kusiek Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 toz ten temat to SMIECH NA SALI!!mieszkasz w szczecinie i nikt nie moze cie tam nauczyc??naprawde juz nie wem o co ci chodzi! jak ty jeszce biegów nie umiesz zmieniac to z calym szacunkiem niebierz sie za motorki albo najlepiej kup se skóter pozdro! nawet gdybys chila to bys jakiegos pierwszego pijaka z pod sklepu zgarna to za wino by ci pokazal jak sie zmienia biegi i jeszce by opowiedzial ci cala historie swego zycia z motoroami..(kiedys to kazdy jezdzil na motoroch:) a jak placisz tyle hajsu to nawet prywatnie jakis czlowkie co na codzien ma nauke jazdy by ci pokazal po pracy jak sie zmenia biegi ipo krzyku by bylo..zresztą ja juz sie nie wypowiadam... bo szkoda klawiatóry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Zaraz będzie OCZYSZCZALNIA Zaraz będzie OCZYSZCZALNIA Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Zaraz będzie OCZYSZCZALNIA Ooo... popieram zdanie Tomka. Kolega Krysia jak jest kompletnym laikiem, nie wie co gdzie jest i jak tego użyć to zapraszam na PW. A 50% osób tu odpowiadających, których wypowiedzi wcale nie przewyższają intelektem autora, proszę o zastanowienie się nad sobą. Na temat praktyki wypowiedziałem się w drugim, takim samym temacie, w innym dziale. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Widać Krystyna dała temat żeby sobie posty ponabijać bo jak widać nie zainteresowała się żadną ofertą a wszczegulności Mwichana( 5,99zł!!!toż to cenowy rewelacja :eek: !!! żer dla krystyny normalnie :notworthy: ) Bez urazy ale nie mogłem się powstrzymać :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Widać Krystyna dała temat żeby sobie posty ponabijać bo jak widać nie zainteresowała się żadną ofertą a wszczegulności Mwichana( 5,99zł!!!toż to cenowy rewelacja :biggrin: !!! żer dla krystyny normalnie ;) ) Bez urazy ale nie mogłem się powstrzymać :bigrazz: DO OCZYSZCZALNI Z TYM YEMATEM-ale juz !!!!!pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysia93 Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) Widać Krystyna dała temat żeby sobie posty ponabijać bo jak widać nie zainteresowała się żadną ofertą a wszczegulności Mwichana( 5,99zł!!!toż to cenowy rewelacja :cool: !!! żer dla krystyny normalnie :icon_mrgreen: ) Bez urazy ale nie mogłem się powstrzymać :evil: Pisałem do Mwichana. Gościu powiedział, że se jajca robił. A za freeko mi wszystko dokładnie powiedział jak się zmienia biegi. :( Więc dzięx za wszystkie odpowiedzi chodź pomógł mi tylko Mwichan Edytowane 20 Lutego 2007 przez Krysia93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi