Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Marek drugi w generalce! Jacek lekko pobłądził, ale nadal jest ósmy. Tegoroczny Rajd Orientu naprawdę należy do Dąbrowskiego. Chłopaki rządzą. Wydaje mi się że po Rajdzie Orientu i ostatnich eliminacjach rajdów długodystansowych w tym roku, Marek dostanie w końcu tę wymarzoną umowę od KTMa. A wiecie co to oznacza dla nas, kibiców? Nic innego tylko to, że nasz kolega z Polski może złoić skórę Meoniemu, Romie, Cox'owi. Despres'owi i całej śmietance maratończyków. Szkoda mi Jacka, znam go dość dobrze i wiem, że umiejętności w jeździe ma takie same a czasem nawet lepsze, jak Marek. Ale ma problemy i pecha z nawigacją i ze sprzętem. To zawsze w jego motocyklu coś się psuje, łamie podnóżek, gnie kierownica. Jakiś pech kurcze. Póki jedzie za markiem jest OK, ale wystarczy moment...Ale koleś naprawdę w porządku. Kupiliśmy z TSM Sokół jego kask na aukcji WOŚP w ub roku (chyba z 3000 kosztował), ale frajda obopólna była! Będzie dobrze! Chłopaki porządzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 podobno zaczynali na simsonach... chyba będę zbierał na simaka i ruszam w ich ślady :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 No to trzymam kciuki za chłopaków, powodzenia :wink:Aby o nich było głośno... Manulo:Rossi zaczynał od moto klasy 50ccm na którym urzadzali wyścigi uliczne. Zobaczycie za rok, Sławomir Borsukowski Joseph zdobywca trofeum w GP 8) :) Marzenia. z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 nom, zasuwają i to ostro :wink: Dąbrowski pokazał klasę już na dakarze. stawiam na niego, zobaczycie, że w rajdzie orientu stanie na pudle :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Marzenia. z pozdrowieniami BORSUKLES To bardzo pożyteczna rzecz :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Bugi był szybszy: http://forum.motocyklistow.swiata.pl/viewt...opic.php?t=6890 Pięknie! :) Marek pierwszy. :lapagora: :P Teraz tylko pech może mu przszkodzić (jakas mega-gleba, awaria LC4 albo inna tragedia). :evil2: Oto parę newsów: Po trzech etapach Marek Dąbrowski jest liderem Rajdu Orient. Polak najszybciej przejechał dzisiaj odcinek specjalny i w klasyfikacji generalnej wyprzedził Francoisa Flicka. - Dogoniłem go dość szybko, a potem trzymaliśmy się razem - opowiadał na mecie Dąbrowski. Dlatego nawet kiedy motocykliści gubili drogę, różnica między nimi nie zmieniała się. A błądzili dzisiaj często. - Po raz kolejny okazało się, że mistrzem nawigacji nie jestem. Na szczęście udało nam się tak wykombinować, że nie musieliśmy nadkładać dużo drogi - powiedział Marek.Znowu niezadowolony był Jacek Czachor. Pojechał o wiele lepiej niż wczoraj, a mimo to miał do siebie pretensje.- Jestem zły na siebie. Zająłem czwarte miejsce, a mogłem dzisiaj wygrać i mocno dołożyć rywalom - żałował. Miał czego. Na punkcie tankowania jeszcze prowadził, ale potem podjął niewłaściwą decyzję i stracił wypracowaną przewagę.- Zamiast trzymać się grupki, w której jechali Marek i Flick, pojechałem według mapki. To był błąd, bo chociaż widziałem jak kluczą i ścinają przez łąki, dotarli na metę wcześniej niż ja - złościł się Czachor. Jacek zawsze ma k... pecha :wink: :eek2: Ale na koniec i tak będzie lepiej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Bugi był szybszyehh... mam subskrypcje biuletynu Orlenteamu i to dlatego :wink: A tak z innej beczki... czy przy poprzednim Dakarze nie bylo czasem mowione, ze Dabrowki ma szanse na team fabryczny? Wiecie cos o tym? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Bugi był szybszyehh... mam subskrypcje biuletynu Orlenteamu i to dlatego :wink: A tak z innej beczki... czy przy poprzednim Dakarze nie bylo czasem mowione, ze Dabrowki ma szanse na team fabryczny? Wiecie cos o tym? Pozdrawiam Mówi się o tym dość dużo. Miałem okazję rozmawiać po Dakarze z Czachorem na ten temat. Mówił, że zaraz po Dakarze ktoś z KTMa rozmawiał z Markiem, ale rozmowa była na tyle ogólna, że nie dało się nic z niej wywnioskować. Potem podobno były tez jakieś rozmowy i miało stanąć na tym, że KTM przyjrzy się, jak Markowi pójdzie w tegorocznych rajfdach długosystansowych i w tedy zobaczą. Jeśli tak rzeczywiście jest, to Daborowskiemu ten kontrakt i fabryczny MTM naprawdę się należy. Trzymam kciuki :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro_boy Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Hej! Z kąd Wy do jasnej ciasnej wiecie to wszystko. Ja to tylko widze czasem na euro sport jakieś relacje z rajdów ale to naprawde żadko. Dominika to rozumiem bo On wie wszystko czy tego chce czy nie ale reszta? 8O Tez chce być cały czas na bieżąco w tych sprawach. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2003 hrhrhr enduro boy trza tv ogladac ;-) codziennie relacja z Rajdu Orientu. Albo czytać Forum ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi