Pawelmlody Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Na początku miała być yamaha dt 80, potem suzuki dr 125, ale kupiłem kawasaki kmx 125 99r. Jest to moje pierwsze enduro, już 40km od niedzieli zrobiłem, po terenie nawet fajnie się śmiga, Tylko ta pogoda daje w du... Opony musze zmienić bo sie troche ślizgam, i chyba ślimak od licznika mam zepsuty. Silnik fajnie chodzi ma zryw jak dla mnie to nawet troszke za mocny. Tu macie zdjęcia: http://pawelmlody.fotosik.pl co o nim sądzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_smart Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) Na początku miała być yamaha dt 80, potem suzuki dr 125, ale kupiłem kawasaki kmx 125 99r. Jest to moje pierwsze enduro, już 40km od niedzieli zrobiłem, po terenie nawet fajnie się śmiga, Tylko ta pogoda daje w du... Opony musze zmienić bo sie troche ślizgam, i chyba ślimak od licznika mam zepsuty. Silnik fajnie chodzi ma zryw jak dla mnie to nawet troszke za mocny. Tu macie zdjęcia: http://pawelmlody.fotosik.pl co o nim sądzicie?? Będę pierwszy :D :D GRATULACJE !!!Foty zaraz obejrze :cool: pozdro! dopisane:No ładny ładny- dobrze tak dla odmiany KMX na forum ;p KDXów starczy ;]Z tych trzech motorków co wymieniłeś KMX to najleprzy wybór, jeszcze raz gratulacje i gumowych drzew... Edytowane 19 Marca 2007 przez k_smart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 A jeszcze mam pytanie jaki olej lejecie do dozownika a jaki do silnika bo w dozowniku mi sie już kończy i musze kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 no no ladny kmx GRATKI :cool: :D a tak z ciekawosci ile dales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturS Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Piękne moto gratulacje :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 gratulujeolej do dozownika taki: Castrol niecałe 40zł olej do skrzyni taki: Olej przekładniowy Motul Transoil Expert 10W40 niecałe 30zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Gratuluje nowego nabytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Gratuluje .Milego smigania! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Dałem 3500zł jest już zarejestrowany w polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Dałem 3500zł jest już zarejestrowany w polsce.Gratuluje, i cena tez przystepna...Bezawaryjnej jazdy zycze :)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 gratki :icon_biggrin: niechaj ci służy :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro1990 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 nawet niezły kmx GRATKI :clap: widziałem go na allegro całkiem niedawno :) no i nawet za całkiem przystępne pieniądze go nabyłes zwłaszcza że jest juz zarejestrowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Grat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Gratuluje!!Cenowo niezły sprzęt wychaczyłeś :crossy: A wizualnie tez calkiem-calkiem :Dpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 NO i nastpny KMX na forum oby tak dalej! Gratuluje dobrego wyboru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi