igner Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Witam!Panowie jestem inżynierem!!!!!!!!ładnie dzisiaj zdałem na 4 egzamin i właśnie opijam ;) szkoda że nie zaliczyłem tego zlociku z Toba Alex ale wiem że dzięki temu że zdałem wiem juz że mam wolne i teraz nie odpuszcze żadnego zlotu o ile finanse mi na to pozwolą :biggrin: Aleź wyciagnij te zdjęcia od swojego kompana i zamieśc linka do nich na stronie Daniel Tobie też życzę pozytywnego rozwiazania :icon_question: oby było zdrowe i kochane :lalag: a reszta napewno się ułoży a jeśli chodzi o mnie to na następnym zlocie takim alkoholowym stawiam każdemu z was pifko- trzymajcie mnie za słowo :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Witam,GRATULACJE Iqner super... teraz jak piszesz o pifku to zaraz ide do lodowki po schlodzone :biggrin: a o zloty sie martw sezon sie dopiero rozpoczal..bedzie tego sporo..Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Widze Alex ze spodkanie w Turku sie udalo szkoda ze nie mogłem w tym uczestniczyc ale takze czekam na zdjecia.A z żonka i jeszcze nie narodzonym dzidziusiem wszysto w porzadku ale pewnie juz niedlugo bedziecie mogli mie odwiedza w szpitalu bo zostalo jeszcze moze z 2 tygodnie do rozwiazania moze ciut wiecej. A co teraz planujecie nastepnego jaki zlot co odwiedzic? Wiem ze 8-10 czerwiec ma byc Zlot V2 w Wenecji.A moze jakies inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Łukasz gatulacjeno i czekamy z Ola na to piwko pozdr 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Gratulacje Igner, to piwko to może na zlocie w Wenecji? co wspomniał o nim Danny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Witam,Wenecja kusi...od Torunia super droga ! Rok temu jechalem z dziecmi na weekend archeologiczny do Biskupina..Ale weekend po "Bozym Ciele" juz klepniety..od 1/2 roku umawiamy sie na Mazury - Spychowo 2007 takie spotkanie w malym gronie przyjaciol z Klubu BMW Motocykle Polska..przed Zlotem Ogolnym - w tym roku na Kaszubach..Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Ja prawdopodobnie z moim ojcem bysmy sie pisali tylko jedziemy w piatek i zostajemy do soboty czy w sobote do niedzieli.My z ojcem planowalismy juz jechac w piatek.Trzeba by sie powoli zaczac deklarowac co wy na to?Mam nadzieje ze teraz juz pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 panowie jak jeszcze nie glosowaliscieto dajcie glos na qdlatego http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=72447&st=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Równiez gratulacje od mojej skromnej osoby Panie inż z włoclawka :icon_biggrin: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) Witam!Daniel to super że chcesz jechać w piątek!ja chce jechać też w piątek(8 czerwca) do Wenecji-bo właśnie w piątek jest wieczorem koncert Dżemu i zostaje prawdopodobnie do niedzieli i miło by mi było jakbyście też zostali do niedzieli! Jan kalin: dziekuje bardzo za gratulacje :biggrin: i mam nadzieje że też będę mógł z Tobą porozmawiać na wyższym poziomie konwersacji ;) :) na zlocie w Wenecji to samo się tyczy innych których znam i nie znam(a poznam)rezerwujcie termin na 8-10 czerwca i wio na swoich koniach do Wenecji P.S. Ty Mariusz też sklerozniku ;) a nie wypisujesz mi na pw co porabiam 9-10 czerwca a co do qdlatego to oczywiście juz oddałem swój głos wcześniej na niego- jakbym śmiał inaczej- nawet nie patrzyłem na inne zdjęcia ;) Pozdrawiam i dozobaczenia Edytowane 29 Maja 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Niestety 9-10.06 zajęty kierunek Świecie. :) Takie saprzynajmniej plany na dziś chyba że będzie zmiana planów. :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 oj Łukasz no wiesz :bigrazz: do wenecji w piatek pojedziesz a sobota i niedziala u mnie!!!koniec kropka, koncert zaliczysz a to najwazniejsze nie przyjmuje odmowy :crossy: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) sobota i niedziala u mnie!!! WitamZnaczy się, impra w Świeciu?Qrde, to mnie ominie. :banghead: Prawdopodobnie bedę wtedy na żaglach. Chyba, że łódka nie wypali i wtedy się pojawię. Mogę :crossy: :bigrazz: :banghead: P.S. Dorotka też pyta się czy może ;) :icon_question: :icon_question:Pozdr Edytowane 29 Maja 2007 przez Globi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Witam!dzieki przede wszystkim za zaproszenie :buttrock: rozważe tą propozycje napewno bo jest kusząca :lalag: wiem że u Ciebie będzie napewno przednia impreza ale Wenecje też myślałem że zaliczymy wszyscy i "pogadamy" sobie może z jakimś organizatorem (vel. pan z Kosze.... - wiem że się odchodzi od wymawiania nazwy tej miejscowości :biggrin: ) Pozdrawiam ale mi dałeś do myślenia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 ach bo zawsze macie jakies alegolbi na zagle lukasz wenecjaech :icon_arrow: :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi