KML Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Witka!!!Wczoraj zanabyłem fullika, Kawasaki KX 125, rok 91 czyli już na upsach i gazówce z tyłu.Silnik po całkowitym remoncie,a stan ogólny całości zadowalający , wymaga troche kosmetyki ale już ją przeprowadzam. Foto poniżej : :icon_mrgreen: http://www.bikepics.com/members/kml1/91kx125/ Niech tylko śniegi stopnieją , mysle że dostarczy mi sporo zabawy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 No piękna sztuka! ;) Gratuluję! Pozdrawiam! Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Gratuluje, seta napewno dostarczy ci dużo zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 calkiem w picze ten kx:] nie no super super gratuluje;) sam myslalem nad kx-em ale jednak doszedlem do wniosku ze za duzo jezdze w nocy po lesie a w crossie brak oswietlenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 W śniegu też się da jezdzic hehe ;) Gratuluje fajnej dzidy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 ladna ladna ! ;) mam nieodparte wrazenie jakbym jeszcze 2 dni temu widzial ten motocykl w moim garazu heheheheteraz tylko snieg stopnieje, wpadasz na moj kwadrat i latamy!!!!pzdr :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Kx piekna sprawa widzialem ja u Enduroguya tylko po zazdroscic. Swoja droga nie masz do mnie daleko. Natolin a Powsin. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Witka!!!Wczoraj zanabyłem fullika, Kawasaki KX 125, rok 91 czyli już na upsach i gazówce z tyłu.Silnik po całkowitym remoncie,a stan ogólny całości zadowalający , wymaga troche kosmetyki ale już ją przeprowadzam. Foto poniżej : :icon_mrgreen: http://www.bikepics.com/members/kml1/91kx125/ Niech tylko śniegi stopnieją , mysle że dostarczy mi sporo zabawy :icon_rolleyes: No, wreszcie masz coś lekkiego i mocnego do jazdy :wink: Życzę udanej zabawy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_smart Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Gratuluje !! :notworthy: Naprawdę ładna :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Gratki wypas motor :P i na dodatek Kawa :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 no gratuluje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 gratuluje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 piękna sztuka :biggrin: gratulacje :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Wygląda ciekawie i oby długo służyła :) Gratuluje nowego zakupu i życze bardzo udanego sezonu :biggrin: No swoją droga jakas latarka by sie przydała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Gratuluje!!!Widac ze zadbana :cool: pzdr speedfriend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi