kolo98 Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 tak za 500 zł moge do ciebie przyjechac pociagiem i cie nauczyc tylko mi musisz dac na bilet jeszcze, albo jak chcesz za 100 moge ci w paincie narysowac jak sie zmienia biegi a za 200 zrobic fotki :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Tak wiec drogi Krysia <lol>wydaje mi sie ze nei znajdziesz pomoc bo1) jestes za mlody i nawet nikt z toba browara nie wypije2) nie jestes lachonem proponuje zmic plec - na 4um juz Ci malo brakowalo. Powodzenia (oczywiscie w nauce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 mi to wyglada podejzanie "dzieciak" płaci grubo za nauke zmiany biegow ksywke ma kryska ma niby 13 tu tam tego zaplace ci za nauke a okaze sie ze jakis pedofil albo zboczeniec choc do domu na herbatke a okaze sie ze koles ma grubo po 50 kurde upoi alkoholem :icon_twisted: i dalej sami wiecie ja bym nie wierzyl w takie bajki do konca 13 latki nie sa takie rozrzutne :notworthy: oczywiscie to jest tylko moja sugestia i bez urazy ale takie mam skojazenie moze smieszne ale ostatnio duzo podobnych zdarzen bylo :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysia93 Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 mi to wyglada podejzanie "dzieciak" płaci grubo za nauke zmiany biegow ksywke ma kryska ma niby 13 tu tam tego zaplace ci za nauke a okaze sie ze jakis pedofil albo zboczeniec choc do domu na herbatke a okaze sie ze koles ma grubo po 50 kurde upoi alkoholem :P i dalej sami wiecie ja bym nie wierzyl w takie bajki do konca 13 latki nie sa takie rozrzutne :P oczywiscie to jest tylko moja sugestia i bez urazy ale takie mam skojazenie moze smieszne ale ostatnio duzo podobnych zdarzen bylo :P kolo98 A może ty nam opowiadasz historyjke o sobie??heheh.:PDo pozostałych: mam 14 lat. A browca już nie raz piłem:)Więc nie róbcie sobie jaj!! ja jestem poważnym człowiek, który nigdy nie przeklina!!!k***a!!heh. pozdro Ps: ,, są ludzie i parapety'' nie wiem dlaczego ale na moich tematach pisze 50-60% parapetów:):buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 ja jestem poważnym człowiekTy byc poważna człowiek?Gratulacje, ciekawe tylko skąd te tematy ?! :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ty byc poważna człowiek?Gratulacje, ciekawe tylko skąd te tematy ?! :P Pozdrawiamdokładnie :biggrin: wez ojca niech cie nauczy a jak nie umie to kumpi nie masz? Menel pod sklepem za alpage cie nauczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) dokładnie :) wez ojca niech cie nauczy a jak nie umie to kumpi nie masz? Menel pod sklepem za alpage cie nauczy :) no swietny pomysl ( z tym menelam ) od razu bedziesz mial styl jazdy jak po alpadze albo jakims innym przednim trunku A Ty kolego jak piles to nie siadaj przed tastature, bo glupoty piszesz. potdrawiam ;) Edytowane 17 Lutego 2007 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Krysia/Krysiu/ Zacznę tak Droga Krysiu!Przestań pie**olić bo mnie oczy bolą jak czytam... naprawdę... nie wiem czy chcesz zabłysnąć czy co, ale twoje /tematy/posty , wogole wypowiedzi doprowadzają do szału. Ty być poważna człowiek to Ty nie pisać na tym forum skoro tu jest 50-60 % "parapetów" Wybaczcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Krysia/Krysiu/ Zacznę tak Droga Krysiu!Przestań pie**olić bo mnie oczy bolą jak czytam... naprawdę... nie wiem czy chcesz zabłysnąć czy co, ale twoje /tematy/posty , wogole wypowiedzi doprowadzają do szału. Ty być poważna człowiek to Ty nie pisać na tym forum skoro tu jest 50-60 % "parapetów" Wybaczcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Kup se fire'a 900. NA poczatku jazda na samej 1-nce bedzie dla Ciebie wystraczajaca do porusznia sie po drogach wiec sie nie pogubisz w biegach. A jak zechcesz to nauczysz sie wrzucac reszte. Super. Brakowało w temacie lotnej uwagi. Krysia/Krysiu/ Zacznę tak Droga Krysiu!Przestań pie**olić bo mnie oczy bolą jak czytam... naprawdę... nie wiem czy chcesz zabłysnąć czy co, ale twoje /tematy/posty , wogole wypowiedzi doprowadzają do szału. Ty być poważna człowiek to Ty nie pisać na tym forum skoro tu jest 50-60 % "parapetów" Wybaczcie... Jak cie oczy bolą to nie czytaj i idź spać. A jak czytasz to czytaj dokładnie: Pisał, że parapety pojawiają się w jego tematach konkretnie i z tego co widać w większości wypowiedzi niestety miał rację. Jeśli nie chcecie mu pomóc to po prostu nie pomagajcie zamiast pie**olić bzdety i sypać wymęczone głupoty. A jak chcecie popierdolić głupoty to proponuję jakiś czat. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Dobra Krysia...Za 100zł mogę ci napisać wszystko po kolei, narysować itp. Wszystko jak sie zmienia biegi, jak się gazu dodaje itp. Nawet jak się pcha motor :D Pasuje?? Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Super. Brakowało w temacie lotnej uwagi.Jak cie oczy bolą to nie czytaj i idź spać. A jak czytasz to czytaj dokładnie: Pisał, że parapety pojawiają się w jego tematach konkretnie i z tego co widać w większości wypowiedzi niestety miał rację. Jeśli nie chcecie mu pomóc to po prostu nie pomagajcie zamiast pie**olić bzdety i sypać wymęczone głupoty. A jak chcecie popierdolić głupoty to proponuję jakiś czat. A ty może śledzisz co się od jakiegoś czasu dzieje na forum? Mr Krysia93 zasypuje tematami co aż w dupie szczypie. Prześledź tematy użytkownika a póżniej zastanów się jeszcze raz skąd takie posty. PS Krysia daj se siana... Poza tym to jakiś powód do dumy że piłeś/aś browara podczas gdy ci niewolno?? Ja moge i niepije i co jesteś lepszy?? Jeśli takie masz podejście to :D A teraz PIS Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysia93 Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Krysia/Krysiu/ Zacznę tak Droga Krysiu!Przestań pie**olić bo mnie oczy bolą jak czytam... naprawdę... nie wiem czy chcesz zabłysnąć czy co, ale twoje /tematy/posty , wogole wypowiedzi doprowadzają do szału. Ty być poważna człowiek to Ty nie pisać na tym forum skoro tu jest 50-60 % "parapetów" Wybaczcie... Jak tak pier***e(rozumie się przesto, że zaśmiecam forum) A ty Jełopie jak tak krytykujesz ludzi no to zobacz, że napisałeś dwie takie same odpowiedzi:P:P Faktycznie Cię oczy bolą jak piszesz dwarazy to samo:) Ps:Pozdro4 ludzi, którzy piszą poważne odpowiedzi A ty może śledzisz co się od jakiegoś czasu dzieje na forum? Mr Krysia93 zasypuje tematami co aż w dupie szczypie. Prześledź tematy użytkownika a póżniej zastanów się jeszcze raz skąd takie posty. PS Krysia daj se siana... Poza tym to jakiś powód do dumy że piłeś/aś browara podczas gdy ci niewolno?? Ja moge i niepije i co jesteś lepszy?? Jeśli takie masz podejście to :) A teraz PIS A do ciebie to poprostu Brak mi słów;; jednym słowem ciśnij kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) dobra piszę poradnik zmiany biegów w motorowerach... d okupienia na alledrogo za jedyne 5,99 :) a dwa tematy to spowodowane słabym serwerem... po kliknięciu nie pokazuje się strona więc odswiezasz i nagle są dwa posty najdroższa Krystyno... Edytowane 18 Lutego 2007 przez mwichan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Dobra Krysia...Za 100zł mogę ci napisać wszystko po kolei, narysować itp. Wszystko jak sie zmienia biegi, jak się gazu dodaje itp. Nawet jak się pcha motor :buttrock: Pasuje??Pani Krystyno/Panie Krystianie czy zgadza się pani/pan na Wyżej wymienione warunki napisania poradnika dotyczącego zmiany biegów, dodawania gazu w motocyklach o manualnej skrzyni biegów oraz pchania motoru?? Potrzebuje troche kaski a stówka się przyda :banghead: Pani Krystyno/Panie Krystianie, proszę o szybką odpowiedź Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi