Słońce Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Jak w temacie... wiem ze w Louisie mają takie siedziska, ale nie dla tego modelu... macie moze jaies namiary na taką rzecz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 kilka dni temu był niemal identyczny temat, poszukajhttp://www.bagster.com/en/tu są te o których myślisz, ale ceny kosmicznena allegro gość robi prawie takie same z 1/5 seny. Szukaj na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrZZR Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Ja zrobiłem u jednego gościa za bardzo małą kasę. Wygląda fajowo. Wysłałem swoją oryginalną kanapę i dostałem przerobioną. Bardzo profesjonalna robota. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) A jakieś fotki zapodasz??? Plllllllis :) :icon_mrgreen: Edytowane 4 Maja 2008 przez Słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Jak w temacie... wiem ze w Louisie mają takie siedziska, ale nie dla tego modelu... macie moze jaies namiary na taką rzecz?? Zapytam sie znajomego gdyz on bedzie robil do swojego XX-a :) Dopiero jutro bede sie z nim widzial wiec wtedy dam znac :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 moi drodzy, mam wrażenie, że pytający rok temu już znalazł rozwiązanie... albo zrezygnował z pomysłuobecnym poszukiwaczom proponuję zapoznać się z tematami pod hasłem "tapicer" na forum: tam jest odpowiedźjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Kolega napisał, że ma fajowo zrobione siodełko w swoim zygzaku i z tytułu że mam takową maszyne pytam czy może wstawić, lub podesłać fotki nowo zakupionego siedziska... czy to jest niezgodne z przepisami forum?? Czy tym zaśmiecamy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi