Prałat Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Mam prośbę do posiadaczy Silverado. Możecie mi podać ile jest w sumie nabitych nypli/ćwieków na poszczególnych elementach? Kanapa kierowcy, pasażera, oparcie. I w jakich są odległościach? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes1977 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Seboka, w ktorym miejscu montowales przetwornice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazzi Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Mam prośbę do posiadaczy Silverado. Możecie mi podać ile jest w sumie nabitych nypli/ćwieków na poszczególnych elementach? Kanapa kierowcy, pasażera, oparcie. I w jakich są odległościach? Z góry dzięki. Sie ma :flesje: W moim Silverado mam akcesoryjne siedzenia Yamahy Fotki są tutaj:) Ćwieki na siedzeniach mają średnicę 12,5mm a odległość pomiędzy nimi to ok. 13,3mm. Natomiast oparcie jest chyba standardowe i tutaj ćwieki mają ok. 13,5mm średnicy natomiast odległość pomiędzy nimi to ok. 23mm. Tak piszę około tyle a tyle bo jak sprawdzałem wymiary suwmiarką to ich nigdzie nie zapisałem a . . . . . . . pamięć coraz gorsza :icon_mrgreen: Pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Sie ma :flesje: [...] Dzięki wielkie, pozdrawiam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Kupiłem na allegro, tego zestawu nie widze teraz ale to było rok temu A mozesz zerknac jak sie nazywal, jakis symbol czy cus ? Po co kombinowac jak mozna kupic cos sprawdzonego :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Przetwornice zamontowałem w lampie za pomocą kleju na gorąco z pistoletu w tym modelu zasilanie idzie z aku a sterowanie z gniazda żarówki. Myśle że to dobre rozwiązanie dla instalacji. Majkel sprawdzałem i nie ma tego zestawu na allegro, dobrze się prezentuje ten http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=539652743 tak na moje oko, są też i tańsze. Oczywiście H4 bi xenon Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 OK dzieki :lalag: , ale ......... wlasnie sie dowiedzialem czegos nt. samopoziomowania sie xenonow i nie oslepiania innych pojazdow. W samochodach jest to aktywny uklad dzialajacy non stop w zaleznosci od nierownosci terenu zas w motocyklach ustawiasz tylko raz i potem sa efekty ze oslepiasz wszystkich dookola :banghead: Czesto widze przecinaki z xenonami i wala po oczach az strach ... Moze jednak wystarczy ta zarowka +70% wiecej swiatla :eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Wystarczy nawet +50%.Ja jeżdżę z lichtbarami non stop i wiem że jestem widoczny,oraz sam dobrze widzę w nocy. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 No dobra, to na razie mocniejsza zarowka a moze przed Chorwacja przemysle xenony. :clap: Koniec dyskusji :notworthy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torturro Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Majkel co Ci tam 70%... sluchaj stary - po prostu zdejmij okulary :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raider67 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Sie ma :flesje: W moim Silverado mam akcesoryjne siedzenia Yamahy Fotki są tutaj:) Ćwieki na siedzeniach mają średnicę 12,5mm a odległość pomiędzy nimi to ok. 13,3mm. Natomiast oparcie jest chyba standardowe i tutaj ćwieki mają ok. 13,5mm średnicy natomiast odległość pomiędzy nimi to ok. 23mm. Tak piszę około tyle a tyle bo jak sprawdzałem wymiary suwmiarką to ich nigdzie nie zapisałem a . . . . . . . pamięć coraz gorsza :icon_mrgreen: Pozdro :buttrock: W moim silverado (2004 ,czarny, 1700 USA) odstępy między ćwiekami mają 35mm(mierzone od środka ćwieka) i chyba nato samo wychodzi ? Siedzonko kierowcy ma ich 38 szt. siedzonko pasażera ma ich 25 szt. Oparcie 11 szt. pokrywy kufrów mają po 20 szt. Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 po prostu zdejmij okulary :biggrin: No to daleko bym nie zajechal :banghead: I wtedy xenony, + 70 czy 100 nie pomoze :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torturro Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Mowa o tych slonecznych.. w nocy sie nei przydaja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jura-HQV Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Przy okazji skoro jest temat świateł, czy jeździcie w dzień z zapalonymi lichtbarami ? Czy można ich używać zarówno w dzień i w nocy bez względu na warunki pogodowe ? Jak to określają przepisy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 to zalezy jakie światła masz w lajtbarach , to mozliwość załączenia określa PoRD, jesli drogowe ( długie ) to tylko z długimi głównymi, jeśli mijania (krótkie ) to z mijania i długimi głównymi, jeśli pmgielne to moga się swiecić i z krótkimi i z długimi , ale tylko w warunkach zmniejszone przejrzystości / lub na drogach krętych ( ale wtedy i tak są zamontowane niezgodnie z PoRD bo są za wysoko) a praktycznie to każdy świeci czym chce i kiedy chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi