Jagdtiger Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Kupię od ręki oponę 16'' 150x80, może być minimalnie węższa. pokryję koszty wysyłki, a jesli będzie blisko to zgłoszę się osobiście. U mnie w 3mieście po wszystkich wulkanizatorach jeżdżę od 2 miesięcy i nie ma takiej. Normalnie bida, a coraz bardziej mi tył telepie na mokrym i śliskim. Poza tym bieżnika już na niej nie ma i opona jest tak cienka że się boję że mi wystrzeli. Niestety na nówkę mnie nie stać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Naprawdę bardzo proszę o rozejżenie się u waszych wulkanizatorach czy nie mają takiej opony. U nas już straciłem nadzieję. Przy okazji dzięk jeszcze razi Pablo za szybką reakcję i chęć pomocy. Moja opona do jazdy po mokrym zupełnie się już nie nadaje o czym się przekonałem dzisiaj. To że się nie wyłożyłem w tej lekkiej mżawce to chyba cud. Z góry wielkie dzięki dla każdego kto okaże trochę zainteresowania tą sprawą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 pytalem sie u mnie i koles mi mowil, ze ma opony KINGSTAR nowki za 300zl, ma 160'tki i 140'tki, uzywane, lezakowane i bnieznikowane i podobne nie ma, bo mowil, ze zaraz schodza jak tylko sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Czyli ma 16'' 140x80 ?? Jeśłi tak to bym brał za nie więcej niż 300 zł. Chociaż liczyłem na dobrą używkę do 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Czyli ma 16'' 140x80 ?? no widocznie tak jak cos to wal smialo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Jak na razie dwie osoby się odezwały. Obydwu bardzo dziękuję. Jutro się okaże Noise czy skorzystam z twojej pomocy. Moja opona odstrasza już niektórych pasażerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 5 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 DUPA DUPA DUPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Właśnie zostałem uziemiony z powodu tej głupiej opony !!!Przetarła mi się już wierzchnia warstwa i druty wylazły. Muszę jeszcze jakoś z roboty do domu wrócić. Odstawiam moto i póki nie znajdę oponki to nie wsiadam. LUDZIE !!!! BŁAGAM !!!! Pomóżcie !!!! Potrzebna oponka 16'' 150X80 albo 140x80U siebie wypytałem już chyba wszędzie. Zapłacę z góry przelewem za przesyłkę kurierem.Jak macie jakiś wulkanizatorów u siebie w mieście to jeśli możecie to zapytajcie czy nie mają takiej oponki. I sorki Dominik, że przyjadę pociągiem a nie na moto...Sam się wku**wiłem na maksa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 No współczucia, Jag... :cry: Całe szczęście, że nic Ci sie nie stało przez tą cholerną oponę. Pogadam dzisiaj ze znajomymi, tak na wypadek gdybyś przeoczył coś w 3mieście, może znają jakieś adresy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 Cześć ! W larssonie mają taką oponę : 150/80-16 G703E 71H TL nie wiem za ile, bo tego nie ma w sklepie internetowym, tylko zwykłym - a jak pasuje mniejsza to 130/90-16 67T można znaleźć na http://www.mitas.motocykle.pl/szosowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 Znalazłem jeszcze jedną firmę z Opola, która ma 2 typy takich opon : http://www.v2-opole.com.pl/main.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 7 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2003 Tjaaa...tylko że to są wszystko nówki, a ja niestety nie pachnę żywicą...Poza tym moto sprzedaję niedługo więc nie chcę wkładać kasy w to czego nie wykorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 a ja niestety nie pachnę żywicą. Bardzo mi się to spodobało :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 9 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 Nówka o której napisa Aker - Mitas 130/90 16 cali kosztuje 144,45 pln więc niewiele więcej niż chciałeś dać za używkę. Jeżeli chodzi o średnicę opon to Twoja miała 646mm a 130/90 ma 640 więc praktycznie żadna różnica (no tylko w wyglądzie :) )Pomyśl bo jakby nie było to jest nówka.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 10 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2003 Więc zamiast 150/80 można bez problemu dać 130/90 ?? W końcu będzie chyba 2 cm węższa, ale będzie miała większy profil tak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 10 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2003 Dokładnie tak - sprawdź sobie wymiary zamienników na stronie www.opony.com.pl i napisz czy zamawiasz czy dalej szukasz używkipozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi