Limo Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Skrócona sprężynka w uszczelniaczu będzie powodowała lepsze przyleganie gumowej części uszczelniacza do lagi, więc teoretycznie może pomóc. I skróci jego żywot. Lepiej zainwestuj w porządne uszczelniacze to nie będzie trzeba niczego ulepszać. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 No właśnie te co zamówiłem mają być dobre tak powiedzieli w serwisie Kawasaki, dzisiaj tam dzwoniłem i w piątek je odbieram, a w sobotę montuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Uszczelniacze zamontowane :), kupiłem ARIETE, więc napewno dobrej firmy okaże się jak będzie. Napewno jak zrobię troche kilometrów to napisze czy pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Szczerze - montowalem Ariete, NOK i Atheny. All Balls to syf i nawet nie tykac. Najrozsadniejsze sa Atheny w stosunku jakosci do ceny. Prawidlowo zamontowane i skontrolowane trzymaja dlugo. Niby zaden serwis nie daje gwarancji na uszczelniacze, a ja daje. Tylko raz w CBR F2 zdarzylo mi sie ze uszczelniacze zaczely cieknac tuz po wymianie - okazalo sie ze w autodacie byl blad i za duzo bylo oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 all balls faktycznie syf, wymieniłem ostatnio w exc 450 i zaczęły lecieć po 50km w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Na razie po kilku dniach jeżdżenia wszystko OK, lagi suche :) i oby tak zostało. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi