pawo Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Ja bym na Twoim miejscu wybierał między NSRką, a RSką.No chyba że bardzo zależy Ci na osiągach to wtedy Mito. (IMO straszny wygląd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 http://125.pl/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=3 w tym dziale jest kilka tematów porównawczych, jeżeli przeczytasz je w całości, a nie na zasadzie 'powiedzcie co mam kupić i jeszcze mnie przekonajcie', to będziesz miał już dosyć wyraźny zarys awaryjności, właściwości jezdnych i osiągów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Wielkie dzięki, zdecydowałem się na Cagive Planet. Za 2 dni dam jakieś foty :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 i sluszny wybor , wielki plus dla cagivy za stylizowanie swoich motocykli na jedyna sluszna marke , Ducati :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 kupiłeś już Planet?? daj foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Jutro przyjeżdża do mnie człowiek z motorem i jedziemy do mechanika. Jeżeli wszystko wyjdzie pomyślnie to kupuje. Jutro napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Tak z ciekawości: kupujesz tą z Zamościa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ja na twoim miejscu kupił bym NSR :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ja na twoim miejscu kupił bym NSR :icon_razz: Temat już daaaawno nieaktualny. Planetę kupiłem na początku marca. Co do NSR to jest to zupełnie inna klasa sprzęta. Planet bije NSR pod każdym względem. Już nie wspomnę o dużo mocniejszym silniku, ale Cagiva ma po prostu bajeczne hamulce i zawieszenie, a w NSR te elementy pozostawiają wiele do życzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Jak dla mnie co wloskie to GOWNO. i tak juz zawsze bedzie.Nie chcialbym lekka 125 jechac 190km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Zalosc bierze jak czytam posty zazdrosnych posiadaczy nsr'ek,pewno sie spinac bedziesz jaka to Twoja nsr'ka nie jest cudowna. Prawda jest,ze planet czy tam mito bija nsr'ke pod wzgledem zawieszenia,silnika i przede wszystkim hamulcow o lata swietlne. Jak uwazasz inaczej to polecam sie przejechac odblokowana i ladnie zrobiona cagiva. Zreszta to nawet nie chodzi o to,zeby 190km/h jechac - zadna przyjemnosc takim sprzetem. 160-170km/h w takim mito zupelnie starcza za vmax,a wtedy jeszcze przyspieszenie jest przynajmniej zadawalajace. Pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Jak dla mnie co wloskie to GOWNO. i tak juz zawsze bedzie.Nie chcialbym lekka 125 jechac 190km/h Czy ktos ci każe od razu jechac 190? (ktorego mito nie osiagnie).Przy 180 zachowuje sie wzorowo więc ty chyba nie wiesz o czym mowisz, pewnie nawet mito na oczy nie widziałes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 ee Panowie nie kłócić się!! wiadomo że każdy poleca to co ma i tak zawsze będzie... PS.1 Planet, Mito... fajne sprzęty. PS.2 Dobrze że nie wybrałeś RS-ki bo mi sie to to nie podoba ;) Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 @Bulka mi tam w glowie zadne klotnie,ale po prostu trafia mnie jak ktos taki pisze,ze co wloskie to gowno - prawo do takiej opinii ma jak najbardziej,ale moze niech to adekwatnie uzasadni,a nie bawi sie w internetowego napinacza.Jakbym nie przepadal za nsr'kami to co ? Mam pisac,ze gowno,a tak naprawde to tylko takim sprzetem pojezdzilem kilka razy ? Nie mialoby by to sensu. EoT z mojej strony. Pozdro :) Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi