squod Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Czesc, czy ktos wie gdzie w Warszawie lub okolicach sprzedaja dorabiaja same szkla do lusterek ? mam zbite malutkie szkielko :icon_mrgreen: i szkoda kupowac cale lusterko :icon_mrgreen: ps. ale piekna dzis pogoda .... bedziem latac :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwolansk Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Czesc, czy ktos wie gdzie w Warszawie lub okolicach sprzedaja dorabiaja same szkla do lusterek ?mam zbite malutkie szkielko :biggrin: i szkoda kupowac cale lusterko :biggrin: ps. ale piekna dzis pogoda .... bedziem latac :biggrin: ehh.. no wlasnie, moze ktos wie, gdzie mozna kupic szklo zmniejszajace? u szklarza mieli tylko normalne :/ ( w wawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Na ul. Łuckiej (chyba 14), po lewej stronie jest zakład dorabiający lusterka. Nic tam nie zamawiałem ale wiem, że jest.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwolansk Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Na ul. Łuckiej (chyba 14), po lewej stronie jest zakład dorabiający lusterka. Nic tam nie zamawiałem ale wiem, że jest.pzdr dzieki. sprawdze dzisiaj ;] Na ul. Łuckiej (chyba 14), po lewej stronie jest zakład dorabiający lusterka. Nic tam nie zamawiałem ale wiem, że jest.pzdr pan sobie zyczy 25 zeta za lusterko :/ chyba jednak wybiore szklarza.. Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez jwolansk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 A szklarz ile sobie zyczy? Mozesz podac namiar? Dzieki Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Lime, Ty bandyto, zaloz lusterka i kierunki do tej diwy bo ja sie boje jezdzic poki taki wariat sieje spustoszenie po ulicach Ursynowa ;P Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwolansk Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Lime, Ty bandyto, zaloz lusterka i kierunki do tej diwy bo ja sie boje jezdzic poki taki wariat sieje spustoszenie po ulicach Ursynowa ;P niedawno kumpel robil lusterko u szklarza w Raszynie - zaraz kolo kosciola. koles wzial 10zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jwolansk, dzieki. Obczaje obydwa miejsca. Akurat łucka jest niedaleko od mojej pracy. Foks, ale przeciez ciebie nie bylo w ostatnia niedziele na torze w lublinie to skad wiesz ze jezdzilem bez lusterek :D. Pewnie karol sie wygadal :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) Lime, Ty bandyto, zaloz lusterka i kierunki do tej diwy bo ja sie boje jezdzic poki taki wariat sieje spustoszenie po ulicach Ursynowa ;P z tego co widzialem na torze to kierunki na szybko zdejmowane :) Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez squod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 z tego co widzialem na torze to kierunki na szybko zdejmowane :)Bo mam takiego wdziecznego sprzeta :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Foks, ale przeciez ciebie nie bylo w ostatnia niedziele na torze w lublinie to skad wiesz ze jezdzilem bez lusterek :D. Pewnie karol sie wygadal :) Yyyyy a Twoj awatar ? :D Hi hi, a myslales, ze nikt sie nie dowie! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 No i w koncu dorobilem szklo na Swidnickiej 4C. Wstawili mi od reki szklo sferyczne za 20 zl. Ich strona internetowa to www.lusterka.prv.pl. Z tego co znalazlem w Internecie, szklo plaskie daje bardzo slaba widocznosc i sferyczne jest duzo lepsze wiec warto doplacic. Teraz Foks moze spac spokojnie. ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi