shipp Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 http://www.bikez.com/bike/rating.php?idbike=22074Wrzuciłem ten link w innym temacie, ale pomyślałem, że sporo ludzi pyta o porównania różnych sprzętów czy konkretnego motocykla. Tutaj macie niemal wszystkie, oceniane przez urzytkowników. Wprawdzie po angielsku, ale łatwo się połapać nawet jeśli ktoś nie spika. Można porównywać ze sobą różne marki, modele i roczniki. Miłej zabawy :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Kliknąłem parę razy i odnoszę jakieś takie wrażenie że Jinlun jest... lekko faworyzowany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) śmiech na sali :) nie wypowiadałem się w temacie o jinlunie bo nie chciałem robić nikomu przykrościz tego co widziałem pod podanym linkiem wymika nie to że to ...coś... jest dobre. ale to że użytkownicy tego ...czegoś... mają nikłe pojęcia o innych motocyklach :lapad: Edytowane 16 Lutego 2007 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) Jak by to powiedzieć tak delikatnie.... Ta strona jest hmmm.. mało wiarygodna :buttrock: . Zamieszczane na niej dane to czesto radosna twórczośc właściciela a w przypadku statystyk subiektywne odczucia użytkownika. Może na ten dany sprzęt głosowało 9 zadowolonych posiadaczy tego motocykla, którzy nie mają porównaia do używanej Shadow 600 albo Virag0 535? Podejrzewam, że ja głosując na ten sprzęt miałbym inne odczucia. Edytowane 16 Lutego 2007 przez Pompka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virek Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Jak by to powiedzieć tak delikatnie.... Ta strona jest hmmm.. mało wiarygodna No, Pompka nie przesadzaj :cool: . Wpisałem do porównania swoje moto i wyszło, że oprócz offroad'u wygrywa w każdej kategorii (nieznacznie, ale jednak), a przepraszam jeszcze w kosztach napraw i obsługi Jinlun "bije" VTX-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Mam Jinluna 250 ale w tym rankingu raczej przesadzili z tą świetnością. Chyba, że na inne rynki są solidniej składane niż u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Nie o to mi chodziło, żeby reklamować jinluna :rolleyes: Link jest akurat na nim ustawiony, bo mnie to interesowało. Można przejść do strony głównej i porównywać różne motocykle ze sobą, nie tylko jinluna. Cóż, sam mogłem wkleić link do głównej, ale jakiś leniwy zrobiłem się tej zimy... :icon_mrgreen: Po prostu należy cofnąć kilka stron, wybrać interesujący rodzaj np. offroad czy cruiser, następnie markę i model. Wyskoczą dane taktyczne wybranego motocykla, kliknąć na rating /czy jakoś tak?/ i wyskoczy strona taka jak z jinlunem, ale z wybranym motocyklem. Wtedy można z tabelki poniżej dla porównania wybrać inny. Dla mnie proste w obsłudze.Sorry bardzo, jeśli ktoś to odebrał, jako nahalne wciskanie, jaki to jinlun jest fajny. Nawet nie miałem takiego zamiaru :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi