mojej Dragusi ??? :)

Ale GRATULACJE z zakupu motra :banghead: :wink: i prosimy o szczególy sprzeta: rok, stan ..... moze cena ?

I oczywiscie, zdjecia :lapad:

sory Majkel ale bylem na targach motocyklowych w ostatni weekend w wawie i siedziałem na drag starze... bardzo duży i ciezki wydał mi sie ten motor... i zostałem przy Virago... :)

za Virago dałem 12 tys, rok 92, stan ...hmmm, nie znam się... ale obejrzałem wszystkie i wiem ze jest zadbana, nie jest porysowana, nie leżała na boku, nie ma wycieków ani nic w tym stylu. Jak ją chłopaki z MOTOKUTNO przywieźli to wiedziałem ze musze ją mieć...

poza tym ma sakwy, gmole, spacerówki...