Skocz do zawartości

Szybki, drogi i jakze piekny

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi o ten najnowszy model, K1200r Sport, jeszcze nie występuje na rynku wtórnym. Ale mam jeszcze czas, młody jestem :)

Za poropozycję pomocy dziękuję, jak przyjdzie czas nieomieszkam skorzystać.

Zbychu, jakbys poczekal ze zmiana jeszcze 4-5 lat to chetnie bym sobie zaklepal Twojego ZRX-a :)

Edytowane przez Lime82

Why... So... Serious

Zbychu, jakbys poczekal ze zmiana jeszcze 4-5 lat to chetnie bym sobie zaklepal Twojego ZRX-a ;)

Za pięć lat, teoretycznie oczywiście, Kawa miałby by ponad 100tys.km i była by szacownym weteranem.

Max trzy sezony, z tego jeden już minął.

mi sie wydaje ze MV to takie Ferrari wsród motocykli.

Mi sie wydaje ze MV to taki Maybach wsrod motocykli

Taka ciekawostka jest to, ze jest recznie skladana tylko przez jednego mechanika... juz widze ten garniturek i biale rekawiczki...

w Motorexie w Poznaniu stoi na sprzedaż F4 Tamburini Macieja Żurawskiego za jedyne 200 tys pln

No to chlopaki calkiem niezla cene przycieli tamburini u nas kosztuje tylko 40 000,- €nieciu podatku troche na chleb z sola im zostanie.

Mi sie wydaje ze MV to taki Maybach wsrod motocykli

Taka ciekawostka jest to, ze jest recznie skladana tylko przez jednego mechanika... juz widze ten garniturek i biale rekawiczki...

Z tym bym sie nie zgodzil. Maybach to komfort i luxus porownujac do motocykli cos miedzy Gold Wing'iem lub BMW 1200 LT.

Po 200 km na MV z regoly instrukcja obslugi zaleca podjechac pod salon masazu i dac sie porzadnie wymasowac ( nie mowa tu o masazu tajlandzkim :icon_rolleyes: ).

:lalag:

Za pięć lat, teoretycznie oczywiście, Kawa miałby by ponad 100tys.km i była by szacownym weteranem.

Max trzy sezony, z tego jeden już minął.

Eeee, no to wole sobie znalezc jakas sztuke z przekreconym licznikiem :biggrin:. Przynajmniej bede mial lepsze samopoczucie :)

Why... So... Serious

Dzis na miescie widzialem kilka sztuk tego modelu (albo to ten sam motocykl tylko w innych miejscach) i sie zastanawialem ze cos nei tak z ta Agusta. A sie okazuje ze to nowy model a ktos doejzdza tym do pracy w centrum.eheh. Ale lipa. A na targach na Excel`u byla Agusta po konkretnych przerobkach czyli pozlacane wszystko - polki, golenie, dzwignie, wydechy, podnozki i wiele innych detali. Rocznik 2004 wynikalo z rejestracji. Nagralem film z tym moto w roli glownej czyli chodzenie dookola moto i zblizenia na kazdy detal. Jak znajde chwile to wytne ten kawalek z calego filmu z targow i wrzuce gdzies w necie.

Ja miałem przyjemnośc przewiezienia dupy F4 1000, i stwierdzam że motocykl naprawdę robi wrażenie, ale trzeba byc mocnym zwolennikiem marki i super-sportów żeby wytrzymac na nim dłużej. Tak czy inaczej motocykl wypas dla konesera z grubym portfelem ( wersja podstawowa 80 tyś zł)