jasiuniemowa Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 jak chcesz zeby Ci cos paliło 5 l to kup komara :icon_mrgreen: :lalag: :D pzdr!!!zejdziesz nawet nizej :)Słyszałem że Ty posiadasz całkiem niezłą sztukę a Twojej kurtki z Grotexu nie chce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubryn Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Słyszałem że Ty posiadasz całkiem niezłą sztukę a Twojej kurtki z Grotexu nie chce :Powszem mam nówka sztuka nieśmigana rama prosta silnuk IGŁA :crossy: a co do kutki wiem że nie chcesz bo CIE nie stać :banghead: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 owszem mam nówka sztuka nieśmigana rama prosta silnuk IGŁA :crossy: a co do kutki wiem że nie chcesz bo CIE nie stać :banghead: pzdrNie nosze rzeczy z lumpeksu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 K*wa czy to jest temat o ciuchach z lumpeksu czy o konkretnym motocyklu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubryn Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 K*wa czy to jest temat o ciuchach z lumpeksu czy o konkretnym motocyklu?spokojnie Lolo troche żartów jeszcze nikomu nie zaszkodziło ale faktycznie trzeba skupic sie na temacie OVER :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Dobrze że bzdury ucięte, wracając do tematu, dziś w MOTOCYKLU czytałem że litrowy Zephyr zżera 7,5 litra :) , chleje więcej niż ja, ale swoją drogą ciekawe przy jakiej jeździe te testy są robione ( będę się sugerował zdaniem użytkowników ;) ). A jeśli chodzi o propozycje z Suzuki to ni w ząb z tym designem, motor wygląda jak traktor. Jade w niedziele obejrzeć tego Zefirka, koleś dorzuca kufry boczne i centralny. Jak wcześniej wspominałem spredawca pewny więc i sprzęt taki powinien być. Jak kupie lub nie to dam znać :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Miałem motocykl z podobnym silnikiem, spalał od 6 do 8 litrów, czasami nawet więcej jesli dobrze pamiętam.turystyczna jazda we dwie osoby z kuframi, kosztowała około 7 litrów paliwa. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Wiecie może jakiego najszerszego laczka można założyć do tyłu do tego litra?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Taki jak zaleca producent.Po co kombinować? Szersza guma nie znaczy lepsze prowadzenie itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norton Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 producet zaleca 160 ja mam 170 180 nie wejdzie przeszkadza łancuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Kupiłem to bydle :flesje: jak porobie zdjęcia to wrzuce. Maszyna super, zadbana itp. A jak ciągnie, przeskok z niskoobrotowego silnika o mocy 46 koni na litrową rzędwkę o mocy 100 to dla mnie istny szok :biggrin: :icon_mrgreen: Wyje też pięknie, jak się odkręci to prawie jak Yoshimura :] Szkoda tylko że pogoda się popsuła :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Kupiłem to bydle :flesje: jak porobie zdjęcia to wrzuce. Maszyna super, zadbana itp. A jak ciągnie, przeskok z niskoobrotowego silnika o mocy 46 koni na litrową rzędwkę o mocy 100 to dla mnie istny szok :biggrin: :icon_mrgreen: Wyje też pięknie, jak się odkręci to prawie jak Yoshimura :] Szkoda tylko że pogoda się popsuła :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Gratuluje !!!! Niech służy jak najlepiej i mało pali :flesje: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 No to pogratulować pozostaje tylko i życzyć dziesiatek tysięcy :) kilometrów bezawaryjnej jazdy :biggrin: ( Ponoć bardzo zywotny silniczek :banghead: ) Czekamy na fotki :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norton Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Gratulacje życzę żeby ci służył tak jak mi mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi