Skocz do zawartości

Wild / Road Star Company

Lester
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A u mnie jest OK. Otwiera się strona gadżetu 8662.

Vpower, ile kosztuje ta błyskotka? Widzę z instrukcji montażu, że nie koliduje z mocowaniem sakw, więc może ...

Ja nie chce na tym zarobic wiec to co zaplacilem - musze policzyc ale cos okolo 200 USD lub troszke ponad (liczac koszty trasportu i podatkow) Tanie to to nie jest ale dobrze wykonane i nowka.

Tym razem to sie NIC nie wyswietla !!! :banghead:

Tylko info ze blad strony i to wszystko :evil:

Sprawdz teraz - powinno dzialac. Troche zajelo mi znalezienie odpowiedniego linka.

AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom

Cześć ! Czy chodzi Ci o to to ? : http://roadstarclinic.com/content/view/162/105/

Bo też mam ochotę na takie "coś" , tylko czy faktycznie to "coś" daje ? :cool:

Piter ma oryginalne wkłady do Cobry. A ten element z Road Star clinic... pewnie spowoduje jedynie furczenie, ale nie wiem dokładnie, warto spróbować, bo przecież nakład finansowy praktycznie zerowy. Natomiast na zdjęciu masz także pokazany wkład inny - rurkę z "rybimy łuskami". To ten właśnie zapobiega cofaniu się spalin.

Co Wy wiecie o glosnych wydechach.:)

Ja pierwsze co zrobilem po zalozeniu nowych to napisalem maila do stanow z zapytaniem czy maja "quiet baffles". :) Maja tylko cena malo atrakcyjna...

Do tej pory tez myslalem ze V&H Longshots HS sa glosne jak diabli - do tej pory.:) Musze troche pojezdzic i sie przekonac jak bedzie na trasie bo jak leb bedzie odpadal to jednak odpokutuje te 150 usd + transport i inne oplaty zeby rury wyciszyc choc troche... Chociaz podobno te quiet baffles do mojego wydechu Freedom True Duals tak srednio wyciszaja wiec nie wiem czy gra warta swieczki... No ale jak sie planuje za granice jezdzic to jednak odrobine przyzwoitosci trzeba zachowac.:)

AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom

Vpower, zapewniam Cię, że V&H Longshots nie są w trasie bardzo uciążliwe. Pewnie wpływa na to długość motocykla i samych wydechów - dźwięk pozostaje jednak w znacznej odległości od jeźdźca - jak i sama niskoobrotowa charakterystyka silnika. Natomiast sam dźwięk może być męczący dla tych za nami i dla pasażera przy ostrych przelotach.

Ja generalnie podłubię przy wytłumieniu z dwóch powodów - za mało basu i trzeba poprawić wylot spalin dla lepszych osiągów.

trzeba poprawić wylot spalin dla lepszych osiągów.

A Ty Pralat chcesz latac tym Wildkiem ???

170 spokojnie pojdzie wiec co chcesz poprawiac ?? :eek:

A jak sie zmienia wydechy z fabrycznych na inne, nawet regulujac wszystko co mozna, to i tak zawsze to nie bedzie fabryczny, dostosowany do motocykla wydech :icon_mrgreen:

Cus tam bedzie nie teges :clap:

ISRA: 27062
SREU: 614

Zakladajac oryginalne :icon_mrgreen: :buttrock:

ps. moge Ci sprzedac

Hehhee albo zakładając Cobry, V&H lub cokolwiek innego odrobinę "lżejszego"... a oryginalne to znów odrobinę za ciche :)

A tak z ciekawości - za ile?

Ja mam tylko krótki wkład na końcówkach, do tego odciąłem zaślepienie. Teraz jednak chyba na nowo je zaślepię i zmienię otulinę. W google wpisz sobie "Vance&Hines Longshots buffles" i wyskoczy Ci sporo informacji/zdjęć na ten temat.

Czy mowa jest o tym "cygarze" ? http://www.cruisercustomizing.com/images/quietbaffle1.jpg