Fidel5 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 dobrze, ze nie uciekałes ale jak cie zatrzymywali trzeba było zrobić stoppie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 No ale nawet Cie polubił ten nieszczęsny lektor :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 daj spokój : Zatrzymamy motocyklistę zanim zostanie dawcą... kur*a jego professionalizm rozkłada mnie na łopatki... daj spokój : Zatrzymamy motocyklistę zanim zostanie dawcą... kur*a jego professionalizm rozkłada mnie na łopatki... daj spokój : Zatrzymamy motocyklistę zanim zostanie dawcą... kur*a jego professionalizm rozkłada mnie na łopatki... daj spokój : Zatrzymamy motocyklistę zanim zostanie dawcą... kur*a jego professionalizm rozkłada mnie na łopatki... daj spokój : Zatrzymamy motocyklistę zanim zostanie dawcą... kur*a jego professionalizm rozkłada mnie na łopatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Heheh ogladalem wczoraj Pirata, no i wspolczuje :biggrin:Podobalo mi sie z tym "Panie .... Sierżancie" :icon_mrgreen:Nie dalo sie zlagodzic wymiaru kary przez te kamery .... pechPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Heheh ogladalem wczoraj Pirata, no i wspolczuje :)Podobalo mi sie z tym "Panie .... Sierżancie" :DNie dalo sie zlagodzic wymiaru kary przez te kamery .... pechPozdrawiam Ściągnąłem - obejrzałem :icon_mrgreen: "Panie .... Sierżancie" jest the best - tylko ta cena! No, ale jak to koledzy już powiedzieli sława kosztuje :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 No ale za to potem był sympatycznym motocyklistą, któremu uratowali życie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 No ale za to potem był sympatycznym motocyklistą, któremu uratowali życie :) Hehe no, po to żeby mógł się cieszyć motocyklem i życiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Kolo byl dobry szczególnie z haselkiem "Panie ................................ yy .................. sierżancie" hhehee .. ale nic nie pobije kolesia ze śmieciarki który w tym samym odcinku mial w wydychanym powietrzu prawie 2 promile i tlumaczyl sie że wypil tylko ........................................... 3 piwa i Szampana :icon_mrgreen: :evil: :icon_mrgreen: :D :evil: szacun jak Byk !! Panie ja tylko 3 piwa i szampana.. bądź pan czlowiek :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Wczoraj wieczorem spotkałem kolegę Jareme na światłach i powiem wam tylko tyle nic się nie uspokoił :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :wink: Wczoraj wieczorem spotkałem kolegę Jareme na światłach i powiem wam tylko tyle nic się nie uspokoił :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Wczoraj wieczorem spotkałem kolegę Jareme na światłach i powiem wam tylko tyle nic się nie uspokoił :cool: :wink: ;) Kabel :crossy: :icon_rolleyes: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Jeszcze jedno mnie zaskoczyło. Przy końcu jak już tobie mandat dali to pan sierżant :) powiedział szerokiej drogi, Kolo powiedział Dziękuje bardzo i ....Spokojnej służby. Jak by nie było kamer to policjant dodatkowo by ci wrąbał za tą odzywke :PP Jeszcze jedno mnie zaskoczyło. Przy końcu jak już tobie mandat dali to pan sierżant :biggrin: powiedział szerokiej drogi, Kolo powiedział Dziękuje bardzo i ....Spokojnej służby. Jak by nie było kamer to policjant dodatkowo by ci wrąbał za tą odzywke :PP Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 A to niby czemu?? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Jeszcze jedno mnie zaskoczyło. Przy końcu jak już tobie mandat dali to pan sierżant ;) powiedział szerokiej drogi, Kolo powiedział Dziękuje bardzo i ....Spokojnej służby. Jak by nie było kamer to policjant dodatkowo by ci wrąbał za tą odzywke :PPChyba cie pogieło :icon_razz: Normalne kulturalne zachowanie :icon_mrgreen: p.s. Ja zawsze mówie "Nie dziękuje i czy fakture Vat moge dostać" :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) A to niby czemu?? icon_question.gifA to temu że spokojna służba równa się mała premia :icon_mrgreen: joke idę z tym do mamy"Wczoraj wieczorem spotkałem kolegę Jareme na światłach i powiem wam tylko tyle nic się nie uspokoił icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif" Edytowane 20 Marca 2007 przez mwichan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Wczoraj wieczorem spotkałem kolegę Jareme na światłach i powiem wam tylko tyle nic się nie uspokoił :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_razz: Skarżypyta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi