thefex Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 himam gogle scott 89X z pojedyncza szybka, ktora lubi czasem zaparowac.jaka szybke warto byloby wstawic i gdzie ewentualnie mozna ja kupic, zeby problem sie nie pojawial? Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 kupić nową tez scotta ;) jest różnica :icon_razz: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Kup podwójną Turboflow. Ja miałem taka w 89 Enduro i spisywała się nieźle. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 wystarczy nowa antifog scotta roznica jes przeogromna. Te oem'owe szybki sa do dup y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Kup zwykłego scotta nie parującego tak jak mówi Tomski01. Ja je posiadam i takowe rzadko praktyczni nic nie parują.http://sklep.mieloch.pl/Koszt takiej szybki u mielocha to 24zł. Edytowane 15 Lutego 2007 przez endurowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 u mielocha nic mi sie nie wyswietla w dziale z goglami... jakis gosc na allegro sprzedaje szybki AFC nieparujace (z zaczepami na zrywki) Scott`a - cena 37zl + 11 zl przesylka podajcie jakies strony internetowe gdzie to mozna kupic z gory thx Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 ja mam clear lexan afc :clap: z miejscem za zrywki za 20 zł :notworthy: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 zrób malutkie dziurki w rogach gogli przestana parowac miałem kiedys własnie scoota google z takim patentem od oskara wojciechowicza swoja droga on chyba taki patent ma w kazdych googlac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ano właśnie... Kupiłem to cudo 89X i jestem troche zawiedziony.Szybka miała być nieparująca i światłoczuła. Znaczy przy słabym świetle miala byś żółtawa i niby zwiększać kontrast a przy słońcu niebieska przeciwsłoneczna. I wielki ....j!Czy ktoś miał taką szybkę? Nie wiem czy się sprzedawca pomylił przy wysyłce i dał mi model ze zwykłą szybką czy to z góry zaplanowane oszustwo? Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 zaplanowane oszustwo. Z jego tłumaczenia wychodzi ze dostaje taki opis od scott poland ;) już mu to udowadniałem i dostałem ładny rabat ;) te z szybką światłoczułą kosztują 150 zł Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 te swiatłoczułe nazywaja sie 89XLS i takowe posiadam ;) sprawdzaja sie swietnie nie paruja itd jezeli macie zwykłe szkła to normalne ze beda parowac sposob na nie jest tylkotaki jak napisałem w rogach mała dziurke z 1 i z 2 strony wielkosci 2mm napewno pomoze gogle paruja bo nie ma cyrkulacji powietrza w nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 A czy można kupić tę światłoczułą szybkę? Za ile ewentualnie? Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) a ja mam gogle scott`a 89xi i powiem jedno sa zajebiste , jeszcze nigdy mi nie zaparowaly a jezdzilem w przeroznych warunkach (co prawda kosztuja 130zl ale warto) polecampozdrawiam Edytowane 20 Lutego 2007 przez czarczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) a mi wczoraj przyszla szybka antifog od forumowicza qpy i pasujeczy paruje, to sie dopiero przekonam, bo na razie nie jezdze pzdr BTW. ktos wie ktora strona trzeba zalozyc szybke? bo na opakowaniu nie bylo to zaznaczone Edytowane 20 Lutego 2007 przez thefex Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 ktos wie ktora strona trzeba zalozyc szybke? bo na opakowaniu nie bylo to zaznaczone Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi