MoskiT Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Witam.Może jest ktoś z okolic krosna(Podkarpacie) i zna jakiegoś dobrego mechanika który czepi się Derbi GPR 50 (1999r) a dokładniej zmienić trzeba mi cylinder z tłokiem pierścieniami itd http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?c...4ef94a3b7f42977 i który nie zdziera z ludzi :icon_question: Jak by ktoś coś wiedział to pisać :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Najlepiej jakbyś to samemu zrobił, jak tylko to co wymieniłes to nie ma problemu tylko uważaj na pierscienie, jakbys chciał rozbierać silnik to tez raczej powinieneś dac rade samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmxkrosno Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Polecam Ci Krzyska w Łaczkach Jagielonskich 12 km od Krosna Podam Ci Numer To Sobie Zadzwonisz 691865157 Mechanik Godny Polecenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoskiT Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Dalej szukam mechanika któremu zechce sie robić PS. Chyba trza isc na mechanika bo nikomu sie nie chce robic, maja za duzo kasy czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 jak chcesz to ja ci to zrobię, ale mieszkam jakies 400km od ciebie:P:P hah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Ja mieszkam jakies ... 15 km od Krosna :biggrin: Napisz na gg : 7729947 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 ja mieszkam jakies 30 km od krosna i jak chcesz to ci moge zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi