patryk3860 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 witam mój kolega kupił sobie suzuki ap 50 zrobił w nim remąt a mianowicie szlif cylindra i wymiana łożysk dotarł go i teraz chciałby zdjąć blokady. Może wiecie jak zdjąć z tego skutera blokady?Skuter do połowy gazu jedzie dobrze a gdy doda się więcej to się zamula i jak przytrzyma się dłużej gaz już za połową t gaśnie jego prędkość maxymalna to 55km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Nie "orjętujemy" się. Niech kolega zrobi remont nie "remąt" może wtedy skuter pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 ile razy można pisac to samo- miejsca blokad w młynkach do kawy sa takie same więc szukaj -Opcja tylko śmietnik sie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Może rolki są za ciężkie/lekkie i dlatego muli w pewnym zakresie obrotów :) Co do blokad - prawdopodobnie wariator, na pewno wydech i może moduł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 A czy w gaźniku nie ma żadnych blokad? W wydechu raczej nie ma blokad bo jak zdją dyfuzor razem z tłumikiem to nie było rużnicy. Sorry za błędy jestem dyslektykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 A czy w gaźniku nie ma żadnych blokad? W wydechu raczej nie ma blokad bo jak zdją dyfuzor razem z tłumikiem to nie było rużnicy. Sorry za błędy jestem dyslektykiem. Dyfuzor odpowiada za wzrost mocy, jeśli po jego zdjęciu nie było różnicy może to oznaczać, że jest zablokowany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...=65547&hl=ap+50 Czytaj i sie ucz :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Ja tam temu ap dotoczylem krocciec ssacy na 22 mm, i kawalek gumy i dwie opaski, regulacja gaznika i szedl dobre 70 , ale wydech oczywiscie pusty, zdjety dlawik z filtra. Ale jeszcze jakby go troche podrasowal to i 80 by poszedl ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi