dawid93 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Witajcie,chciałbym kupic simka,ale nieznam sie na tych motorkach,powieccie mi czy warto to kupic,ile to pali i jaki model najlepiej kupic,aktułalnie mam wsk125 i chciał bym kupic jeszcze simka.pomuzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Wdzięczne motorki, łątwa dostępność części, w ustawieniu oryginalnym pali ok 2-2,5 l na 100km poza tym mało awaryjny jesli zrobi go ktoś kto sie zna! p.s.masa tematów o simkach poczytaj a nie idziesz na łatwizne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid93 Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Moze ktos jeszcze by mi cos powiedział?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 oprócz simsona możesz sobie kupić też słownik bo błędy rażą w oczy :crossy: albo wgraj firefoksa - ma wbudowany słownik.... co do simsona, na allegro chodzą po 1000-1500 nawet do 2000, wg. mnie lepiej dozbierać 500-600 zł i kupić japonie do małych poprawek, ale jak wolisz. Simson ma tą zalete że jest do niego full nowych części, są tanie jak barszcz, ale nie poszalejesz nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Wiatam. jak byc był chetny to ja sprzedaje simka, po remoncie, nowe lozyska,uszczelniacze,tlok , cylinder rozwiercany na 60ccm (niemiecki) cena do uzgodnienia ;p napisz na gg to sie dogadamy jak by co;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu-Op Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Elo elo ! Ja miałem Simsona S51 2 lata przerobiłem go na enduro cos w sylu crossa i smigałem. Zaletami sa to ze czesci sa bardzo tanie i mozna je wszedzie dostac. Tylko moj strasznie duzo palił teraz jak mam drk 125 to ona mniej pali. A jakiego simsona masz zamiar kupic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Witajcie,chciałbym kupic simka,ale nieznam sie na tych motorkach,powieccie mi czy warto to kupic,ile to pali i jaki model najlepiej kupic,aktułalnie mam wsk125 i chciał bym kupic jeszcze simka.pomuzcie Skorzytaj z wyszukiwarki forum i z google. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Simak bardzo wdzieczny motorek... osobiscie polecam, dla 13_latka napewno lepszy niz japonia... :bigrazz: a info o tym znajdziesz wszedzie... i mysle ze prawie zadna japonia nie spali mniej niz simal, no chyba ze 4t :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 bardzo bardzo tak sie sklada ze mam n sprzedaz, jak cos to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid93 Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Jak będe kupował to w wakacje bo do wakacji nazbieram poczebne fundusze,ale zastanawiam sie tez nad Jawą 350ts.Niewiem co mam wybrac,simsonka i jezdzic legalnie,czy kupic Jawe i jezdzic polnymi drogami,ja mam baaardzo duzo terenów i polnych drug do jeżdzenia,wiec niewiem co mam kupic:( wy jak radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Kup legalnie simsona i nie chowaj się w strachu po lasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obarzaneq Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Zgadzam sie z przedmowca, gdy tylko troche o simka podbasz bedzie ci sluzyl bardzo dlugo, czesci latwo dostepne, ew. naprawy prosta sprawy, napewno ktos w okolicy sie zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Jawa jednak jest ciezka i wcale tak po wiekszych dziurach nią nie polatasz... jak jeździlismy z kumplami po lasach: chart, simson i Jawa, to jawa zostawala z tylu, w zakrętach nie bylo Nią tak łatwo, jest krowiasta i wogole... a kumpel ktory Nią jeździ waży 100 kg. wiec troche sily ma zeby ja utrzymac, mocy miala dużo więcej a itak zostawala za nami.... Oczywiscie jak tylko byl kawalek prostszej drogi to moglismy wąchać spaliny, no ale miedzy przewroconymi drzewami, po blocie, wiekszych dziurach etc. nie bylo jej tak latwo... Wiec wg. mnie bierz simla i sie nie musisz przejmowac policja, a jak u nas sie pokazalo duzo motorow w zeszlym roku, to tez pokazalo sie duzo policji.... w zeszlym sezonie codziennie przejezdzaly radiowozy i ja mialem to w dolnej czesci plecow, a kumpel Tą Jawą musial wiac do chaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 bo do wakacji nazbieram poczebne funduszeTym mnie roz**bał :icon_mrgreen: .Tak troche o simsonie ma koła rozmiaru 16, prostokątny baczek, ma silnik, siedzenie no i to było by na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prima16 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 moge Ci powiedziec ze tanim nakladem kasy mozesz se kupic jakas japonie do remontu albo jak znasz kogos kto sciagantakie sprzety z zzagranicy to bym wolal na twoim miejscu kupic japonie ale simson to jest fajny sprzet ja jezdze akurat sismonem skuterem sr i jest to naprawde fajny sprzet na miasto i nie tylko na dluzsze trasy tez sie sprawdza jest powiem ze calkiem żwawy :icon_mrgreen: ja moim simkiem po modyfikacjach mojego pomyslu jechalem kolo 80-do 90 km.h z wiatrem z gorki :notworthy: to jest naprawde niezle :notworthy: pozdrawiam i proponuje simka z tego powodu iz dostepna duza ilosc czesci na nazym rynku tani male spalanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi