szramer Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 w weekend stałem sie szczęśliwym właścicielem zx6r z 2004r, motocykl jest w stanie ponad idelanym , przebieg 2200mil , porysowana tylko jest prawa strona (gleba przy ok 20km/h) tak to jest w stanach ludzie qpuja scigi na pierwsze moto glebe zaliczaja i już nigdy na niego niewsiądą(i za prawie darmo oddają)Osobiście motocykl bardziej mi przypasił niż 600rr,a że charakterystyka 600cc nieodpowiada mi w mieście będzie to moj "track bike" wszelkie informacje odnośnie patentów przeróbek tego modelu mile widzianepare marnych fotek możecie obczaić na :http://www.bikepics.com/members/szramer/04zx6r/ Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Można wiedzieć ile za niego dałeś? :)Pozdro Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Hehehe... gratuluję... a jaki rower chcialeś kupić, że zamienileś na kawe...???Pozdrawiam Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 szramek pipko zmien se podpis w awatarze :icon_mrgreen: chyba ze juz wruciles do polski ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Hehhe..no włąsnie..jaki rowerek ? :icon_mrgreen: Ja njestem chory na cykloze...mam dwa rowery z czego jeden sam złożyłem..niesttey brakuje mi moto...ale moze uda sie prawko za rok...i wtedy...coś może..bo bardzo bym chciał ;) Czyli jak moto z delikatnymi uszkodzeniami to tylko ze stanow?;) Cytuj Mój kanał Youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 KATUJ SZMATĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 wszelkie informacje odnośnie patentów przeróbek tego modelu mile widzianeWydech puszczony gora i nic wiecej, najczesciej spotykane sa chyba Devile (dedykowane). Niebieski w rocznikach 03-04 jest najladniejszy. :biggrin: Chcialbym tak w przyszlosci kupowac sobie 636 jako jedynie track-bike. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Albo wywal owiewki i używaj jako dirty-track bike... ;) Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Albo wywal owiewki i używaj jako dirty-track bike... :icon_razz:to sie nazywa "flat track" to będzie kolejny stopień w motocykliźmie jak sie dorobie smr 560 :notworthy: (sie tył posadzi i będzie gitara)PGR- sprzęt nowy więc do katowania sie nadaje jak padnie to jeszcze pare padak jest w pod ręką :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 to powiadasz ze kupiles maszyke a tor w ceie rowerka, to sie nazywa ameryka, garazyk tez niezle zaopatrzony, to gdzie trzymasz Mustaga GT pod chmorka. Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 to powiadasz ze kupiles maszyke a tor w ceie rowerka, to sie nazywa ameryka, garazyk tez niezle zaopatrzony, to gdzie trzymasz Mustaga GT pod chmorka.tam gdzie Ty swego M-powera ;) a co do garażu to już nie mam miejsca na picie w nim :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 No to lipa... z któregoś grata trzeba zrezygnowac.... Są priorytety.... :) Wy..b rr-ke lipa okrutna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor012 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 w weekend stałem sie szczęśliwym właścicielem zx6r z 2004r, motocykl jest w stanie ponad idelanym , przebieg 2200mil , porysowana tylko jest prawa strona (gleba przy ok 20km/h) tak to jest w stanach ludzie qpuja scigi na pierwsze moto glebe zaliczaja i już nigdy na niego niewsiądą(i za prawie darmo oddają)Osobiście motocykl bardziej mi przypasił niż 600rr,a że charakterystyka 600cc nieodpowiada mi w mieście będzie to moj "track bike" wszelkie informacje odnośnie patentów przeróbek tego modelu mile widzianepare marnych fotek możecie obczaić na :http://www.bikepics.com/members/szramer/04zx6r/ Świetny "rowerek". PEwnie musi spoko na gumie latać :) A co do Kawy, to ten model daje rade. Szerokiej drogi. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Musiałeś na drogi rower mieć odłożoną kasę. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi