Mariusz Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam. Robię remont silnika mojej kasi i mam dwa pytanka.U kogo można dostać dobre zawory,bo ruskich z plasteliny nie chcę (ewentualnie od czego można podpasować ) i gdzie w Poznaniu robią dobrze szlif,regenerację wału(może ktoś ma adres)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Ja jezdze na oryginalnych zaworach, tutaj nic nie ingerowalem. Wymienilem tylko tloki na polonezowskie.Z firm dorabiajacych zawory to dobre opinie slyszalem o Paradowskich. Pasuja tez podobno zawory z jakiegos Stara chyba 266 albo 660. Chociaz nie znam nikogo kto by jezdzil na zaworach od Paradowskich albo Starowskich wiec nie wypowiem sie o jakosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Moze tak poczukać w wyszukiwarce? Wiem ze mamy tu twórczy bajzel . Ale o remontach wałów jest chyba w co drugim temacie .Sprawdziłeś czy ten bedzie parzysty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 myśle ze ruskie zawory do dolniaków powinny być dobre, przecież nie są obecnie produkowane (czyżbym się mylił??), ja chce zamowic od Andrzejka z Wasilkowa, ma on wiele gratów z magazynów wojskowych wiec myśle ze zawory u niego będą dobrej jakości. Ja swój wał posłałem właśnie do Poznania, podobno robią tam dobre regeneracje (jeszcze nie sprawdziłem bo właśnie regenerują :]) tylko że cena jest troche zaporowa.Podaje adres choć żeczywiście powinienes skorzystać z wyszukiwarkiDOR-MARMarek Olachowskiul. Krasickiego 45 (Świerczewo)61-412 Poznań[email protected]tel. (061) 66 58 269606 747 018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Ja swój wał posłałem właśnie do Poznania, podobno robią tam dobre regeneracje (jeszcze nie sprawdziłem bo właśnie regenerują :]) tylko że cena jest troche zaporowa.O jakosc sie nie musisz martwic, tez mam regeerowany w Poznaniu i lata az milo :bigrazz:Jaka jakosc taka cena... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 ludzie słuchajcie, mam pytanie, jak wyglada aparat zmiany swiateł długie/krótkie w kasce? podeslijcie jakies foty i jak ktos to ma to plisss:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachari Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) http://www.allegro.pl/item178178096_m72_pr...ik_swiatel.html http://www.allegro.pl/item168495969_m72_k750_.html Edytowane 31 Marca 2007 przez Zachari Cytuj Ogrody Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi