wykrzyknik Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Do poduszki przed snem po kilka i za tydzień będzie zrobione :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orange rider Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Do poduszki przed snem po kilka i za tydzień będzie zrobione :-) Tak robię :) Ale kobita się wścieka :banghead: "mną się już nie interesujesz...", "do motorka się przytul..." itp. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Z tym gadałeś?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=585182321 Nie, nie z tym. Ale wczoraj ogladalem Wildka z allegro i przy okazji koles powiedzial ze ma opony z bialym paskiem za 300 zlotych sztuka :eek: Jakas firma na S, ale nie pamietam :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 (edytowane) Musisz kobiecie jakieś hobby znaleźć :-) albo daj jej szprychę i niech poleruje :-) hihihihi :-) Majkel wszedłem sobie na fotki Twojej Yamszaki w takim samym lakierku moja była :-) Edytowane 19 Marca 2009 przez wykrzyknik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 (edytowane) Majkel wszedłem sobie na fotki Twojej Yamszaki w takim samym lakierku moja była :-) A teraz co zes z niej zrobil ??? :eek: Kolejny co przemalowywuje ?? Maciek to walnal aerograf a Ty ? Ja na razie cierpie na przewlekly brak kasy i nic nie robie z wildkiem :banghead: Oszczedzam na wache coby chociaz posmigac na niej :crossy: i spotkac sie z ziomalami na :flesje: Edytowane 19 Marca 2009 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 (edytowane) Bedzie w czarnym macie z białymi pasami. Po dwa na błotnikach, niesymetrycznie. Oba po prawej stronie Jeden cienki drugi szerszy. Na zbiorniku pasy będa w poprzek. Wczoraj skończyłem obklejanie po malowaniu na biało. Jutro będzie malowana na czarno :-) Też kasy zero ale jakoś ten kolor mi się z takimi dziadkami kojazył ( bez obrazy dla nikogo) :-) Poprzednią też przemalowałem, jakos tak mam że musze cos pozmieniać: -) Jak skończe malowanko to podjadę sie pochwalić :-) Daleko w końcu nie mam :-) Edytowane 19 Marca 2009 przez wykrzyknik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYB@ Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Pewnie wielu z Was jest w posiadaniu podobnych produktów ale może zechcecie wyrazić swą opinię na temat tego podnośnika. Nie znam tej firmy i nie wiem ile warte są jej produkty. :notworthy: Przyznam ,iż cena jest kusząca. http://moto.allegro.pl/item576416419_podno...er_polecam.html pozdr Cytuj ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orange rider Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 (...) może zechcecie wyrazić swą opinię na temat tego podnośnika (...) Mam i jest OK. Co prawda pod mojego RS'a mieści się na styk, a nawet trzeba trochę siły, ale wystarczy najechać tyłem na n.p. deskę i już nie trzeba się mocować. Generalnie nie ma problemu żeby samemu postawić moto na podnośnik i samemu opuścić. Aczkolwiek lepiej mieć asystenta/tkę. Wszelkie prace przy moto nabierają innego wymiaru. Nie wyobrażam sobie teraz czyszczenia szprych i obręczy bez podnośnika. Zabezpieczenie na wypadek rozszczelnienia jest i działa dobrze - próbowałem opuścić motocykl z zapiętym zabezpieczeniem i zatrzymało się jak należy. A cena jak najbardziej OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Taki podnośnik mam już dwa lata.Oprócz czyszczenia i serwisowania to służy również do zimowania moto.Ale cena nie jest atrakcyjna.W Makro można kupić prawie stówę taniej. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Ja kupilem swoj podnosnik w makro za jakies 220 pln. Ta sama konstrukcja, z pasami innymi bzdetami, austryjackiej produkcji. Moto cala zime na nim stoi. Teraz po obnizeniu nie miesci sie pod rame ale wystarcza 2 dechy i po sprawie. Warto zainwestowac. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Jak skończe malowanko to podjadę sie pochwalić :-) Daleko w końcu nie mam :-) 28 marca robimy rajd do DD na Kolo. Zbiorka na Pl. Teatralnym i moze wtedy jak juz pomalujesz ?? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeJu Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 28 marca robimy rajd do DD na Kolo. Zbiorka na Pl. Teatralnym i moze wtedy jak juz pomalujesz ?? co jak gdzie kiedy? chętni się dołącze - gdzie można znaleźć szczegóły? Tylko wildki czy inne armatury również mile widziane? A tak z innej beczki - gdzie mogę zrobić tanio i szybko przegląd okresowy z wbiciem do dowodu (zależy mi tylko na pieczątce bo techniczny dokładny już zrobiłem na Połczyńskiej)?? Najlepiej w okolicach Jelonek.... pzodrawiam B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Na 28 nie ma bata żebym się wyrobił :-( Laczki dzisiaj już na motorku wyglądają genialnie :-) Od lakiernika graty odbiorę jak dobrze pujdzie w piątek. W sobotę przegląd a w przyszłym tygodniu rejestracja :-( Więc nawet jak bym nie wiem jak się starała to nie dam rady :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolanko Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) witam szanowne grono, mam taki problemik, zamontowałem sobie nową kierownicę LSL 10 i kiedy chciałem skręcić wszystko do kupy okazało się, że nie ma otworu do zamontowania rolgazu. Pytanie czy z moją kierą jest coś nie tak, czy trzeba wiercić w niej otwór. wiem, że wielu z Was korzysta z tej kierownicy więc jak powinno być?? :crossy: Edytowane 23 Marca 2009 przez kolanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Możesz sobie otworek wywiercić lub nadlew z rolgazu usunąć.Ja mam usunięty i nie ma żadnego problemu.Kierownice aftermarketowe nie mają otworków. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi