pokrywa Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 dobry pomysł. jestem za taką mapką zawsze jest bardziej przejrzyscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Kwidzyn Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Witam!Z tego co pamietam, to juz w zeszlym roku byla taka mapa tworzona tutaj na forum... Nie moge tylko jej znalezc. Kazdy podawal swoj telefon, miejscowosc itd. Mozna by to zrobic tutaj jeszcze raz. Tylko faktycznie niech wpisuja sie ludzie, ktorzy naprawde sa gotowi pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 macku zobacz sobie na pasek na gorze na forum- dokladnie pod ost zdj w naglowku- masz -mapa frappr. ale tu bardziej chodzi o taka mapke by wydrukowac i puscic w "swiat" Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 trasa rzeszow- jaroslaw- przemysl jest nacechowana posiadaczami ruskich sprzetow... po zeby zapraszam na ul. malczynskiego 54... Goska Na tej trasie to i ja zgłaszam swoją pomoc - a dokładniej to trasa Jarosław - Przemyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 To co z ta mapa? ktos mysli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 pierwsze wielkie powstanie a potem wielki upadekpewnie na pustynie bledowska tez sam pojade heheha moze ktos jednak pracuje nad ta mapka tylko sie nie ujawnia i efekt koncowy zobaczymy ?ja niestety nieznam sie na grafice wiec nie zrobieGosia miala fajny pomysl -mapka a z tylu spis no ale brak wykonawcy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 zeby bylo jasnie i poukladane- BO z sama mapa nie ma problemu- TYLKO z danymi- -imie i nazwisko (mysle ze i wskazana xywka z forum)-miejsce zamieszania-telefon domowy, ewentualnie komorkowy ..i pelnia szczescia... Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Imie i nazwisko: Piotr KamińskiNick: pioter_gpzMiejscie zamieszkania: Ciechanowiec, woj. PodlaskieTel. kom.: 888264237 Pomoge z holowac, zapewniam garaz, troche kluczy na warsztacie, nocleg w razie potrzeby rowniez sie znajdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Imię i nazwisko: Marek WawrzołaNick: mareczek804Miejsce zamieszkania: Szczecin, od strony Stragardu, Goleniowa, Chociwla.Telefon: 505-578-101 Pomogę zreperować, z holować, miejsce w garażu zapewniam, jakieś części do ruska jak coś mam, i innych weteranów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Imię i nazwisko: Marek WawrzołaNick: mareczek804Miejsce zamieszkania: Szczecin, od strony Stragardu, Goleniowa, Chociwla.Telefon: 505-578-101 Pomogę zreperować, z holować, miejsce w garażu zapewniam, jakieś części do ruska jak coś mam, i innych weteranów. Imię i nazwisko: Marek WawrzołaNick: mareczek804Miejsce zamieszkania: Szczecin, od strony Stragardu, Goleniowa, Chociwla.Telefon: 505-578-101 Pomogę zreperować, z holować, miejsce w garażu zapewniam, jakieś części do ruska jak coś mam, i innych weteranów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Imię i nazwisko : Rafał WiercińskiMiejsce zamieszkania : Sochaczew, dokładniej Żelazowa Wola...Kontakt : 516 357 592 mam garaż z kanałem, klucze, spawarka i kompresor w razie potrzeby w 10 min mam :lalag:, troche części do wsk więc w razie czegoś - pomogę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 jedna sprawa- bo sobie tak pomyslalam. podajcie przy okazji wojewodztwo.. zastanawiam sie jak zrobic z legenda-czy ogolnie numeraki od kazdej jednej osoby-czy np:wojewodztwo(np): zachodnio- pomorskie1.(dane)2...3...lubelskie1.2. itd.. chyba tak bedzie lepiej i czytelniejsze.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 To i ja się wpiszę;Imię i nazwisko: Paweł OczkośNick: Paolo350Miejsce zamieszkania: Orły (koło Przemyśla), woj. PodkarpackieTelefon; 600 352 413; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 jedna sprawa- bo sobie tak pomyslalam. podajcie przy okazji wojewodztwo.. zastanawiam sie jak zrobic z legenda-czy ogolnie numeraki od kazdej jednej osoby-czy np:wojewodztwo(np): zachodnio- pomorskie1.(dane)2...3...lubelskie1.2. itd.. chyba tak bedzie lepiej i czytelniejsze.. Goska Moze jeszcze taki maly pomysł: zeby przy kazdym uzytkowniku w legendzie zrobic male loga np "klucz" -warsztat, "domek"- nocleg itp. chyba rozumiecie o co mi chodzi. I to by bylo na odwrocie mapy przy kazdym uzytkowniku, kazdy kto by potrzebowal pomocy sprawdzil by kogo ma najblizej i w jakim zakresie oferuje pomoc. Co o tym myslicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) Moze jeszcze taki maly pomysł: zeby przy kazdym uzytkowniku w legendzie zrobic male loga np "klucz" -warsztat, "domek"- nocleg itp. chyba rozumiecie o co mi chodzi. I to by bylo na odwrocie mapy przy kazdym uzytkowniku, kazdy kto by potrzebowal pomocy sprawdzil by kogo ma najblizej i w jakim zakresie oferuje pomoc. Co o tym myslicie ? dobre, ale jak narazie to trzeba zebrac dane..porzadkuje wszystkie wpisy- wojewodztwami.. mapa- taki "zoom" wystarczy:http://img123.imageshack.us/my.php?image=mapakb5.jpg(o jakosc prosze sie nie martwic- teraz w tym jest moja glowa..) A zeby to wszystko ozylo potrzeba naprawde duzo wpisow.. Goska Edytowane 7 Marca 2007 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi