Barył Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 http://www.youtube.com/watch?v=DapHhgnm6CQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 zaj***ty :crossy:takim orac to czysta przyjemnisc przynajmniej dla ucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Prawdziwe DRAG PIPEy ehehe, swoją droga to nieźle go zrobił:crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Fajna przeróbka , zajebista na jakieś wsie, sam mógłbym takiego mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 odrazu wpada jedna mysl:d Kaliber 44- ciągnik:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Ładnie wymiata:DTylko ten silniczek wygląda mi na benzyniaka a nie diesla;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 No pewnie że benzyna. Nawet napisał GTI pewnie silnik od jakiegoś golfa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Nawet napisał GTI pewnie silnik od jakiegoś golfa.Dla mnie jeżeli już napisał GTI to silniczek wstawił od modelu VR6.Jakas widlasta jednostka mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Dla mnie jeżeli już napisał GTI to silniczek wstawił od modelu VR6.Jakas widlasta jednostka mi się wydaje.Raczej nie, bo VR6 ma wydechy z jednej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 to nie vr6 bo 6 garowe silniki maja inny dzwiek , to standardowa 4 . Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Piękny Traktorek, takim by sie pośmigało :P Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Ja bym podnósł troche wyżej te ograniczniki przechyłu z tyłu to lepsze wheelie by wychodziły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ja bym podnósł troche wyżej te ograniczniki przechyłu z tyłu OCB ?? ... koles niezly partyzanzt tak popieparzac na sztywnym zawieszeniu, kurde takim wjechac w pyry to dopiero bylby lans ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czervonyr6 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) zamocy traktor takim mozna posmigac Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez czervonyr6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Allle sprzęt :icon_question::):icon_mrgreen: Ja bym podnósł troche wyżej te ograniczniki przechyłu z tyłuCo racja to racja :( ładny ma głosik i wogule niezłego kopa... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi