wołek88 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 prosze Was o rade. poszukuje wlasnie dwoch takich samych kaskow integralnych wlasnie do takiej kwoty. znalazlem cos takiego:http://www.allegro.pl/item178720485_kask_s...s800_blade.htmlmyslicie ze to w miare dobra opcja? przeszukuje juz rozne sklepy od dluzszego czasu i ciezko mi sie na cos zdecydowac, poniewaz mam male doswiadczenie z takimi rzeczami, dlatego prosze Was o pomoc. jakie kaski polecilibyscie za taka wlasnie kwote? (oczywiscie moze byc taniej z jakiejs promocji, byloby super :icon_mrgreen: ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierzasty Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 w tych pieniądzach znajdziesz także kask NOLAN N82jeżdżę w takimnaprawdę warto pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Mój błąd... :icon_biggrin: Edytowane 25 Marca 2007 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 http://www.allegro.pl/item178538223_rewela...og_rozm_xl.html Polecam, nie paruje, wygodny, dobre zapiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Za 666zł kupiłem agv air-tech. Szyba nie paruje, powłoka chroniąca przed rysami, całkowicie wyjmowalny środek, deflektor (chyba tak to sie nazywa :P ten taki "nosek"), jakaś guma chroniąca szyje przed powietrzem (wkomponowana w kask i chowana, wygląda na niezły bajer, ale jeszcze nie miałem okazji przetestować) no i w komplecie 2 naklejki ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 tez polecam nolany, tak jak pisze pierzasty. Ba, teraz to juz smailo kupisz N84 na wypasie i jeszcze Ci zostanie. nolan zdecydowanie godny polecenia, Uvex moim zdaniem zdecydowanie mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wołek88 Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 dzieki za wszystkie odpowiedzi. z racji tego ze dzwonilem pytac o rozmiary tego sharka s 800 blade i zostaly ostatnie sztuki chcialbym zapytac co o nich myslicie? kusi mnie cena ale chcialbym zapoznac sie z uzytkownikami takich kaskow lub osob ktore mialy z nimi stycznosc.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wołek88 Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 dzieki za wszystkie odpowiedzi. z racji tego ze dzwonilem pytac o rozmiary tego sharka s 800 blade i zostaly ostatnie sztuki chcialbym zapytac co o nich myslicie? kusi mnie cena ale chcialbym zapoznac sie z uzytkownikami takich kaskow lub osob ktore mialy z nimi stycznosc.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revolution Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Przede wszystkim nie kupuj kasku którego nie miałeś okazji przymierzyć.Jeśli oferta w necie jest korzystna cenowo to wpierw idź do jakiegoś sklepu i przymierz kask. Łeb ma każdy ale nie taki sam. I nie mam na myśli zawartości tylko kształt. Ja mam Nolana N83 i mam sporo zastrzeżeń do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 tak z ciekawości spytam, możesz powiedzieć jakich? bo sam się kiedyś nad N82 zastanawiałem, a to prawie to samo. Ostatecznie jednak kupiłem Uvex Boss 4000 - porażka pod względem aerodynamiki, po prostu koszmar, tak głowę na boki nosi, tak kark trzeba napinać, ze nie pytajcie. i mam Nolana N93, trochę z wyższej półki, ale kask jest po prostu niesamowity. Piękny, cudownie wygodny i świetnie wykonany, a najlepsze, że kupiłem go praktycznie za grosze na ebay'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revolution Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 1. szybka mocno paruje2. głośny3. jest,że tak to nazwę "krótki" i ostro podwiewa od dołu4. po dosyć krótkim czasie zaczął zacinać się jeden z wlotów powietrza (udało mi się naprawić)5. co jakiś czas musiałem przykręcać mocowanie szybki Jeśli chodzi o niektóre sprawy to może po prostu się czepiam ale dla mnie pierwsze 3 punkty są na tyle uciążliwe,że planuję zmianę kasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 w tej kasie agv stealth lub troche tanszy air tech. anty fogg, szyba nie rysujaca, wyjmowany srodek. kask dos gleboki i cichy bo ma troche ostrych kantow. kask jest tez chlodny co dobrze rokuje na lato chyba ze jezdzisz zima. jak chcesz to zapraszam :icon_mrgreen: cena oczywiscie najlepsza Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 za 1000 kupisz kask Suomy Vandal (malowanie standardowe bez replik) - my bedziemy w takich smigac w Gixer Cup , narazie tylko go przymierzalem i byl ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 za 1000 kupisz kask Suomy Vandal (malowanie standardowe bez replik) - my bedziemy w takich smigac w Gixer Cup , narazie tylko go przymierzalem i byl okchcialem troche odswiezyc temat a konkretnie sprawe suomy vandal. bodzyn jakie wrazenia po jezdzie w w/w? moze ktos cos jeszcze powie o tym kasku?? Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 zajebiaszczy kask. naprawde, pod wzgledem wentylacji nawet shoei(xr-1000) jest w tyle. jezdzilem cale lato i nawet w mega-jebitnym deszczu ani razu mi nie zaparowal. poza tym Lobo ma do sprzedania takowy. rozmiar M - smigany tylko w 6 wyscigach, wiec prawie nowy, a srodek mozna uprac jak ktos sie brzydzi.polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi