Skocz do zawartości

Uwaga Pirat

Mar_Cin
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie oglądam Pirata Drogowego na Bandicie :icon_razz:

Przez te kamery nieda rady sie dogadać :buttrock:

Ps.Kocham te teksty w tym programie :) Szlag mnie trafia jak słysze tego lektora,denerwuje mnie od samego początku emisji tego programu :icon_razz:

Złota Vectra na Xenonach i z antenkami na dachu.

WI 90754 :icon_razz::):):icon_razz:;):buttrock:

Śmigają po Toruńskiej, Wale Miedzeszyńskim, Siekierkowskim itd... hehehe

:crossy:

Pees. Podobało mi się to: Panieee ............ sierżancie... hehehe. Fajnie to wyszło ;)

;)

Edytowane przez Mar_Cin

Właśnie, czy ktoś nagrał ten odcinek??

Baaardzo chętnie bym obejrzał jak Ghost Rider z forum zostaje zatrzymany :crossy:

Ale powiem wam że tylko jak są kamery to policja zgrywa takich twardzieli, normalnie to zawsze się mówi "Ale to było ostatni raz" "Spiesze się do pracy" albo "Jeszcze nigdy nie byłem karany " heheh...;)

www.odszkodowania-wlodarczyk.pl

No widac masz juz dosc duze doswiadczenie z tymi twardzielami z policji. Co dopiero bedzie jak PJ zrobisz ! ?

pozdrawiam

:D

ks-rider to było do mnie?? Jeśli tak to odpowiadam:

Wcale nie muszę być kierowcą samochodu/motocykla żeby widzieć wszystko dookoła np podczas zatrzymania przez policje...

Pytanie za 100punktów

Kto mi odpowie jaki paragraf zezwala

nieoznakowanej puszce na jazdę nieprzepisową - np.:185 km/h i przejeżdżanie podwójnej ciągłej ZANIM ZOSTAŁY WŁĄCZONE sygnały zmieniające nieoznakowany samochód w pojazd uprzywilejowany????

Ciekawe kto zgarnie główną wygraną, podejrzewam że nikt nie odpowie na pytanie konkursowe...

www.odszkodowania-wlodarczyk.pl

Właśnie, czy ktoś nagrał ten odcinek??

Baaardzo chętnie bym obejrzał jak Ghost Rider z forum zostaje zatrzymany :icon_eek:

Moment moment! Bando Szydercow! :icon_eek:

A prawa autorskie? A tantiemy chociaz na pocieszajacego browarka? Beda hieny tylko ogladac i nabitke zrobic. Chociazby sie ktory do mnie pofatygowal i podsunal plytke z nagranym programem do podpisania dedykacji.

Nic, nic czlowiek nie ma... Poswieci sie dla forumowej spolecznosci coby cos sie na poczatku sezonu dzialo, a oni zero wdziecznosci...

Z tym "Panie....sierzancie" to efekt braku profesjonalizmu zwiazany z debiutem. Zobaczylem przypiety mikrofon, kamere to sie spialem, coby wypasc profesjonalnie. Zdanie rozpoczalem od "panie" ale gosc nie mial pagonow. Uratowala mnie czapka :buttrock:

Nastepnym razem sie poprawie :D

PS- jezeli juz komus uda sie nagrac- to tez bardzo chetnie przejme.

ks-rider to było do mnie?? Jeśli tak to odpowiadam:

Wcale nie muszę być kierowcą samochodu/motocykla żeby widzieć wszystko dookoła np podczas zatrzymania przez policje...

Pytanie za 100punktów

nieoznakowanej puszce na jazdę nieprzepisową - np.:185 km/h i przejeżdżanie podwójnej ciągłej ZANIM ZOSTAŁY WŁĄCZONE sygnały zmieniające nieoznakowany samochód w pojazd uprzywilejowany????

Ciekawe kto zgarnie główną wygraną, podejrzewam że nikt nie odpowie na pytanie konkursowe...

Poszukaj sobie w necie,było juz nie raz o tym.To jest radiowóz nieoznakowany i ma dużo praw .

Zmień pytania konkursowe :wink:

Pytanie za 100punktów

Niepodskakuj tak , ja też tak kiedyś podskakiwałem w tym temacie i ktoś mi udowodnił , że to jest tzw. "zbieranie materiału dowodowego " i wtedy mogą sobie zapie**alać nawet 250km/h i nic im nie zrobisz :wink:

Jarema moi starzy Ciebie do teraz podziwiają , Ojciec aż mnie zawołał przed telewizor hehehe . Pozdro

Nie tak źle...

Ja miałem 850 pln i 14 pkt, maluszkiem :wink:

Troch żal dupe ściska ze tą kase mogłem se cos do pośmigania kupic, ale idzie sie oswoic...

Pozatym myśle że jestem ostrożniejszy na drodze (czyt. na okraglo sie rozgladam czy pał nie ma kolo mnie ;] )

pozdro