Peny Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1...82+wys%C5%82any. chce kupić marudera i znalazłem to: tyko tak czy to jest żeczywiście rok 1997 bo ten wydech jest poprowadzony tak jak po 1999 r, cos mi tu nie pasuje i czy cena taka jest OK? prosze o odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1...82+wys%C5%82any.chce kupić marudera i znalazłem to: tyko tak czy to jest żeczywiście rok 1997 bo ten wydech jest poprowadzony tak jak po 1999 r, cos mi tu nie pasuje i czy cena taka jest OK? prosze o odpowiedżZewnętrznie ładny, nie powiem. Wydech ewidentnie zmieniony, na korzyść, bo nawet łańcuch łatwiej smarować. Ale przebieg... hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 . Ale przebieg... hmmmmPewno na myjnie tylko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Zaraz tam przebieg sie nie podoba.Przebieg jest po prostu "szczesliwy" i to poczwornie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Pewno na myjnie tylko :PPewnie tak, albo zbyt długo mięli podpietą wiertarkę na lewych obrotach. Moto ma 10 lat! To co - średnio 700km rocznie? Bez jaj! Takie rzeczy to tylko w erze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 WitamTo rocznik 2003-2004 i raczej Amerykańskie malowanie Przebieg raczej trudny do wykonania PozdrawiamKrzysiekMagistrala 1.6 Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 rozumiem, że mam szukać dalej??? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Bez jaj! 7777? Co to, koleś dopychał go po metrze, żeby sobie tak ucelować na zimę? Coś mi to podejrzanie wygląda! Wszystko zbyt piękne, nawet cena dość atrakcyjna.. Lepiej uważaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek73 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Zadaj sobie pytanie: Sprzedałbyś taki dobry egzemplarz za taka kasę? Bo ja nie. Chyba, że sprzedaje go Matka Teresa z Kalkuty i robi dobrze innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Zadaj sobie pytanie: Sprzedałbyś taki dobry egzemplarz za taka kasę? Bo ja nie. Chyba, że sprzedaje go Matka Teresa z Kalkuty i robi dobrze innym. powiem tak - sprzedaje wlasnie moto o jakies 4 tys taniej niz cena rynkowa - i sprzedaje je dlatego ze upatrzylem sobie drugi i wlasnie takiea roznice za jaka sprzedaje musze dolozyc aby byc szczesliwym posiadaczem nowej maszynki.moto jest zacne i w stanie naprawde idealnym - wiec czasami zdarzaja sie takie okazje - moze w tym przypadku jest podobnie. nie szukaj innego tylko sie przejedz z kims kto sie zna aby zobaczyc tamto moto - nikt nit moze powiedziec czy moto jest oki czy moze to kupa - TYLKO PO OPISIE I ZDJECIU - pojedz zobacz dotknij i dopiero wtedy zdecydujesz. pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Jak jest wszystko ok, to chyba warto zaryzykować a przbieg po prostu traktuj z przymrużeniem oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Cenę można zaniżyć,ale po co przebieg?Lepiej nie mruż oczu tylko dobrze patrz. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 pachnie lipą ale musisz zlustrować go na żywca, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi