Skocz do zawartości

Nowe mot z salonu

Rekomendowane odpowiedzi

witam,przestańcie sie wymądrzać obłędach bo każy je robi i sie każdemu zdarza,sam robie strasznie dużo błędów-na klawiaturze,(niemasz co odpowiedzieć niepisz tekstów typu o korrrwaaa lub ze motocyklista z ciebie zadny mistzrzu bo to wskazuje twoj poziom intelektualny.skoro jestes takim mistrzem ze wypiowiedzieć sie normalnie niemożesz na kolegi temat to sie niewypowiadaj bo sie zkoompromitujesz!!!

a słyszałem ze ta yamaha fjr 1300 jest fajna elektroniczne wygodne ale mało frajdy jest,mozesz też sobie przestawic zmiane biegów w rączce lub w nodze podobno full komfort

a ty Jusza dorosły facet a o takie rzeczy sie czepiasz po co wogule tu sie wpisywałeś s koro i tak gościowi nic niedoradziłeś.

pozdrawiam

Edytowane przez barthezzz1

Bo ja Panie ze Śląska jestem! Żaden to błąd więc. To gwara, a Ty "byki" walisz, jak stąd do Ameryki :P

To Ty sie mnie pytasz czy ja juz Polak nie jestes a tu ladne buty wychodza, ze Ty sam ze Slunska. Czyli ni Polak ni Niemiec :lalag:

no ladne kwiatki :)

pozdrawiam

:)

Edytowane przez ks-rider

witam,przestańcie sie wymądrzać obłędach bo każy je robi i sie każdemu zdarza,sam robie strasznie dużo błędów-na klawiaturze,(niemasz co odpowiedzieć niepisz tekstów typu o korrrwaaa lub ze motocyklista z ciebie zadny mistzrzu bo to wskazuje twoj poziom intelektualny.skoro jestes takim mistrzem ze wypiowiedzieć sie normalnie niemożesz na kolegi temat to sie niewypowiadaj bo sie zkoompromitujesz!!!

a słyszałem ze ta yamaha fjr 1300 jest fajna elektroniczne wygodne ale mało frajdy jest,mozesz też sobie przestawic zmiane biegów w rączce lub w nodze podobno full komfort

a ty Jusza dorosły facet a o takie rzeczy sie czepiasz po co wogule tu sie wpisywałeś s koro i tak gościowi nic niedoradziłeś.

pozdrawiam

popieram w 100%

wyjebcie to do oczyszczalni

a dlaczego? ciekawy temat. tez jestem tego ciekawy co doradzacie.

Bo ja Panie ze Śląska jestem! Żaden to błąd więc. To gwara, a Ty "byki" walisz, jak stąd do Ameryki smile.gif

a na slasku to zasady polszczyzny nie obowiazuja?

czym się kierujemy przy zakupach? a czym popadnie. była już na ten temat przynajmniej jedna dyskusja. jak ktoś sobie nie radzi z obsługą forum, to niech spada na drzewo :/

dlaczego takie odpowiedzi? bo facet nie raczył nawet napisać czy już czymś jeździł, a jeśli tak to jaki typ motocykla czy jazdy preferuje

"litra" chce. to niech sobie kupi. a jak oczekuje sensownych podpowiedzi, to powinien napisać czego oczekuje od motocykla: wygody, stylu, ostrego odejścia spod świateł? w każdym można wytypować kilka maszyn - jak nie wiadomo czego gość oczekuje, to jak można z sensem odpowiedzieć?

IMHO temat nadaje się do oczyszczalni. a autor - ukierunkowania na zapoznanie się z dotychczasowymi dyskusjami na forum

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

Jeszua ale przecież można powiedzieć to w normalny sposób ze "a czy mogłbyś powiedzieć jaki typ motocykla chcesz??" a nie opdowiedz typu:wyszukaj se na forum albo nieumiesz korzystać z forum to zpieprzaj na drzewo widze ze jesteś ewidentnym Mistrzem i wszystko wiesz,lubisz sie dowartościować czyims kosztem czy co???? bo ja juz niewiem,stary przemyśl.trzeba sie wypowiadać z kulturą do człowieka postaw sie na jego miejscu oczekujesz na wypowiedz osob które sie znają ale zle sformułowałeś posta i to znaczy ze trzeba gościa zmieszać z błotem?????? chyba nie????

a i jeszcze chciałbym dodać do tych co lubią kogoś zmieszac z błotem za jakąś niepoprawność-!!!!!od tego jest M-O-D-E-R-A-T-O-R!!!!!

Pozdrawiam

Edytowane przez barthezzz1

Zastanawiam sie nad zakupem nowego moto

Czy jest sens kupować nowe moto? Według mnie jest to nie opłacalne

Czym sie kierujecie przy zakupie moto?

Wiekszość? Stanem technicznym i wizualnym (to i to musi być ok), a ze Ty kupujesz nowy moto, wiec pozostaje tylko druga opcja czyli ,wybierasz to co Ci sie bardziej podoba i "pasuje do ciebie" (cokolwiek to znaczy ;p)

Oby wiecej takich ludzi na forum jak barthezzz1.

Tak myslaca osoba cos soba prezentuje! Szacunek dla wszystkich sie nalezy! Nie mozna nikogo mieszac z blotem bez konkretnego powodu. A jesli chodzi o nowe moto to mi sie podoba cbr i zx 10,

Czy jest sens kupować nowe moto? Według mnie jest to nie opłacalne

wg mnie też, ale skoro kolega miał juz 600 to zapewne używaną.. zapewne przemyslał tez zakup czegos z salonu.

Przedewszystkim temat głupio zaczęty, a zamiast ataków proponowałbym w ogóle nie odpowiadać :P

Autor musi zawsze konkretnie sprecyzować temat, czy nie tak ?:buttrock:

(...) widze ze jesteś ewidentnym Mistrzem i wszystko wiesz,lubisz sie dowartościować czyims kosztem czy co???? bo ja juz niewiem,stary przemyśl (...)

no proszę, znawca charakterów się znalazł. Freud numer dwa :banghead:

nie. za to jeśli popatrzyłbyś na inne moje posty - zauważyłbyś, że staram się odpowiadać na temat i z sensem. tymczasem tutaj nie ma właściwie pytania - nie ma żadnych kryteriów doboru owego "litra" - więc udzielenie odpowiedzi z sensem nie jest możliwe. mało tego: nawet pomimo zwrócenia na to uwagi - autor nadal nie napisał czego właściwie chce: napisał tylko, że jeździł "na 600" i niby co to ma oznaczać? nie ma różnicy między xj600n a cbr600rr? no to do czego mamy mu ten sprzęt dobierać?

dalej autor pytania wykazuje daleko idącą ignorancję zasad obowiązujących na wszelkich grupach i forach dyskusyjnych, które mówią wyraźnie iż najpierw należy zapoznać się z archiwum - ponieważ gros pytań zostało już wcześniej zadanych i odpowiedzi przeważnie są do znalezienia. tak jest i w tym przypadku, bo co jakiś czas pojawiają się tacy, co to już motocyklami pojeździli, tylko nie bardzo wiedzą co dalej

nadal jestem zdania, że wątek nadaje się do wywalenia, a autor powinien zapoznać się z archiwum

jsz

ps. wyrażę jeszcze odmienne zdanie od JVC: dobrze, że jednak większej ilości ludzi piszących jak ty nie ma na forum: jednak większość stara się szanować język ojczysty i chwała im za to... :)

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

No widze ze założyciel stracił zainteresowanie tematem. 1000 RR i wszystko w temacie. Pozdr

Nie stracilem,ale nie chce nikogo denerwowac bo widze ze tu wojna sie zaczyna.

Jezdzilem na cbr 600rr. Chce kupic 1000 z uwagi na jego moment obrotowy. Nie trzeba mieszac biegami,ale po przeczytaniu paru postow mysle nad zakupen rocznego sprzeta.

Duzo jezdze po miescie ale wiecej po trasie. Chce aby moto bylo w miare wygodne,bo wiem ze nie ma wygodnego sporta. Czasem jazda z plecaczkiem. Latwo sie prowadzilo.

Dzieki za pomoc nawet tym co krytykuja innych. Z tego tez mozna wyciagac jakies wnioski.

Nie stracilem,ale nie chce nikogo denerwowac bo widze ze tu wojna sie zaczyna.

Jezdzilem na cbr 600rr. Chce kupic 1000 z uwagi na jego moment obrotowy. Nie trzeba mieszac biegami,ale po przeczytaniu paru postow mysle nad zakupen rocznego sprzeta.

Duzo jezdze po miescie ale wiecej po trasie. Chce aby moto bylo w miare wygodne,bo wiem ze nie ma wygodnego sporta. Czasem jazda z plecaczkiem. Latwo sie prowadzilo.

Dzieki za pomoc nawet tym co krytykuja innych. Z tego tez mozna wyciagac jakies wnioski.

No w testach 1000RR uzyskała miano "Najbardziej humanitarnego sporta" czyli pozycja najwygodniejsza, lekkie prowadzenie i dobrze zestrojone zawiasy. A jak z 600RR przesiadka to spoko 1000RR będzie dobrym wyborem. Pozdr

SUPPORT 18