Black Angel Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Mam problem ponieważ kupiłem niedawno motor Honda CBR 600 Pc25 i umknęło mi to żeby zapytać poprzedniego właściciela jaki olej jest w silniku, a on teraz siedzi za granicą i szybko nie wróci. I nie mam kasy żeby wymienić olej, a jego stan już jest dość niski i wypadałoby dolać. Co radzicie zrobić w tej sytułacji? Jaki olej dolac? I jeszcze jedno pytanie jaki był oryginalnie olej w takiej Hondzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strugal Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Lepiej nie eksperymentować dozbieraj kasy i wymien na dobry olej 4t najlepiej jakiś syntetyk ale niewiem ile moto ma najechane km?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Stary, wymiana oleju i filtra to 1 co sie robi po kupnie motocykla używanego... Kupiłes CBR a nie stac Cie na olej? Ehhh kiedy ludzie sie nauczą że to są pozorne oszczędnosci... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Angel Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Motor ma zrobione 51kkm. Czy olej taki jak Motul 5100 10w40 będzie odpowiedni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 co do wymiany to nie podlega wątpliwości to trza zrobić.A olej hmm motul ester 10w40 to może byc.Wiekszośc ludzi takiego uzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Angel Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 No wiem dużo osób takiego używa. Ale może być czy jest dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubryn Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 wlej motul 10w40 polsyntetyk bedzie na pewno dobry! pamietaj ze razem z olejem wymienia sie FILTR OLEJU koszt oleju to 4l->100zl i pamietaj NIGDY NIE OSZCZEDZAJ NA OLEJU bo to jest podstawa a propo przebiegu to czy mi sie przywidzialo czy pisales ze ma przebieg 51 km :) bo to jest raczej nierealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 http://forum.motocyklistow.pl/Promocja-ole...ksu-t68534.htmlPolecam :biggrin: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 wlej motul 10w40 polsyntetyk bedzie na pewno dobry! pamietaj ze razem z olejem wymienia sie FILTR OLEJU koszt oleju to 4l->100zl i pamietaj NIGDY NIE OSZCZEDZAJ NA OLEJU bo to jest podstawa a propo przebiegu to czy mi sie przywidzialo czy pisales ze ma przebieg 51 km :bigrazz: bo to jest raczej nierealne Black ANgel napisal 51 kkm. Skrót 'k' oznacza kilo czyli 1000 :crossy: czyli 51000km :clap: tak ucza na dizyce ;)W krajach brytyjskich przez literke k oznaczaja tyś , na wszzystkich ebay'ach itd. tak jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Angel Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 No bardzo dziękuję za odowiedzi więc zakupię wkrótce Motul 5100 10w40 wymienię filtr i będzie gitarka:D No jeszcze tylko czekać na egzamin mi zostało:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi