Klaus Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Czy szyby MGG są godne polecenie - chodzi mi o stosunek ceny do jakości. Warto kupić czy raczej nie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Wątek dość często pojawiał się na 4UM - może wpisz w 'Szukaj' hasło "MGG" to wyskoczą konkrety.Z tego co pamiętam to ludzie raczej polecali tą firmę 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 dzięki wpisałem no trochę tego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senio Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Czy szyby MGG są godne polecenie - chodzi mi o stosunek ceny do jakości. Warto kupić czy raczej nie.Pozdrawiam Też jestem na etepie zmiany szyby na większą. Zdecydowałem się na tą : http://www.motoakcesoria.riders.pl/akces/szba/sz_h.htm Może z okuciami nie jest najtańsza ale wygląda na solidną robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 serdecznie dzięki senio - tego właśnie szukam - ale cena jest spora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Mam podobna, nowiutka szybe do odsprzedania. Mocowania sa do Drag Stara 650, wiec musialbys sobie przerobic. Jesli Cie interesuje, zaproponuj rozsadna cene na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymsha Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Cały czas nurtuje mnie temat założenia sobie szyby do Virażki. Tzn. z jednej strony wydaje mi się, że będzie to wyglądać obciachowo przy chopperze, a z drugiej nie chce mi się ciągle łapać wszystkiego na klatę. Czy pomaga ona też przed deszczem, czy tylko trochę osłabia napór powietrza? Czekam na opinie i doświadczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymo Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 zakładać śmiało. Mialem taki dylemat miesiąc temu i teraz jestem zadowolony. Co do wyglądu to mi nie przeszkadza. Dla mnie super. Napewno osłania od wiatru i much a i trochę od deszczu.Mogę podesłac zdjęcia jak chcesz to zobaczysz jak wygląda z szybąPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper06 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Jasne, że zakładać!!!Ja też kupiłem sobie do viagry 535 pare tygodni temu i jest o niebo lepiej. Jeszcze sobie tak podniosłem do góry i wyprofilowałem na boki (bo moge ją troche naginac na boki), ze strumien powietrza omija mój kask (otwarty) dokładnie na czubku głowy. Także jest o niebo ciszej i komfort jazdy jest duuuuzo większy. Jak sobie ją odpowiednio założysz (tzn dopasujeszdo sylwetki swojego moto) to nic z wygladu nie traci. Pozdro i daj znac jak kupisz albo najlepiej przeslij zdjecia przed i po :P)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mochicanin Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 czy zainstalowanie szyby wpływa w znacznym stopniu na osiagi i komfort jazdy. jaką najlepiej założyc, małą czy dużą z wiewką na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Krotkie rozwazania (moje) o szybie znajdziesz na www.christiancentaur.riders.pl/xv535/ - mowie to jakby "przeciw sobie", bo mam do sprzedania duza 60 cm szybe "Five Stars". I znowu link: www.christiancentaur.riders.pl/garage/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymo Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 ten temat już był całkiem niedawno poszperaj trochę i zobaczyszJa zdecydowanie polecam.Też się zastanawiałem ale teraz nie żałuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 :) witam wszystkich, mam zasadnicze pytanie gdzie mozna zakupić najlepiej pod zamówienie szybę do choppera.Bo mnie trochę zwiewać zaczyna (kierownica 120 cm szerokości:)A jak narazie najtańszą opcję znalazłem za 900 zł netto!!Fajnie by jeszcze było żeby to nie była jakaś sztumska pleksa??Tylko wpożo szybka z mocowaniami.Z góry dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajko Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Solidne szyby można zamówić w MGG w Olsztynie.Sam mam taką w drag starze robioną pod wymiar i nie odbiega ona jakością od tzw produktów oryginalnych oferowanych w salonach.Cena dwa lata temu to ok poława ceny w salonie yamahy.Poza tym poszukaj w archiwum , takie tamaty już były. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzber Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 :icon_razz: witam wszystkich, mam zasadnicze pytanie gdzie mozna zakupić najlepiej pod zamówienie szybę do choppera.Bo mnie trochę zwiewać zaczyna (kierownica 120 cm szerokości:)A jak narazie najtańszą opcję znalazłem za 900 zł netto!!Fajnie by jeszcze było żeby to nie była jakaś sztumska pleksa??Tylko wpożo szybka z mocowaniami.Z góry dzięki... Doradzam tutaj: http://www.sentocom.pl/prod-1.htm , żadnych "uniwersalnych" - falują.ale nie oczekuj cudów, jeździłem bez szybki teraz z szybką nie jest to ogromna różnica. myj tylko wodą bez detregentów bo matowieje.dragstarowe pozdro :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi