nowytzrdt Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Siema zakładam już drugi temat o tym samym bo na tamtym co założyłem nie ma żadnego tekstu://.Mam Yamahe DT 80 96 rok tłok polini 100cm3 ale cylinder nie polini tylko seryjny rozwiercony do 100cm3 mam końcówke gianelli jest oblokowana chyba bo jak rozebrałem to to tam jest w środku rureczka która po swobodny przelot ale wokół niej jest wata szklana ale to jest wygłuszenie więce tego nie wyciągałem, dyfuzor seryjny chyba odblokowany bo przelot jest bardzo dobry .Nie wiem co jest z modułem ale chyba jest odblokowany bo spokojnie na luzie do 12 tys.Ale jedzie tylko 90 km/h :/// Co jest znia nie tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 a przy jakich obr masz te 90?? może masz przełożenie na "moc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 gdzieś przy 7,5-8 tys!!Jeszcze lepszy hit założyłem nie seryjny tłumnik dzisiaj niby lepszy przelot niż ten mój orginalny a tu szok 70 km/h spowrotem złożyłem ten mój i znowu 90 km/h :icon_mrgreen::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Siema zakładam już drugi temat o tym samym bo na tamtym co założyłem nie ma żadnego tekstu://.Mam Yamahe DT 80 96 rok tłok polini 100cm3 ale cylinder nie polini tylko seryjny rozwiercony do 100cm3 mam końcówke gianelli jest oblokowana chyba bo jak rozebrałem to to tam jest w środku rureczka która po swobodny przelot ale wokół niej jest wata szklana ale to jest wygłuszenie więce tego nie wyciągałem, dyfuzor seryjny chyba odblokowany bo przelot jest bardzo dobry .Nie wiem co jest z modułem ale chyba jest odblokowany bo spokojnie na luzie do 12 tys.Ale jedzie tylko 90 km/h :/// Co jest znia nie tak?? No stary musisz sie upewnic czy jest odblokowany czy nie :icon_rolleyes: Przeciec to jest podstawowa blokada :wink: Najlepiej jak sportowy dyfuzor gianelego bys wstawil to dopiero moc poczujesz :cool: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi