Skocz do zawartości

Wild / Road Star Company

Lester
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Panowie potrzebuję dobrego mechanika do zmiany wydechów i ustawienia gaźnika... do tego jakis przegląd...

Potrzebuje namiar na kogoś takiego w okolicach Wrocławia...

Dzięki za pomoc

V&H ma dołączoną instukcje montażu. Nie ma problemu by samemu je założyć. Sam to zrobiłem z kolegą. Idealnie wszystko pasuje.

Tylko regulacje to już jakiś znawca tematu musi zrobić. Ale sama wymiana rurek nie jest skomplikowana.

Jestem ciekaw skąd marexmotor ma takie ceny. Wszak to rozbój w biały dzień. Dobrze, że moje V&H nie są od niego. Przynajmniej na paliwo zostało. :P

www.picasaweb.google.pl/petruslip

Potwierdzam, mi zaproponowali 3250 zł za wydechy V&H, które kosztują w stanach 600 USD... kogoś tu chyba zdrowo po..... Nawet jeśli miałbym zapłacić cło i VAT, to z kosztami wysyłki wyjdzie ze stanów za 2000 zł. No ale cóż, to chory kraj i traktują nas jak dzikusów, których należy wydymać jak chcą mieć coś porządnego. W niemieckim salonie kupiłem kask Caberga. Kosztował 289€, sprzedawca zszedł z ceny do 250€, a w Polsce ten sam kosztuje 1180 zł... w sklepie, a 980 zł na allegro.... to i tak 100 zł drożej niż w niemieckim salonie...

Dobre ceny - 3 kawałki za V&H :) takie same będę miał za 930zł :)

Rozumiem Ciebie tak samo - dla mnie wyprucie to i tak za mało dlatego już płyną do mnie rurki ze stanów.

Pozdr. Piter

Bodman, podziel się gdzie zamówiłeś w stanach, ja też jestem zainteresowany takim zakupem.

Pozdrawiam

green_roder_2007

Bodman, podziel się gdzie zamówiłeś w stanach, ja też jestem zainteresowany takim zakupem.

Pozdrawiam

tu masz adres gostka ma na imie Tomek

[email protected]

zajmuje sie sprowadzaniem wydechów ze stanów żeczowy facet i bierze niedrogo

Paczką lotniczą w max 3.5tygodnia

morska paczka do 7 tyg 110usd taniej

niestety z usa wszystkie sa bez chomologacji

w niemczech dostaniesz od reki ale dużo drozej a z chomologacja kilka modeli ruznych firm i tu zaraz jakies 300e wiecej

pozdro

Moje wydechy też sprowadzał Tomek,gość w porządku można Go polecić.

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500

Moi drodzy,

Niestety nasze wspaniałe dziurawe drogi spowodowały że oderwała mi się chromowana pokrywka filtra paliwa.

Może ktoś ma na zbyciu ten mały element Wild Stara ? Chętnie odkupię.

Pozdrawiam

Radek

[email protected]

w niemczech dostaniesz od reki ale dużo drozej a z chomologacja kilka modeli ruznych firm i tu zaraz jakies 300e wiecej

pozdro

Dzięki bardzo. Na homologacji mi nie zależy, do tego mam oryginał :D Rozmawiałem z kolegą, który śmigał po Europie na Harley'u z pustymi wydechami i nikt go się nie czepiał. Może dlatego, że polskie blachy. Tak czy inaczej ja szukam czegoś pośredniego pomiędzy pustymi i fabrycznymi.

Pozdrawiam

green_roder_2007

Moi drodzy,

Niestety nasze wspaniałe dziurawe drogi spowodowały że oderwała mi się chromowana pokrywka filtra paliwa.

Może ktoś ma na zbyciu ten mały element Wild Stara ? Chętnie odkupię.

Pozdrawiam

Radek

To teraz przełóż filtr i pompę pod siedzenie. Odsłonisz silnik, który jest dziełem sztuki!

To teraz przełóż filtr i pompę pod siedzenie. Odsłonisz silnik, który jest dziełem sztuki!

Masz może fotki z takiej przeróbki, jeszcze tego nie widziałem a silniczek faktycznie godny pokazania

[email protected]

pozdro

Jaki ten swiat maly.

Tydzien temu tez zamöwilem u tego samego goscia rurki.

2000 pln. samolotem za (cobra speedster longs)

Super rurki mam takie same od Tomka.Przejechałem z nimi już 2tyś mil i jest OK!

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500

Witam.Musze sie troche pochwalic,wrocilem wlasnie z Polski.Wreszcie przetestowalem swoje malenstwo Road Star 1.7.Kupilem go w grudniu ale dopiero teraz pojezdzilem.W 10 dni nawinolem tysiac mil,prowadzi sie swietnie wrazenia niesamowite jest okey.Mam zalozone krotkie wydechy cobry,i przy odejmowaniu gazu bardzo strzela w wydech to tak ma byc?Jak mozecie to cos powiedzcie na ten temat,jestem troche nie w temacie.Pozdrawiam. :)

Miałem też krótkie końcówki i napierdzielało jak diabli,ale po założeniu długiego wydechu Cobry jest ciszej i nic nie strzela.

Edytowane przez piter 1600

Witam.Musze sie troche pochwalic,wrocilem wlasnie z Polski.Wreszcie przetestowalem swoje malenstwo Road Star 1.7.Kupilem go w grudniu ale dopiero teraz pojezdzilem.W 10 dni nawinolem tysiac mil,prowadzi sie swietnie wrazenia niesamowite jest okey.Mam zalozone krotkie wydechy cobry,i przy odejmowaniu gazu bardzo strzela w wydech to tak ma byc?Jak mozecie to cos powiedzcie na ten temat,jestem troche nie w temacie.Pozdrawiam. :rolleyes:

Kwestia jakie masz te rurki chyba...

Miałem orginaly to nie strzelalo, powiercilem zaczelo strzelac.

Te co za nie dlugo nabede majä nie strzelac bo sa z jakäs sciankä lub przegrodä ktöra temu ma zapobiec.

Witam ponownie.Niepodam symbolu oznaczen tych wydechow bo poprostu niewiem,zabardzo bylem podniecony jazda i nie zwrocilem na ten detal uwagi.Niewiem tez czy ten znajomy co je zakladal dlubal przy gazniku?Niewiem jak innym ale mi po wichurze ( wsi) jezdzac wychodzilo z 8 litra na sto.Sa tylko wyminione wydechy.To taka norma czy moze byc cos nie tak? Pozdrawiam. :) :wink:

No to trochę za dużo.Ale jeśli radośnie odkręcasz manetkę to tyle może łyknąć.Na trasie nie powinno przekraczać 5,5 litra na 100km lub ok.8 litrów na 100 mil.