prince Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Zaraz Cie ktoś zje za tego dniepra kotku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaga Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Zaraz Cie ktoś zje za tego dniepra kotku.niby dlaczego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Posiadasz dniepra karolaga litosci..to jest ural z silnikiem kachy... granat- ladna ta bestia :banghead: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Bo to ural . Na razie z dolnozaworowym silnikiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaga Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 karolaga litosci..to jest ural z silnikiem kachy... granat- ladna ta bestia :banghead: Goskaok dzieki za podpowiedzwiesz wytłupacz mi dlaczego gdy chce komus odpisac na jego odpowiedz dla mnie dostaje go zupełnie inna osoba ???? Bo to ural . Na razie z dolnozaworowym silnikiem .to proste pytanko czy silnik jest od urala czy nie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 ural z lampa kasiowska dodatkowo.. na drugim juz z bakiem od k-750 trzeba sie przeszkolic.. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaga Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 1. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M375478 Proszę o ocenę czy mam doczynienia z silnikiem dniepra w ramie kaski, czy to oryginalna rama dniepra ??? 2. http://moto.allegro.pl/item175434214_dniep...em_bocznym.html no i drugi link czy jest to oryginalna kaska czy silnik kaśki w ramie dniepra ? sorry za upierdliwe pytanka ale chcę cos kupić ( dniepra, k-750, urala) oczywiście jedenz tych typów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Nie zabije, tylko rozjade, hahahahaha:-) A ładny bedzie jak skoncze składac górniaka:-)na razie nie moge sie pozbierac po stracie 400 za regeneracje wału+dorobienie sworzni :crossy: a jeszcze wałek rozrzadu.... własnie jak kto ma dobry-nowy dac znac, ale nie te z plasteliny:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) w pierwszym przypadku możemy przyjąć że masz do czynienia z pięknym okazem dniepra w dnieprze .Poza kosmetyką . w drugim fantastiko dolno silniko oramowano w dniepro i trochę zmącono . Nie soruj za pytania od tego jest forum żeby nie błądzić . Niefarcik tylko ze wybrałeś takie gdzie żadko się odpowiada na temat .A jeśli o chodzi o wałki do urala to Granat nie grymaś - będziesz miał zmienne fazy rozrządu -marzonko . Edytowane 19 Marca 2007 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Zmienne to mam nastroje jak patrze na aktualnie panujace ceny na alledrogo, i czekam jak na zbawienie motobajzlu:-) A co do ram-to jak dostałem pierwsze zjebki na forum i odesłano mnie do pozycji "ciezkie motocylke radzieckie""zaopatrzyłem sie w stosowna literature taka czy inna to pomaga, a druga rzecz wpisuj w gogle hasła-ural, dniepr, MT, M-67 i wtedy poznasz co jest grane, przegladaj alledrogo tylko wez pod uwage ze czesc motorów to kołchozowo-garazowe wydumki skonstruowane po zamieceniu garazu z tego co zostało po innych moto, jesli znajdziesz 2 takie same to juz znaczy ze to w miare orginał, i do roboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaga Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Na czym polegają istotne problemy z Dniprem, bo napotykam tak nie przychylne opinie o nim. Czy to tylko jakieś steorotypy, czy faktycznie awaryjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) To tylko okrutne stereotypy o tym ze jakość materiałów i części produkowanych na Ukrainie jest nieprzychylna dla maszyn i urządzeń które powinny pracować . Nie ma się czym przejmować . Właściwie nigdzie tego dokładnie nie napisałes Kiciuś ,ale cos mi tu się wydaje że kierujesz się ceną zakupu . To nie jest żadne wynaturzenie ale na na rusku oszczędności nie szukaj -tak jak Granat napisał tu : http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=68950&st=0 .(o werchowinie) Edytowane 20 Marca 2007 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 prince nie kazdy sie poznal na twoim dziwnym i niecodziennym humorze.. dniepr to margines boxera, zaawansowany technicznie ale jakosciowo fatalny, wykonanie i brak prawie ze obrobki niektorych czesci czyni z niego dobry kawal aluminium.. na zlom. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaga Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) To tylko okrutne stereotypy o tym ze jakość materiałów i części produkowanych na Ukrainie jest nieprzychylna dla maszyn i urządzeń które powinny pracować . Nie ma się czym przejmować . Właściwie nigdzie tego dokładnie nie napisałes Kiciuś ,ale cos mi tu się wydaje że kierujesz się ceną zakupu . To nie jest żadne wynaturzenie ale na na rusku oszczędności nie szukaj -tak jak Granat napisał tu : http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=68950&st=0 .(o werchowinie)tak kieruje sie ceną, mysle ze każdy kieruje się ceną. Czy potrafiłby ktoś przytoczyć konkretne argumenty dlaczego dniepr jest gorszy od pozostałych sowietów.nich to nie bedą tylko slogany lecz faktyczne (awarie, uszkodzenia) z którymi mieliście doczynienia w praktyce motocyklowej a nie z opowiesci pseudomotocyklistów typu (co to on nie wie) Pozdrawiam wszystich motocyklistów i warsztatowców Edytowane 20 Marca 2007 przez karolaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 tak kieruje sie ceną, mysle ze każdy kieruje się ceną.Czy potrafiłby ktoś przytoczyć konkretne argumenty dlaczego dniepr jest gorszy od pozostałych sowietów.nich to nie bedą tylko slogany lecz faktyczne (awarie, uszkodzenia) z którymi mieliście doczynienia w praktyce motocyklowej a nie z opowiesci pseudomotocyklistów typu (co to on nie wie) Pozdrawiam wszystich motocyklistów i warsztatowców No i widzisz Gosiu czemu nie warto sobie szczępić jezyka? Normalka . Dniepr jest najlepszy na świecie .A piękniejszego już nie znajdziecie . Masz już upatrzonego to daj zdjęcia . Będziemy ochać i achać aż do pierwszej awarii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi