Erolek Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Na prośbę użytkownika Deathraw, o wrzucenie dźwięku wydechu w moim Virago niniejszym przychylam się do prośby.Wspomniany wydech to angielski Motad Stainless widoczny choćby na tym zdjęciu:Kliken machenA oto jak brzmi:Kliken machen PozdrawiamEryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 noooo, prezentuje się nieźle. dałbym to zdjęcie do avatara, bo to, które masz, jest z nagorszej perspektywy dla virago :banghead:pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witam!motorek naprawde ładny-zadbany chociaż jak dla mnie (wzrost) za mały - dziwnie się czułem na virażce!a co do dźwieku to fakt ładnie poprykujeJa też coraz częściej myśle o przeróbce wydechów ale raczej chałupniczej ze względu na $$$$Tylko narazie nie wiem jak się za to zabrać :biggrin: A tak w ogóle to jak można spytać- ile taki wydech kosztuje?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 mam nadzieję że będziesz w kletnie, bo chętnie posłucham na żywo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 no no ekstra ale widzialem na innych fotach, ze kawal dziada z ciebiea mi ostatnio ktos powiedzial ze za duzy jestem na 535teraz juz sie w ogole nie przejmuje (mam 183 cm) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erolek Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Odpowiedź zbiorcza: 1) Według strony producenta ten wydech kosztuje 325 funtów + VAT. Drogawo, ale motocykl kupiłem już zamontowanym wydechem. 2) W Kletnie prawie na pewno mnie nie będzie. Za mało urlopu mi zostało, a za dużo planów już poczynionych. Może, gdyby to było 200 a nie 2000 kilometrów. PozdrawiamEryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Mruczy całkiem fajnie :biggrin: Popieram bartica - troszkę przytnij fotkę i wrzuć w avatar, ta sephia o niebo lepsza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 :biggrin: Wielke dzięki!! Mruczy całkiem fajnie szkoda tylko że cena taka no i że pompa paliwa w Virago taka głośna bo to chyba ona tak świszy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi