siwy1971-12 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Hej wielbiciele 2 kółek!!Od niedawna mieszkam w Gorzowie. Szukam ludzi do wspólnych wyjazdów. Pozdrówki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 ja :) ale obecnie bez moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 No chyba zostałeś rekordzistą w dublowaniu tematów :) :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Hej wielbiciele 2 kółek!!Od niedawna mieszkam w Gorzowie. Szukam ludzi do wspólnych wyjazdów. Pozdrówki!!! nawaliles powtorek jak koza go..na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemon Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Hej to nie jego wina. Mojego posta także rozmnożyło przed chwilą ??? Cytuj Człowiek wolny idzie do nieba taką drogą, jaka mu się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 taaa ostatnio cos wolno chodzi forumklikam i klikam bo nie chce wejsca jak juz wejdzie to z 10 razy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 A bo nerwowi jesteście :icon_razz: . Trzeba swoje odczekać, a najlepiej wejść jeszcze raz w temat i sprawdzić czy zapisało i po ptakach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 A bo nerwowi jesteście :icon_mrgreen: . Trzeba swoje odczekać, a najlepiej wejść jeszcze raz w temat i sprawdzić czy zapisało i po ptakach...kolega ma racje :icon_mrgreen: a nie zwalacie winę na forum ze wolno chodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 A bo nerwowi jesteście :) . Trzeba swoje odczekać, a najlepiej wejść jeszcze raz w temat i sprawdzić czy zapisało i po ptakach... Dokładnie! Mi też po założeniu posta wyświetliło biały ekran, ale nie spanikowałem, gdyż gdy chciałem odświeżyć stronę wyskoczył komunikat, że wiadomość została juz wysłana, jeśli odświeże jeszcze raz, to wyśle mi jeszcze raz. Czytajcie uważnie co wam przeglądarka (firefox) podpowiada, to nie będzie takich problemów.. Chyba na żadnym forum nie widziałem takiego 'dublingu' Ach, takie fajne tematy poszły na drugi plan... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Marca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Masakra... 16 tematów skasowałem. Kuźwa Forum ma problemy, odrobinę cierpliwości ludzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy1971-12 Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Masakra... 16 tematów skasowałem. Kuźwa Forum ma problemy, odrobinę cierpliwości ludzie!! Dzięki, uratowałeś mi życie, drugi raz będę uważał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Jest nas w gorzowku zeszona w bylym C.Y.C spora grupa teraz w 16.03 lecimy do Gdanska mozesz sie przylaczyc Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) Jeśli nie przeszkadza założycielowi tematu plastikowy motorek :) to ja także jestem z okolic Gorzowa i z chęcią wspólnie polatam :wink: Edytowane 15 Maja 2007 przez viperPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchal Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) WITAM RÓWIEŚNIKA - INTRUDEROWCA!!!!!!!!!!! Ja troche smigam po Gorzowie i okolicach jak czas pozwala. Na razie jestem w Warszawie do końca czerwca, ale kiedys przy okazji chetnie bym pośmigał. POZDRO :flesje: puchal może w weekend na Boze Ciało ???????? ;) Edytowane 21 Maja 2007 przez puchal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi