santi Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Mam ktm lc2, jakiś czas temu założyłem tłok meteora.Motor miał naprawdę kopa ,co prawda krótko, bo szybko sie tłok rozlecial.Teraz założyłem tłok vertexa i osiągi są o wiele gorsze ,czy to możliwe przecież firma jest renomowana.Kompresja jest dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Nie sądze żeby tłok był tu winny spadkowi mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 a dobry wymiar kupiłeś ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 A moze po tym co Ci sie tamten tlok rozlecial, to cylek dostal :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Cos zle zlozyles.albo poekl pierscien przy zkaladaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 moze łapie gdzieś lewe powietrze albo gaźnik do regulacji lub może swieca zużyta.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 może zle wyregulowany zawór wydechowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Mozna tak gdybać dwa lata pokaz motorek komus kto sie zna to odrazu mniej wiecej oceni co sie stalo przez net mozna tylko powiedziec ze cos jej popsute bo nowy tlok nie powinien chodzic gorzej!Pozdro! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santi Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Silnik ożył ,zlałem paliwo i wlałem nowe.Żeby było śmieszniej to zlane to v -power racing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Silnik ożył ,zlałem paliwo i wlałem nowe.Żeby było śmieszniej to zlane to v -power racing.no na niektórych stacjach właśnie mieszają paliwa,kiedys mi tez sie zdarzyło jadąc pod góre silnik nieżle muliło i w ogóle mul był a jak zatankowałem gdzie indziej wszystko było ok.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 kurde, jak sie czyta niektore posty to krew zalewa... dobrze ze pojawil sie chociaz taki enduromaster czy dibo, bo to przeciez by zaraz polecili jak ustawic membrany w szesciocylindrowym rzedowym V8. sorki za OT, no ale nie mozna czasem sie powstrzymac... najweaznijesze ze moto smiga jak nalezy. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi