Yolaos Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Cze! Pracuję nad moim moto i chciałem dotrzeć powierzchnie karterów silnika(w czasach kiedy nie było uszczelek dogładzano pow.do szczelności).Nie wiem tylko jakim specyfikiem potraktować moje kartery? Wot i probliem... :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Możesz posmarować pasta o docierania i docierać na płycie traserskiej wykonując ruch w kształcie 8 . ale nie wiem czy jest sens robić takie cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2003 CZESTARY DAJ SOBIE SPOKOJ Z DOCIERANIEM BO SZKODA CZASU A I TAK PEWNIE NIE MASZ PLYTY TRASERSKIEJ KTORA I TAK DO TYCH CELOW NIE SLUZY BO ZAZWYCZAJ SLUZY DO TRASOWANIA I JEST CALA POOBIJANA OD MLOTKA I PUNKTAKALEPIEJ ZROB SOBIE JAKAS USZCZELKE Z JAKIEGOS MATERIALU.jAKI MATERIAL TO JZU ZALEZY OD CIEBIE (POSZPERAJ W POSTACH )POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Dotarcie karterów chociaż częściowe ma sens.Myślę ża uszczelka bedzie lepiej trzymać i moze byc cieńsza.O sposobie docierania juz czytałeś w wypowiedzi Pipcyka.jesli nie dysponujesz gładka (idealnie!) powierzchnia jak wspomniana płyta to jednak lepiej daj spokój bo np.na papierze i nierównej powierzchni tylko mozesz pogorszyć sprawę. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi