Browar Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) WITAM!! Skoro długi weekend majowy zbliża się nieubłagalnie, pragnę podjać otwartą dyskusję na temat tegoż wyjazdu, gdyż nie udało nam się (mówię o ekipie Rybnik) dojść do jakiegoś kompromisu :icon_razz: ... nawet alkohol nie pomógł :buttrock: ;) A więc ja proponowałem Chorwacje ... ktoś tam rzucił hasło Węgry, Austria, .... i tak się zrobił mix. Z rozmowy z PGR-em ekipa z Wrocka też jeszcze nie może sie do końca zdecydować .. i pomyślałem, że może jakoś szłoby połączyć chorągwie i wspólnie gdzieś pojechać .. no nic pozwólmy żeby temat się sam rozwinął.. i zobaczymy co z tego wyjdzie!! Pozdrawiam i czekam na propozycje ... :evil: Edytowane 9 Marca 2007 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Browar - Chorwacja to kosztowo chyba to samo co Czarnogóra... Pogadaj z Rambo 54 -on ma jakies namiary na wieloosobowe bungalowy, skalkulujcie jeszcze raz ceny benzyny i może wyjdzie Wam że jednak opcja Czarnogóry nie jest jakimś wielkim wyzwaniem. Byłaby się narodziła jakaś nowa świecka tradycja wspólnych wieloosobowych wyjazdów pierwszomajowych.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Dobrze gada ten tetryk z miasta Gdańska starszy jest więc słuchaj Go Browar :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Na początku maja z tego co wiem jest spotkanie EKG w Kletnie.Ale można dołożyć jakiś wypad.,bo wolnego jest dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 na początku maja szykujemy sie ekipą z lubleszczyzny, polatać po poludniu Polski: bieszczady, pieniny, zakopane itd, może tez wpadniemy na słowacje na złotego bażanta...Majówka 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 na początku maja szykujemy sie ekipą z lubleszczyzny, polatać po poludniu Polski: bieszczady, pieniny, zakopane itd, może tez wpadniemy na słowacje na złotego bażanta...Majówka 2007O to to...byle nie ;pryskało; ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 na początku maja szykujemy sie ekipą z lubleszczyzny, polatać po poludniu Polski: bieszczady, pieniny, zakopane itd, może tez wpadniemy na słowacje na złotego bażanta...Majówka 2007 Polskie Góry Można po kolei zwiedzać w normalny weekend ... a szkoda tygodnia wolnego czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix_ Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 A ja jestem za za zwiedzanim gór polskich ewentualnie słowackich na słowacji jest tyle roznych zeczy do zwiedzania groty, garace źrudła ogolnie, jest wypas ja bym był za raczej spokojnym wypadem w polskie słowackie czeskie góry jest naprawde ok kto twierdzi ze nima co oglądac to powiem ze jest tam wystarczająco duzo atrakcji zeby sprdzic fajny majowy wypad mysle ze jazdz nie musi byc szaleńcza ale spokojna odprerzająca nie musimy łykac dziennie po 300 km czasami wystarczy 60-100 i tez moze byc fajnie :crossy: :) ;) SŁOWACJA RULEZ :biggrin: :biggrin: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Witam!! Z tym, że Polska, Czechy i Słowacja mają naprawdę sporo do zwiedzania ciekawych miejsc to się zgodzę jak najbardziej ... ale kurcze jakoś mi żal tylu wolnych dni... Polskę czy bliskie południe można zwiedzać po kolei w zwykle weekendy ... A 7 dni wolnego nie zawsze się trafia :bigrazz: więc chciałbym gdzieś dalej się zapuścić :cool: A może Czarnogóra :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Jasne Browar że Czarnogóra!!! Sam widzisz że nie ma innej opcji. Bedzie ok - wiesz, zawsze jest opcja namiotów lub przekimania na podłodze w goscinnych pokojach, jakby kasa sie przedwcześnie skończyła. Aco zobaczycie i przeżyjecie to Wasze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Browal no jak juz Ci kiedys pipsalem my wybieramu sie na wegry , zachaczajac pewnie o wieden badz bretyslawe. W planie jest troszke pojezdzic (zaliczyc jakies gory i przelecze) troszke odpoczac na 4literach i nie wydac wszystkich jołro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Browal no jak juz Ci kiedys pipsalem my wybieramu sie na wegry , zachaczajac pewnie o wieden badz bretyslawe. W planie jest troszke pojezdzic (zaliczyc jakies gory i przelecze) troszke odpoczac na 4literach i nie wydac wszystkich jołro:) Bronx jak juz Ci kiedyś pisałem :banghead: węgry super .. ale rok za rokiem nie chciałbym tam być ... za rok pewnie .. nie ma sprawy można jechać .. ale w tym roku dla mnie węgry odpadają w przedbiegach z prostej przyczyny, że byłem tam na zeszłorocznym dłuugim weekendzie :bigrazz: PozDro!! PS. Staszek skąd ja wiedziałem, że od razu jak się pojawi hasło Czarnogóra .. to się odezwiesz :clap: szacun !! .. wciąż sprawa otwarta :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Ja ci nie kaze z nami jechac a wresz przeciwnie zalezy nam na normalnych ludziech :biggrin: No to ja ci proponuje zastanowic sie nad szwecja :buttrock: bardzo ladny kraj tylko moze byc zimno. ( No i kasa duzooo wieksz :/ to ten minus ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) A może Czarnogóra :crossy: No dobra namówiłeś mnie ;) Polskę sobie objeździsz w weekendy zwykłe, Szwecję pełnym latem. Tak jak Stachu mówi: Chorwacja= Czarnogóra kosztowo. Bierz Gośkę, sprzęta i lecimy. Edytowane 17 Marca 2007 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam! Jaki przewidujecie koszt wyprawy :notworthy: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi