Prałat Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Panowie... pytanie: Czy aby dobrać się do filtra powietrza trzeba całą puszką zdjąć??? Czy może jeszcze bak... kurna w dragu było to proste ... tu nie chcę czegoś zepsuć... jak się dobrać do filterka? Dzięki za odpowiedź.Całą puszkę musisz zdjąć, a następnie od tyłu powykręcac śruby, potem tą na przodzie. TYLKO PAMIETAJ SKĄD JAKI WĘŻYK ZDEJMIESZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Całą puszkę musisz zdjąć, a następnie od tyłu powykręcac śruby, potem tą na przodzie. TYLKO PAMIETAJ SKĄD JAKI WĘŻYK ZDEJMIESZ. Prałat!!A kopa chcesz!!??Nie wiem czy się zgrywacie czy nie, ale na wszelki wypadek odkręć śrubkę na puszcze i zerknij do środka Tam przykręcony na 2 śrubki i przypięty gumowym wężykiem powinien czekać na Ciebie malutki biedny filtr, który będzie miał zarzyganą olejem papierową wkładkę.A w razie gdyby to były zgrywy to Oficjalnie zrobiłem z siebie Idiotę PozdrawiamKrzysiekMagistrala 1.6 (półprzewodnik) Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez Upload Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Prałat!!A kopa chcesz!!??A zdejmowałeś już filterek? Ja kilka razy i za każdym razem odkręcenie śruby na puszce nic nie pomagało... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilcape Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Krzychu jeździ Drag Starem :icon_twisted: ... dlatego dla niego to takie proste :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) A zdejmowałeś już filterek? Ja kilka razy i za każdym razem odkręcenie śruby na puszce nic nie pomagało... :icon_twisted: Kurcze, chłopaki nie wygłupiajcie się wymieniałem filtr 2 razy i zaglądałem do niego co najmniej 4 razy i za każdym razem wystarczyło odkręcenie tej jednej śrubki na środku puszki a potem to już wszystko widać. Sorry za tego "kopa"Nie przypuszczałem że to się da zrobić od drugiej strony Pozdro KM 1.6 P.S.Czuję że za chwilę zostanę największym frajerem na forum Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez Upload Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Krzychu, u mnie puszka chromowana jest jeszcze od tyłu mocowana śrubami. Dlatego muszę zdjąć całą puszkę, by tam się dostać. A za kopa nie przepraszaj, znam się na żartach. Koronka44, polecam udac się do Drag Starów, bo to nie ten wątek :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Krzychu, u mnie puszka chromowana jest jeszcze od tyłu mocowana śrubami. Dlatego muszę zdjąć całą puszkę, by tam się dostać. A za kopa nie przepraszaj, znam się na żartach. Koronka44, polecam udac się do Drag Starów, bo to nie ten wątek ;) MACIE FAXDajcie na PW namiary to wam wyślę kawałek manuala Tam jest tylko jedna śruba potem jest już filtr przykręcony na 2 śrubki i wężyk który wywala syf z obudowy pod motocykl Nie mam kabla Usb bo bym wyszedł przed firmę ze śrubokrętem i zrobił fotki Pozdro KrzyśMegi 1.6 Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Całą puszkę musisz zdjąć, a następnie od tyłu powykręcac śruby, potem tą na przodzie. TYLKO PAMIETAJ SKĄD JAKI WĘŻYK ZDEJMIESZ.Dokładnie jest tak jak piszesz :cool: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Nie mam kabla Usb bo bym wyszedł przed firmę ze śrubokrętem i zrobił fotki Pozdro KrzyśMegi 1.6 Fotki zrobione Ale musi być coś na rzeczy bo u mnie są 2 wolne miejsca po śrubach w manualu też jest o nich mowa ale u mnie tak jakby ich nigdy nie było bo nawet nie ma śladu po wkręcaniu czegokolwiek Moja Magistrala jest z Niemcowni myślę że sobie Niemaszki ułatwiły robotę i ich nie zastosowaliMoja puszka pomimo osłabienia mocowania o 33,33% trzyma się jak cholera i pomimo 10 tys pod moimi rządami ani razu nie próbowała nawet uciekać Reasumując Powinny być 2 śruby które przytrzymują obudowę Ich brak nie przeszkadza ale Bardzo ułatwia kontrolę filtra powietrza I najważniejsze:Muszę najpierw sprawdzić rzeczywistość zanim cokolwiek napiszę Przepraszam wszystkich (już 2 raz) Pozdro KrzychMag 1.6 P.S.Wyobraźcie sobie że ja odkręcam 1 śrubkę i widzę filtr - zastanówcie się nad tym (żadnych wężyków, zdejmowania puszki itp.) Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RayoV6 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 P.S.Wyobraźcie sobie że ja odkręcam 1 śrubkę i widzę filtr - zastanówcie się nad tym (żadnych wężyków, zdejmowania puszki itp.)To PRAWIE tak jak byś miał zewnętrznego K&N'a :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 To PRAWIE tak jak byś miał zewnętrznego K&N'a :biggrin: Okejudało mi sie zrzucić fotki i oto miejsce po śrubkach których nigdy nie widziałem http://w2.bikepics.com/pics/2007%5C08%5C22...000351-full.jpg Pozdro KrzysiekMagistrala 1.6 Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Okejudało mi sie zrzucić fotki i oto miejsce po śrubkach których nigdy nie widziałem I te właśnie miałem na myśli! Ale skoro Tobie nic nie odpada, to tez się ich pozbędę. Rzeczywiście będzie o wiele łatwiej. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyk66 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Wiem, że pewno temat był już wałkowany wiele razy ale właśnie dzisiaj stałem sie posiadaczem Wildka i chciałbym w nim zmienić opony. Bardzo podobają mi się gumy z białymi obramkami, czy macie może namiar na coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilcape Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 niedawno było o tym... krzyk66... przejrzyj max 2 strony wstecz:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyk66 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jasne nie przejrzałem całości (przy 30 stronie padłem), dzięki za info. Jeszcze mam pytanie, czy jest ktoś w posiadaniu elektronicznej wersji manuala do Wildka? Chciałbym się dowiedzieć kilku podstawowych spraw dotyczących użytkowania tego motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi