mwichan Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 A to niby czemu?? icon_question.gifA to temu że spokojna służba równa się mała premia :icon_mrgreen: joke A to niby czemu?? icon_question.gifA to temu że spokojna służba równa się mała premia :icon_mrgreen: joke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobry-1983 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Kultura przede wszystkim :) W niedziele przeczytalem na forum o piracie wlaczam wieczorem turbo a tam to co przeczytalem tutaj ale sie usmialem hi hi z tego Pana sierżanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) Hehe. Dobre Dobre :) Jak milicjant się uśmiechnie znaczy , dobrze jest ! ;)Gdyby nie presja kamer było by inaczej. Pozdrawiam Sz6sty vel Antuś Edytowane 20 Marca 2007 przez Sz6sty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Chyba cie pogieło :D Normalne kulturalne zachowanie ;) p.s. Ja zawsze mówie "Nie dziękuje i czy fakture Vat moge dostać" :)ZObacz jak policjant się spojrzał po tej odzywce :icon_rolleyes: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarema Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Wczoraj wieczorem spotkałem kolegę Jareme na światłach i powiem wam tylko tyle nic się nie uspokoił :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: No tak Barył... ja nie pamietam, cobym Ciebie wyprzedzał a nagle się znalazłeś koło mnie :clap: . Obiecuje, że już więcej nie będę Ci kazał pędzić za mną :crossy: Wczoraj wieczorem spotkałem kolegę Jareme na światłach i powiem wam tylko tyle nic się nie uspokoił :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: No tak Barył... ja nie pamietam, cobym Ciebie wyprzedzał a nagle się znalazłeś koło mnie :clap: . Obiecuje, że już więcej nie będę Ci kazał pędzić za mną :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Trzeba było powiedzieć: panie sierżancie ale ja po prostu lubię zapie.rdalać… :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Jak milicjant się uśmiechnie znaczy , dobrze jest ! :DGdyby nie presja kamer było by inaczej.Zapewniam Cie że też się usmiechałem do Policjanta jak mnie zatrzymał za prędkosc ( też tajniackim wozemm)I nie było kamer......No policjant też się usmiechnął........ i zaproponował 10 pkt. i 500 ........... :( no moja gadka że 146 to niemozliwe bo na 2 biegu tyle nie pojdzie......... nic nei wskurała......szkoda tego dnia jeszcze zarobiłem 1 pkt od straży mIeskiej ..............za wjazd tylko dla mieszkańców...także konto mam zasilone 11 pkt.. :D hmm nie wiem czy mi zeszło 8 pkt...... za hmm fotoradar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 pokazałem w pracy.... i kolega: - OOO! to ten sam tralalala, co mnie wczoraj na jagielońskiej. ale byli bardziej ulegli i dało się wytargować 100, bo pierwotnie to tyż 500 było. PS vectra nie jest złota tylko srebrna Jarema serdecznie współczuje, uważaj teraz na pkt. bo z takim otwarciem to szybko moze polecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) Może by tak spróbować ;) Edytowane 24 Marca 2007 przez Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu-Op Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 heheh no te 10 pkt musiało zabolecc i to bardzo teraz sie pilnuj!! ;) Czy ktoś to nagrał???? Bo też chętnie obejże :P:P:P Pozdr ------------------------------------------------------------------------------------Guzu <--------- heheh no te 10 pkt musiało zabolecc i to bardzo teraz sie pilnuj!! :) Czy ktoś to nagrał???? Bo też chętnie obejże :P:P:P Pozdr ------------------------------------------------------------------------------------Guzu <--------- heheh no te 10 pkt musiało zabolecc i to bardzo teraz sie pilnuj!! :D Czy ktoś to nagrał???? Bo też chętnie obejże :P:P:P Pozdr ------------------------------------------------------------------------------------Guzu <--------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 niepoznaje 4um, gdzie ta poprawnośc polityczna??? ... może już śpi ;) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Gdyby ktoś miał problemy ze ściągnięciem to przerzuciłam też na rapidshare'a:http://rapidshare.com/files/21773285/uwaga_pirat.mpg.html heheh no te 10 pkt musiało zabolecc i to bardzo teraz sie pilnuj!! :wink: Czy ktoś to nagrał???? Bo też chętnie obejże :smile::P:P Pozdr Wystarczy troche przejrzec wczesniejsze strony :icon_rolleyes: Pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 haha ja 2 tygodnie temu z kolega enduroguy zarobilismy 500zl 0pkt (nie ma na co naliczac). Ja sie ciesze ze 500zl a nie 2500zl jak bylo na poczatku. A co do bycia uprzejmym to to bardzo pomaga, no i traktowanie policjanta z szacunkiem jak czlowieka a nie jak psa albo kata. haha ja 2 tygodnie temu z kolega enduroguy zarobilismy 500zl 0pkt (nie ma na co naliczac). Ja sie ciesze ze 500zl a nie 2500zl jak bylo na poczatku. A co do bycia uprzejmym to to bardzo pomaga, no i traktowanie policjanta z szacunkiem jak czlowieka a nie jak psa albo kata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi