Siwy_ Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Właśnie oglądam Pirata Drogowego na Bandicie :icon_razz: Przez te kamery nieda rady sie dogadać :buttrock: Ps.Kocham te teksty w tym programie :) Szlag mnie trafia jak słysze tego lektora,denerwuje mnie od samego początku emisji tego programu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) Złota Vectra na Xenonach i z antenkami na dachu. WI 90754 :icon_razz::):):icon_razz:;):buttrock: Śmigają po Toruńskiej, Wale Miedzeszyńskim, Siekierkowskim itd... hehehe :crossy: Pees. Podobało mi się to: Panieee ............ sierżancie... hehehe. Fajnie to wyszło ;) ;) Edytowane 15 Marca 2007 przez Mar_Cin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 no ładnie ładnie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) Czy ktoś dał radę jakoś nagrac ten odcinek? :icon_razz: Edytowane 15 Marca 2007 przez Qóba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Właśnie, czy ktoś nagrał ten odcinek?? Baaardzo chętnie bym obejrzał jak Ghost Rider z forum zostaje zatrzymany :crossy: Ale powiem wam że tylko jak są kamery to policja zgrywa takich twardzieli, normalnie to zawsze się mówi "Ale to było ostatni raz" "Spiesze się do pracy" albo "Jeszcze nigdy nie byłem karany " heheh...;) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas600 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Faktem jest, ze głos tego lektora a zwłaszcza jego pseudo cwaniackie teksty rozp....alaja mnie do tego stopnia, ze czasami MUSZE przełączyć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Jarema...gratuluję debiutu na szklanym ekranie :DZobaczymy who's next ?Muszę troche zwolnić albo podążać za Mar_cinem.....bezpiecznie i bezstresowo :icon_eek:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 No widac masz juz dosc duze doswiadczenie z tymi twardzielami z policji. Co dopiero bedzie jak PJ zrobisz ! ? pozdrawiam :D Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 ks-rider to było do mnie?? Jeśli tak to odpowiadam:Wcale nie muszę być kierowcą samochodu/motocykla żeby widzieć wszystko dookoła np podczas zatrzymania przez policje... Pytanie za 100punktówKto mi odpowie jaki paragraf zezwalanieoznakowanej puszce na jazdę nieprzepisową - np.:185 km/h i przejeżdżanie podwójnej ciągłej ZANIM ZOSTAŁY WŁĄCZONE sygnały zmieniające nieoznakowany samochód w pojazd uprzywilejowany???? Ciekawe kto zgarnie główną wygraną, podejrzewam że nikt nie odpowie na pytanie konkursowe... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarema Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Właśnie, czy ktoś nagrał ten odcinek?? Baaardzo chętnie bym obejrzał jak Ghost Rider z forum zostaje zatrzymany :icon_eek: Moment moment! Bando Szydercow! :icon_eek: A prawa autorskie? A tantiemy chociaz na pocieszajacego browarka? Beda hieny tylko ogladac i nabitke zrobic. Chociazby sie ktory do mnie pofatygowal i podsunal plytke z nagranym programem do podpisania dedykacji. Nic, nic czlowiek nie ma... Poswieci sie dla forumowej spolecznosci coby cos sie na poczatku sezonu dzialo, a oni zero wdziecznosci... Z tym "Panie....sierzancie" to efekt braku profesjonalizmu zwiazany z debiutem. Zobaczylem przypiety mikrofon, kamere to sie spialem, coby wypasc profesjonalnie. Zdanie rozpoczalem od "panie" ale gosc nie mial pagonow. Uratowala mnie czapka :buttrock:Nastepnym razem sie poprawie :D PS- jezeli juz komus uda sie nagrac- to tez bardzo chetnie przejme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) (fak... 2 razy mi sie wcisnelo bo cos mi teraz forum sie muli... ) Edytowane 15 Marca 2007 przez Kulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 hehe ogladalem dzis powtórke.... szkoda że Ci twarz zamazali..... jaka to by byla reklama za 500 zl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 ks-rider to było do mnie?? Jeśli tak to odpowiadam:Wcale nie muszę być kierowcą samochodu/motocykla żeby widzieć wszystko dookoła np podczas zatrzymania przez policje... Pytanie za 100punktówKto mi odpowie jaki paragraf zezwalanieoznakowanej puszce na jazdę nieprzepisową - np.:185 km/h i przejeżdżanie podwójnej ciągłej ZANIM ZOSTAŁY WŁĄCZONE sygnały zmieniające nieoznakowany samochód w pojazd uprzywilejowany???? Ciekawe kto zgarnie główną wygraną, podejrzewam że nikt nie odpowie na pytanie konkursowe... Poszukaj sobie w necie,było juz nie raz o tym.To jest radiowóz nieoznakowany i ma dużo praw . Zmień pytania konkursowe :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Pytanie za 100punktówKto mi odpowie jaki paragraf zezwalanieoznakowanej puszce na jazdę nieprzepisową - np.:185 km/h i przejeżdżanie podwójnej ciągłej ZANIM ZOSTAŁY WŁĄCZONE sygnały zmieniające nieoznakowany samochód w pojazd uprzywilejowany???? Ciekawe kto zgarnie główną wygraną, podejrzewam że nikt nie odpowie na pytanie konkursowe...Niepodskakuj tak , ja też tak kiedyś podskakiwałem w tym temacie i ktoś mi udowodnił , że to jest tzw. "zbieranie materiału dowodowego " i wtedy mogą sobie zapie**alać nawet 250km/h i nic im nie zrobisz :wink: Jarema moi starzy Ciebie do teraz podziwiają , Ojciec aż mnie zawołał przed telewizor hehehe . Pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Nie tak źle...Ja miałem 850 pln i 14 pkt, maluszkiem :wink:Troch żal dupe ściska ze tą kase mogłem se cos do pośmigania kupic, ale idzie sie oswoic... Pozatym myśle że jestem ostrożniejszy na drodze (czyt. na okraglo sie rozgladam czy pał nie ma kolo mnie ;] ) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi