kiler Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) to jest jeszcze małe miki kiedy latałem po torze przyjechała pewna panna na pięknym gixerze kombi , buty , kask , rękawice wszystko pod kolor z napisami suzuki to ze jechała mocno ci*...to to norma ale przecież każdy się kiedyś tam uczył ale zabiła mnie kiedy zamachali czerwonymi flagami , zjazd do depo i panna była tak przejęta swoją jazdą ż przy zatrzymaniu zapomniała wystawić nogi . Ludzie byli tak posikani że przez pewien czas nawet nikt się nie ruszył jej pomóc wydostać się z pod moto 😀 15 minut później zniknęła z toru i nie widziałem jej już nigdy Edytowane 15 Czerwca 2019 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Dżentelmeni ich w dupsko kopana mac🤣 Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) Godzinę temu, Damian85 napisał: Poproszę Order MiSZCZa Kierownicy. Dzisiaj postawiłem moto na stopce, której nie rozłożyłem - do domu wracałem bez podnóżka od strony biegów. ; f Już lepiej mi się jechało z urwaną dźwignią biegów (ubiegły sezon). Choć najbardziej bałem się jazdy z urwaną dźwignią przedniego hamulca (ubiegły sezon). Z każdym sezonem jakieś nowe doświadczenie! Kilka lat temu mialem taka kursantke ktorej ojciec byl motocyklista i zostawil jej nowiotka Moto Guzi z przebiuegiem cos 250 km. Kobita ( 29 lat ) miala totalne problemy z wolnym slalomem. gdyjuz ja mialem tam gdzie chcialem Szefo wziol sie za jej dalsza edukacje i przedobrzyl, bo chcial za szybko i znowu byli od poczatku..NA placu polozyla maszyne i zrwala Lewy podnozek. DO szkolki wracala autem a ja moturem 🤣 Edytowane 15 Czerwca 2019 przez ks-rider 1 Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Pełny Artykuł Sam Materiał (Nagranie Video) Po raz kolejny ciekawy komentarz w artykule, tj. "25-letni kierowca motocykla marki Honda, chcąc uniknąć zderzenia, położył jednoślad." Kiedyś już się z tego śmialiśmy. Myślę, że do Interii trzeba wysłać jakiś medal dla *pismaków-specjalistów od zdarzeń motocyklowych*. 😄 Po obejrzeniu filmu przy okazji nasuwa się od razu pytanie, czy jednak nie warto mieć ABS w razie sytuacji, która wywołuje silne emocje... : > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berger Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 29 minut temu, Damian85 napisał: Pełny Artykuł Sam Materiał (Nagranie Video) Po raz kolejny ciekawy komentarz w artykule, tj. "25-letni kierowca motocykla marki Honda, chcąc uniknąć zderzenia, położył jednoślad." Kiedyś już się z tego śmialiśmy. Myślę, że do Interii trzeba wysłać jakiś medal dla *pismaków-specjalistów od zdarzeń motocyklowych*. 😄 Po obejrzeniu filmu przy okazji nasuwa się od razu pytanie, czy jednak nie warto mieć ABS w razie sytuacji, która wywołuje silne emocje... : > Mnie wk....... trochę coś innego -jak podałeś ten ,,artykuł'' i jego nagłówek ,nie ważne że kierowca przeżył ale ,,motocykl jak pocisk !'' i żałują pewnie że nie zabił kogoś jeszcze przy okazji ,,Pocisk motocykl zabił 30 osób na przystanku''a to że kierowca auta od tak tylko się wychylił i o mało nie zabił kierowcy motocykla to już mniej ważne .W telewizorni też wczoraj podawali ,,Motocykl o mało nie zabił kogoś tam' -NIE to kierowca auta o mało nie zabił motocyklisty . I fajnie że tylko tak się skończyło szacun dla kierownika hondy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 3 godziny temu, Berger napisał: W telewizorni też wczoraj podawali ,,Motocykl o mało nie zabił kogoś tam' -NIE to kierowca auta o mało nie zabił motocyklisty Trafne spostrzeżenie. Wydaje mi się, że piskami na siłę szukają sensacji. Tak samo jest z wypadkami z BMW. Ostatnio był raport ubezpieczalni, według niego kierowcy BMW byli na 5-tym miejscu od końca w kwestii wypadków, ale jak jest jakiś wypadek z udziałem BMW, to zaraz wszędzie pojawia się w mediach. BMW, motocykliści - takie sensacje, które ludzie lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi